- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomaSom551
újonc
Sziasztok!
Lenne Egy Kérdésem: Vettem Egy Raspberry Pi 2 Model B-t és egy Kingstone 8 GB microSD kártyát.
Ez eddig jó de itt a probléma, felraktam a Raspbian OS-t bele tettem az SD kártyát a Raspberry-be, és be is boot-olt be léptem bele putty-val, beírtam hogy: sudo apt-get upgrade 53 szoftvert telepített, le akartam tölteni valamit github-ról és nincs hely.Na itt akadtam ki hogy nincs hely be tettem a gép-be és megnéztem.
A 8 GB-os SD kártya 53 MB? Ez Mi? Megkéne oldanom hogy az SD kártyát ugy formázza hogy 8 GB legyen.
Egyébként a lemezképet a 2013-09-10-wheezy-raspbian.img-t Rufus-sal írtam ki.Kérem aki tud rá megoldást vagy tip-pet az írja le.
Köszi! Sziasztok!
UI: Van Egy Kép Is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest