-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
A fórum visszaolvasása még tart, de szeretném kérni a segítségeteket az alábbi témában:
A reboot után megjelenik a login felület, amibe ha rossz bejelentkező adatokat írok be(user...pass), akkor jelzi, hogy hibás, ha jók az adatok akkor elkezd bejelentkezni és visszaugrik a login ablakra, mindezt egy végtelenített ciklusban.
"B+"-nál tapasztaltam a problémát. Próbáltam már több SD kártyát és raspbian verziót(az utolsó 3-at), az első eset egy update/upgrade + ftp szerver installálásakor jött elő, azóta amint installálok rögtön az első rebootnál "megdöglik"(vnc, samba, flask + boot config - a ds18b20 miatt megy rá). Rendeltem már új kártyát is, ami biztosan kompatibilis, de már kezdek kételkedni. Ha nem hardveres a gond, akkor valamelyik update fájllal jön a baj. Minden installkor csinálok update/upgrade-t a samba miatt.
Ha valaki találkozott a problémával és megoldotta azt szeretném kérni a segítségét!
Mióta megvan gyakorlatilag bugtól bugig lépkedek, ez normális? Talán az újabb oprendszerek nem lettek teljes körűen letesztelve a régebbi modelleken?Köszi előre is!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged