Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazs87

tag

Sziasztok!

A fórum visszaolvasása még tart, de szeretném kérni a segítségeteket az alábbi témában:

A reboot után megjelenik a login felület, amibe ha rossz bejelentkező adatokat írok be(user...pass), akkor jelzi, hogy hibás, ha jók az adatok akkor elkezd bejelentkezni és visszaugrik a login ablakra, mindezt egy végtelenített ciklusban.
    "B+"-nál tapasztaltam a problémát. Próbáltam már több SD kártyát és raspbian verziót(az utolsó 3-at), az első eset egy update/upgrade + ftp szerver installálásakor jött elő, azóta amint installálok rögtön az első rebootnál "megdöglik"(vnc, samba, flask + boot config - a ds18b20 miatt megy rá). Rendeltem már új kártyát is, ami biztosan kompatibilis, de már kezdek kételkedni. Ha nem hardveres a gond, akkor valamelyik update fájllal jön a baj. Minden installkor csinálok update/upgrade-t a samba miatt.
    Ha valaki találkozott a problémával és megoldotta azt szeretném kérni a segítségét!
    Mióta megvan gyakorlatilag bugtól bugig lépkedek, ez normális? Talán az újabb oprendszerek nem lettek teljes körűen letesztelve a régebbi modelleken?

Köszi előre is!
    Bazs87

Új hozzászólás Aktív témák