- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
a tkinter sztem elég fapados. Valami olyasmi felületben gondolkodom mint a visual studio/embarcadero
behúzogatod a gombokat, modulokat, timereket, editet, labeleket... és az események alá fűzöd a saját kódjaid.
Az esetleges helytelen megfogalmazásért elnézést, de remélem most már érthető mire gondolok. -
Bazs87
tag
ohh :p
azt hallottam egy ismerőstől, hogy ha nincs kapcsolat x ideig, akkor visszaáll energiatakarékosba. Neten gyorsban rákerestem, hátha van hozzá linuxos driver...van, csak még nem volt időm/erőm foglalkozni vele
esetleg nem csináltál még ilyen beállítást, hogy ez a delay-es rész ki legyen lőve.
Amúgy gond nélkül működik az első két órában, nem hardveres hibára tippelek, továbbá ezt is újonnan vettem (persze ebay meg a kínai gyártás nem a legjobb komó)
-
Bazs87
tag
válasz
stopperos #17264 üzenetére
Köszönöm, hogy észrevettétek a kérdésem!
1,7 amperes tápot használok. elvileg eredeti raspihez conradból.
cigam:
SSH-val nem próbálkoztam, egyből VNC-vel kezdtem, ami működik, de az autoindításig nem jutottam el az előzőleg leírt hiba okán. Érdemes lenne SSH-zni?A másik gond, a wifi csatlakozóval van, 2 óra után, ha nincs kapcsolat lekapcsolja magát és újra be kell lépni a hálózatra. Ez VNC-nél vagy ftpnél elég zavaró.
Erről lenne szó: [link] -
Bazs87
tag
Sziasztok!
A fórum visszaolvasása még tart, de szeretném kérni a segítségeteket az alábbi témában:
A reboot után megjelenik a login felület, amibe ha rossz bejelentkező adatokat írok be(user...pass), akkor jelzi, hogy hibás, ha jók az adatok akkor elkezd bejelentkezni és visszaugrik a login ablakra, mindezt egy végtelenített ciklusban.
"B+"-nál tapasztaltam a problémát. Próbáltam már több SD kártyát és raspbian verziót(az utolsó 3-at), az első eset egy update/upgrade + ftp szerver installálásakor jött elő, azóta amint installálok rögtön az első rebootnál "megdöglik"(vnc, samba, flask + boot config - a ds18b20 miatt megy rá). Rendeltem már új kártyát is, ami biztosan kompatibilis, de már kezdek kételkedni. Ha nem hardveres a gond, akkor valamelyik update fájllal jön a baj. Minden installkor csinálok update/upgrade-t a samba miatt.
Ha valaki találkozott a problémával és megoldotta azt szeretném kérni a segítségét!
Mióta megvan gyakorlatilag bugtól bugig lépkedek, ez normális? Talán az újabb oprendszerek nem lettek teljes körűen letesztelve a régebbi modelleken?Köszi előre is!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest