- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Nem, valami hulladék kártyát raktam bele, talán class 4, de ezért nem magyarázat. Van egy jobb kártyám majd azzal is kipróbálom.
Ma átírtam a config.txt-t.
arm_freq=1000
gpu_freq=300
core_freq=400
sdram_freq=450
over_voltage=6Egy fórumban találtam. Egyszerűen nem találok hivatalos ajánlást ezekre az értékekre.
Ettől 1GHZ-en megy. Érezhetően gyorsabb lett. Már csak kb. 50%-ra ugrál a CPU load HD csatorna nézés közben, viszont pár csatorna iszonyatos darabos lett, de lehet, hogy az külső hiba. Még ellenőriznem kell.Még egy darabig el fogok játszani vele, de nekem más célra kell a PI. Raspi1-hez nem tudom hasonlítani, soha nem láttam olyat. A Pi2-nél akadozóbb, de azt USB kulccsal használtam, ami azért gyorsított. Mondjuk nekem a Pi2 is túl darabos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgatós találkozó
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann