- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #16601 üzenetére
áh elsőre nem dobta ki a kereső, mert elgépeltem abban a kommentemben
Ez a leírás: [link]Nem usb-t figyel, hanem ha be van kapcsolva, akkor adott időközönként etetni kell értékkel, mert ha ez kimarad, akkor nyom egy resetet. Persze lehet, hogy másra is lehet konfigurálni.
Annyi, hogy ha aktív, akkor kikapcsolásnál előbb a watchdog szolgáltatást kell lelőni és utána kiadni a kikapcsolást, különben újraindul.
Nekem egy Thinkpad T61 sokallt be attól, hogy évekig rá volt dugva 3-4 tuner a dokkolós portjaira. Az usb hiba miatt borítja a linux kernet és a win is beáll fagyásba rendszeresen miatta. Bár nem mentem még utána, hogy lehet -e javítani, vagy melyik eszközt kéne letiltani, hogy még használható legyen. Azt hittem a dokk aktív hubos, de valsz csak kivezetés. Lehet valami kondenzátor megfáradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest