- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #16601 üzenetére
áh elsőre nem dobta ki a kereső, mert elgépeltem abban a kommentemben
Ez a leírás: [link]Nem usb-t figyel, hanem ha be van kapcsolva, akkor adott időközönként etetni kell értékkel, mert ha ez kimarad, akkor nyom egy resetet. Persze lehet, hogy másra is lehet konfigurálni.
Annyi, hogy ha aktív, akkor kikapcsolásnál előbb a watchdog szolgáltatást kell lelőni és utána kiadni a kikapcsolást, különben újraindul.
Nekem egy Thinkpad T61 sokallt be attól, hogy évekig rá volt dugva 3-4 tuner a dokkolós portjaira. Az usb hiba miatt borítja a linux kernet és a win is beáll fagyásba rendszeresen miatta. Bár nem mentem még utána, hogy lehet -e javítani, vagy melyik eszközt kéne letiltani, hogy még használható legyen. Azt hittem a dokk aktív hubos, de valsz csak kivezetés. Lehet valami kondenzátor megfáradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Mini M4 garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Félkonfig - MSI Z590 PRO WIFI / I7-10700K / 64 GB RAM
- 1440p/4K Gamer PC! 7600X + 3090 + 32 GB DDR5 + 1TB M.2 SSD + 750W Platinum + 360 AIO RGB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest