- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
válasz
szasanyi #16500 üzenetére
Szerintem akkor hanyagold ezt! Vegyél egy dedikált médialejátszót... azzal (talán) nem lesz semmi baj.
Ez nem médialejátszó de lehet belőle építeni. Mindeni olyant épít magának amilyen neki (az igényeinek) kell. Innentől kezdve nem is lesz olyan leírás ami a te igényeidet "minden tekintetben kifogástalanul (és lehetőleg a legfrissebb verzióval)" kiszolgálja. Ezt neked kell megcsinálni!Én úgy gondolom hogy aki Rpi-t vagy hasonlót vesz az alapból szereti szívatni magát! Én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest