Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Összesen 4db SXT-L5 van, amiknek páronként 4-4 kamerával kéne elbánniuk.
Kb. ez áll rendelkezésre: kétirányba egyszerre 65/65 Mbps 4 TCP kapcsolattal, tehát kvázi van egy Duplex 100Mbps link-em a levegőben (nagyjából pont ezt tudom mérni így TCP-vel egy ethernet switch-en keresztül is <=10m CAT5e kábelekkel, UDP-vel 95+ oda-vissza, de azzal a WiFi valamivel 100 felett fut be...).A kamerák maximum 8Mbps videót tolnak, de átlagban kevesebbet, inkább valahol 3-5 közt, tehát overhead-el együtt is bele kéne férnie 10Mbps-be.
Ha elindítom a rögzítést (ffmpeg "copy" codec-el és *.ts kimenet), akkor nagyjából annyi az adatforgalom az SXT-k közt, amit várok, ha pedig ráindítok mellette valami szintetikusan generált tesztforgalmat, akkor határozottan magasabbra ugrik, miközben az ffmpeg szerint nem esik le a rögzített bitráta.
De valamiért mégis hibásak a videók. Pedig kipróbáltam itthon a kamerákat, mielőtt felszereltem őket, illetve most is van itthon egy ugyan ilyen kamera, közvetlenül kábellel ugyan azon az 1000Mbps switch-en, amibe az SXT-k is bekötnek ezen az oldalon és azt vígan lehet rögzíteni hibák nélkül. A többi 8, ami távol van, az viszont mind szarakodik.
Akkor is szar a rögzített videó, ha semmi más nem csatlakozik egy adott kamerához, csak az ffmpeg. De a végig kábelen lógó kamerát nyugodtan lehet közben nézegetni mobiltelefonon is, nem kottyan meg neki (tesztképp már próbáltam egyszerre több ffmpeg folyamattal is rögzíteni a nagyfelbontású videót külön file-okba és 4 kapcsolatig jutottam, mielőtt megtagadta az ötödiket).
Valami olyasmit sejtek, hogy apró kis csomagokat szeret küldeni a kamera, amit nem szeret a WiFi (se a 802.11, se az NV2 mód - bár utóbbi nem is P2P bridge-hez lett kitalálva, és pl. a TCP-t külön nem szereti...; az nstreme módban pedig folyton disconect-el, így még nem is tudtam kitalálni, hogy az mire lehet jó vagy nem jó, ez gondlom már csak "legacy" támogatású)., valahogy épp eléggé lelassul a dolog ahhoz, hogy elkezdje valahol valami eldobálni a csomagokat és/vagy komplett timeout-ot okozni.
De nem jöttem még rá, pedig 2 napja kínlódok a beállításokkal és a google-el. Elkeseredésemben jön ez a B terv, hogy "aktív okos eszközt" tegyek a távoli helyekre, fogják meg azok a strem-et és küldjék vissza komótosabban bufferelve, nagy csomagokban SMB-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Búvárkodás
- Starlink
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann