Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Le tudom úgy menteni a pi-n a rendszert, hogy szükség szerint pl a /home mappából egy windowsos gépről is tudjak fájlokat kiszedni? a probléma az, hogy a jessie frissítéssel elromlott az apt-get, gondolom rossz a sources.list fájl, meg a dependencykkel is baja van, és úgyis érett már ez, így újraflashelem az egészet, egy tiszta image-t. Namost ami eszembe jut az előtte lementem, de nem tudjuk mink van, amíg el nem veszítjük alapon szeretnék megtartani egy mentést mindenről, hogy hátha eszembe jut valami, vagy egy config file-t meg tudjak nézni, kéne a régi rendszer. Hogyan tudom úgy elmenteni, hogy továbbra is tudjam "nézegetni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest