Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Miért kell mindent elhülyéskedni?!
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sorozatok
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó felújított számítógép
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
wassermann