Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Miért kell mindent elhülyéskedni?!
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
wassermann