Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Miért kell mindent elhülyéskedni?!
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem, nem és nem! Olyan embert keresek aki segít/megold nekem egy projektet (á)RPi-n (építeni és programozni is kell). Én meg cserébe tudok neki felajánlani gitárokkal kapcsolatos szolgáltatást (ugyanis ezzel foglalkozom) pl újra festés, renoválás, ilyesmi. Egyszerű kölcsönös baráti szívességre gondoltam. Most már boldognak teccik lenni?!
wassermann