- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest #10166 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Egyelőre egy kicsit meg vagyok lőve. Baromi sok leírást elolvastam (a Tieidet is, azbest), de mindegyikből az jött le, hogy ez azért egy összetettebb folyamat, márpedig ahol parancssor jelenik meg, az nálam már helyből kiesik. A számtalan leírás emellett jellemzően TV-szerverről és kártyahasználatról szól, nekem viszont egyelőre pont elég lenne, ha csak magán a PI-n megjelenne az alap MindigTV adása.
Egyszer Linuxon már összeraktam egy működő rendszert, de baromira zavart, hogy csak vakon tudtam követni a rá vonatkozó tanácsokat, miközben fogalmam sem volt arról, hogy mit csinálok -- márpedig én legalább alapjaiban szeretném tudni, hogy mi történik.
Külső "segítségből" most az alábbiakat hallottam:
- A néhány hónapos leírások már teljesen elavultak, baromi komoly a fejlődés,
- Nem kell parancssorba írogatnom, nagyon egyszerű menüből -- de azt nem tudják megmondani, hogy hogyan, mert a segítőim mindent parancssorból csinálnak, azt viszont messze az én igényeimen túlmutató célokra teszik.Tehát annyit tudok, hogy biztosan meg lehet csinálni, nem bonyolult, de találjam ki magam.
Na, ehhez kéne egy kis útmutató!
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest