Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Egyelőre egy kicsit meg vagyok lőve. Baromi sok leírást elolvastam (a Tieidet is, azbest), de mindegyikből az jött le, hogy ez azért egy összetettebb folyamat, márpedig ahol parancssor jelenik meg, az nálam már helyből kiesik. A számtalan leírás emellett jellemzően TV-szerverről és kártyahasználatról szól, nekem viszont egyelőre pont elég lenne, ha csak magán a PI-n megjelenne az alap MindigTV adása.
Egyszer Linuxon már összeraktam egy működő rendszert, de baromira zavart, hogy csak vakon tudtam követni a rá vonatkozó tanácsokat, miközben fogalmam sem volt arról, hogy mit csinálok -- márpedig én legalább alapjaiban szeretném tudni, hogy mi történik.
Külső "segítségből" most az alábbiakat hallottam:
- A néhány hónapos leírások már teljesen elavultak, baromi komoly a fejlődés,
- Nem kell parancssorba írogatnom, nagyon egyszerű menüből -- de azt nem tudják megmondani, hogy hogyan, mert a segítőim mindent parancssorból csinálnak, azt viszont messze az én igényeimen túlmutató célokra teszik.Tehát annyit tudok, hogy biztosan meg lehet csinálni, nem bonyolult, de találjam ki magam.
Na, ehhez kéne egy kis útmutató!

Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Eladó gamer PC i7-7700K / GTX 1070 STRIX / 16GB RAM / Win10 Pro
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann