Új hozzászólás Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Tegnap bukkantam rá erre a játékra, gondoltam kipróbálom. Hááát, elég vegyesek az érzelmeim.
Először is a játék sebessége eléggé gyenge a gépemen, ha meg a grafikát lejjebb veszem, akkor a képi világa lesz gázos. A hangok tényleg jók lettek, valamint a fizika sem rossz, bár még itt sem nagyon láttam, h. a "cocpit" mozgását lemodellezték volna. Valóságban azért eléggé tud mozogni a vonat pl a váltókon keresztülhaladva.
A fő gondom a "küldetések" számával, a pályák hosszával és a vezethető mozdonyok számával van. Igaz, hogy a TSben sem volt túl sok, de itt sokkal inkább azt érzem, hogy a készítők megcsinálták a játék motorját, de a pályák, vonatok elkészítését meghagyják a lelkes amatőröknek / profiknak.
Nagyon várom, hogy a Protrain csapata mit fog kezdeni ezzel a játékkal, mivel a TShez nagyon jó kiegeket csináltak.Szóval marad egy darabig a TS a favorit, aztán meglátjuk, hogy miként alakul a játék sorsa, lesz-e akkora sikere, mint a TSnek.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest