Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
3 lemezes RAID-5 kötetből kihullott 1 lemez (azóta kínzom tesztekkel, és gyűlik-gyűlik az áthelyezett szektor, de még nem csődölt be végleg, hogy vigyem gariztatni). Normális, hogy most tetű lassú az írás (önmagához képest, mikor még 3 lemez volt)? Csak mert nem értem, hogy mivel van így több dolga, mint mikor megvolt mind a 3 lemez.

Illetve Intel fake-RAID esetén lehetne most valahogy RAID-0 kötetté konvertálni, hogy ne legyen ilyen, míg rendeződik a harmadik lemez sorsa? (A fontosabb dolgokat most átmásoltam máshová is, és lehet, hogy inkább le kéne már cserélnem minden HDD-t, amúgy is akartam majd bővíteni a tárhelyet, de még nem napokon , max heteken belül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest