- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az alaplapi (szoftveres) vezérlő sajnos elég primitív, nem tud semmit. Non-raid-é lehet tenni egy vinyót és ennyi kb., meg persze lehetne új tömböt létrehozni és recovery funkció van még benne. Egyikkel sem megyek semmire, bár az első lehetőséget lehet, hogy ki kell próbálnom, nem lesz más út.
Jelenleg a RAID Reconstructor+Get Data Back-el próbálkozom, pontosabban egy egész napot szántam rá eddig.
Sajnos mindig csak az egyik vinyóról tudom visszaállítani az adatokat, bármennyire is megmondja a RR a GDB-nek, hogy ezek valaha egy tömb voltak és kezelje úgy őket. Ez így használhatatlan, mivel ugye a file-oknak csak az a része van meg, amik az egyik vinyón tárolódtak, a másik fele a másik vinyón van, amihez viszont nem tud hozzáférni vmiért a GDB, folyton I/O hibát jelez. Próbáltam RAID-be tenni a vezérlőt, próbáltam simán AHCI-vel, hogy külön vinyóként jelenjen meg mindegyik, de így sem jó.

Az a baj, hogy mindegyik másképp jelöli a volt tömb HDD-it, amik ráadásul egyformák, így baromi nehéz beazonosítani, hogy most a non-raidként jelöltről tudta visszaállítani az adatok felét a program, vagy pedig a memberről? Ha ez sikerül és kiderül, hogy a non-raid volt a jó neki, akkor annyit még meg tudok tenni, hogy a vezérlőben a member hdd-t átállítom non-raidre és akkor talán mindkettőt le tudja húzni a GDB.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Fejhallgatós találkozó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Microsoft Edge
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest