Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
ezsolti
üzenetére
Lehet, hogy vak vagyok, de csak RAID0-át látok DELL gépben, de nem, a RAID0 milyen vezérléssel lett kialakítva. Az előbb a három gondolatjel után a három lehetséges változatot írtam le. 1. OS software RAID0 (ez legutolsó információm szerint nem boot képes). 2. Alaplapi vagy olcsó vezérlővel (tud boot-olni, de ugyanolyan terhelés az OS számára mint az előző, mert a RAID tömböt a processzorban futó software kezeli). 3. Drága, saját processzorral rendelkező vezérlővel megoldva.
A biztonsági oldalról meg adatmentéses tapasztalataim alapján írtam pár dolgot. Elnézést, ha megbántottalak, nem állt szándékomban. Viszont az, hogy soft RAID nem kell mert leteszteletlenül tudod, hogy terheli a gépet oly mértékben ahogy nem szeretnéd, hát.... Nem véletlenül kérdeztek rá.
Van olcsó RAID0 (mindegy, hogy soft vagy gagyi vezérlős ha nem boot-ol), vagy drága profi vezérlővel, de oda olyan drive is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest