- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nos nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy most készülök lecserélni az alaplapom egy ASUS Rampage Formula tipusra. Ezen van RAID vezérlö ICH9R, ezzel kapcsolatos lenne a kérdés, hogy én erre két db SSD-t szeretnék kötni úgy, hogy egy particiónak ismerje. Olvasgattam már ezt a fórumot és próbálom leszürni a dolgokat, de még nem igazán értek sok dolgot. Elöször is az, hogy milyen RAID-be jó SSD-ket rakni raid 0, raid 1, raid 5, raid 10-be? Másik dolog az, hogy a topikon sokan irnak olyat, hogy elszál a partició, nos ez milyen gyakran fodulhat elő, eggyáltalán akkor jó ez a RAID-es dolog, ha nem túl megbizható?! És legutolsó sorban annyi, hogy nem igazán jó véleménnyel vannak az integrált RAID vezérlőkről. Tudna nekem erre valaki válaszolni, hogy tisztában legyek, ha már itt lessz az alaplap, hogyan is kezdjek neki. Ja, és még van egy HDD-m is Maxtor 80GB SATA-s, ezt is szeretném majd berakni, plusz merevlemezként, felfogja ismerni az alaplapezt is? Nem lesz RAID-be az utolsó lemez.
Segitségnek ha valaki segitene nekem a rendszerem is levan irva a nevem alatt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest