Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LeslieG Jr.

őstag

válasz persil #592 üzenetére

Ezt tanúsíthatom: "A rage performance driver-el alig 10 fps-es szaggatásból teljesen folyamatos stabil 60 fps lett nálam. Aztán bekapcsoltam a catalyst ai-t és a fekete textúra hibák is teljesen megszűntek. Tehát 3 perc "szenvedéssel" oldódott meg minden hiba a játékkal."

Nálam is jól fut egy HD 4870 512MB-os karin. Még csodálkoztam is hogy míg fentvolt egy 11.9-es ATI driver addig szagatott mint az atom. Na mondom ezzel sem sokat fogok játszani. :( De amint feltettem a Rage performance driver-t azonnal sokkal jobb lett töle a FPS szám. Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák.

Carmack bácsi meg egy kicsit elszámította magát ezzel a mega giga tera texturázással. Azért egy ilyen "koponya" nem engedheti meg magának azt a luxus programozó létére, hogy kiadjon egy olyan programot a kezéből amit 1000 meg 1 ember ne tesztelt volna le. Itt szerintem nagyon közrejátszott a megjelenési határidő. Kiadó hatására meg megjelent a Rage. Sajnos mindig a piszkos anyagiak gyöznek.

Új hozzászólás Aktív témák