Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LeslieG Jr.
    őstag

A 4000-es szériával is tökéletesen működik az új driver...

A rage performance driver-el alig 10 fps-es szaggatásból teljesen folyamatos stabil 60 fps lett nálam. Aztán bekapcsoltam a catalyst ai-t és a fekete textúra hibák is teljesen megszűntek. Tehát 3 perc "szenvedéssel" oldódott meg minden hiba a játékkal.

Aki szerint meg csőjáték, az valószínűleg mással játszott, mert bármerre lehet menni és egyszerre 5-6 küldetést is fel lehet venni, amit bármilyen sorrendben lehet csinálni. De milyen szabadságot akartok? Reggel fogat kelljen mosni és kakilni, mielőtt lelövöd a csúnya banditákat? Ugyan már, ez egy fps és ahhoz képest igen csak van szabadság.
    Nyílván nem olyan, mint egy sandbox rpg.

Az egyetlen "hiba" a játékkal, ami zavaró és sajnos Carmack-ék új feature-éből adódik, hogy gyors fordulásnál lassan töltődnek be az éles textúrák. De mivel ez nem úgy sült el, ahogy tervezték, így szinte biztos, hogy lesz rá patch.
    Aki meg azzal jön, hogy 10 éves játék szintjén van... Könyörgöm, csak nézz meg egy Obliviont például... Az kb 5 éves, nem 10 mégis 66x csúnyább agyontweakelt config fájlok nélkül.

Ráadásul mindkét gyártó hardverein jelentkezett a szaggatás nem megfelelő driver esetén, tehát megint csak idiótaság az amd-t szidni.

Ezt tanúsíthatom: "A rage performance driver-el alig 10 fps-es szaggatásból teljesen folyamatos stabil 60 fps lett nálam. Aztán bekapcsoltam a catalyst ai-t és a fekete textúra hibák is teljesen megszűntek. Tehát 3 perc "szenvedéssel" oldódott meg minden hiba a játékkal."

Nálam is jól fut egy HD 4870 512MB-os karin. Még csodálkoztam is hogy míg fentvolt egy 11.9-es ATI driver addig szagatott mint az atom. Na mondom ezzel sem sokat fogok játszani. :( De amint feltettem a Rage performance driver-t azonnal sokkal jobb lett töle a FPS szám. Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák.

Carmack bácsi meg egy kicsit elszámította magát ezzel a mega giga tera texturázással. Azért egy ilyen "koponya" nem engedheti meg magának azt a luxus programozó létére, hogy kiadjon egy olyan programot a kezéből amit 1000 meg 1 ember ne tesztelt volna le. Itt szerintem nagyon közrejátszott a megjelenési határidő. Kiadó hatására meg megjelent a Rage. Sajnos mindig a piszkos anyagiak gyöznek.

Új hozzászólás Aktív témák