- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De bekapcsoltad a programon belül is a 6*aa, ill. 16*fa-t?
Tehát, légyszíves 3mark03 elindít, pixel processing: 6 sample aa, texture filtering anisotropic, 16 max anisotropy, ilyen beállításokkal nézd, Pro órajeleken!
Most írd, hogy van-e, a hwsw-n azt írták erre, hogy aa-val mindenkinek van.
AA nélkül nekem sem volt... -
fLeSs
nagyúr
egyebkent miert hagynam fent a pro biost, ha semmi ertelme?
én azért hagyom fenn, mert gizda :DD, ja és nem kell mindig húzogatni a kártyát.
Hova is pakolja a GL Excess a shotokat?
megnéztem most a korábbi eredményemet, amit egyszer csináltam, és már nekem sincsenek ott a screenshotok... régebben minden tesztről csinált egy screenshotot is (gondolom azért, hogy látszanak az artifact-ok, ha vki eszetlenül húzza a kártyáját), amiket az eredménysor fölé rakott.
na mind1. -
fLeSs
nagyúr
1. futtasd le először is a 3DMark03-at azokon az órajeleken, és az eredményt a neten publikáld, majd a linket ide nyomd be. az eredményben bennevannak az órajelek is.
2. futtas le egy GLExcess benchmarkot is, majd annak is lökd ide az eredményét. ez azért érdekes, mert a mérés közben csinál screenshotokat, és ha hibázik a teszt, de ugye úgy lefut, akkor az úgyis kiderül a képekről :DD -
mekkelek
tag
Ezzel azt mondod, hogy attól függően hogy mennyi feszt adsz rá, speckó szerint változik az időzítés. Mert ez akkor azt jelenti, hogy erősen speckó alatt vannak hajtva a 9800 kártyákban lévő RAM-ok??
Valaki akinek 9800 pro-ja van, milyen RAM van rajta? Az lenne király ha ugyanolyan RAM lenne a két kártyán?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest