- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
[lAyCsI] #210 üzenetére
Pedig én még sehol nem láttam sima 9800-nak:F . Kicsit tuningoltam, még gyári a hűtő ezért csak a ramokat(3 ns-os infineon) 680-on próbáltam(340) ott még megy,feljebb nem merem. Elég jó,de ha a biosunk ugyanaz nekem mitől pro :F ,nameg én újonnan vettem és elég nagy pofátlanság hogy így belenyúlnak, na mind1. Köszi a segítséget.
-
Peat;)
veterán
válasz
[lAyCsI] #204 üzenetére
Elvileg újonnan vettem. Akinek van sima 9800-a annak mit ír az aida?
Egyébként 2d-ben és 3d-ben sincs semmi hiba, tuningolva sem, 6Xélsimítás és 16X anizotróppal sem. Ott a legelején van egy-két pici fehér csík ennyi, csak resettel látszódik mert ha bekapcsolom és mire bejön a monitor képe már nem is látszódik. 2 év gari van rá, szóval mivel nincs bajom hagyom én:) ,na meg ha 1 év múlva behalna az jól jönne, ráfietéssel kapnék valami loki gpu-s csodát:) .
Tehát akinek van 9800np-je mit ír az aida és a játékok, ati driver? Nekem mindenhol 9800pro-t ír :F -aminek egyébként nagyon örülnék. Pls valaki írja be mit ír az aida a vga biosra, köszi! -
Peat;)
veterán
Nekem is nagyon jó lenne ha valaki leírná lépésről lépésre hogy mit kell csinálni, eredeti bios kimentést is beleértve.
Az én kártyám is sapphire 9800np,de ezen nem samsung ramok vannak hanem 3ns-os infineonok. Ez nem baj? Még egy dolog: a kártya hibátlan,szép a képe minden játék alatt de a gép bekapcsolásánál amikor feláll a rendszer(legeleje) kis vízszintes csíkok vannak,mejd el is tűnik, biosban már nincs. Ez még elmegy? Kicsit meghúzva is néztem, úgy sincs semmi baj ezen kívül. A másik hogy nekem minden mindenhol 9800pro-t ír a kártyára(játékok,aida minden). Nem lehet hogy ebben már pro biost raktak véletlenül? (mostanában vettem egy hónapja tehát az utolsó darabok közül lehet)
Az aida-nál a bios leírásnál nekem ez van: BK-ATI VER008.004.008.018
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest