- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Vki el tudná küldeni mailban az eredeti BIOS-t? Ami a 9800 non-Pro kártyákon van.
-
fLeSs
nagyúr
Nos, lenne egy problematikám. A 9800 non-Pro kártyámra rátettem ugye azt a 9800 Pro BIOS-t. Minden OK vele addig, amíg nem akarok TV-t nézni vele. Ugyanis sehogy nem tudtam képet csalni a képernyőre. A bootolás még látszik, aztán csá. Gondolkodtam, hogy mi lehet a gáz, és olvastam, hogy ez a Pro BIOS NTSC-s. Elvileg ez nem lehet gond, hiszen a Control Panelen ezt át tudom állítani. Csakhogy akármit állítok be (PAL-A-tól mittomén meddig, vagy akármilyen országot), nem történik semmi. Visszatettem az eredeti BIOS-t, azzal tökéletes minden. Nincs vhol a neten egy ilyen PAL-os Pro BIOS? :F:F
-
fLeSs
nagyúr
nálam a pixelhibák 1ik tesztben sem jelentkeznek, igaz csak a 9800 Pro-s BIOS-os kártyával próbáltam 380/340-en, nomeg 410/370-en, és nem szemetel. a 3DMark03 nálam egy pixelhiba nélkül fut le. próbáltam alapon, 2xAA-val, 4xAA-val, 6xAA-val, illetve mindehhez hozzáadva a 16xAF-et is, és úgy sem. ez van, a kártyám lekopogom, ''tökéletes'' :))
-
fLeSs
nagyúr
egyebkent miert hagynam fent a pro biost, ha semmi ertelme?
én azért hagyom fenn, mert gizda :DD, ja és nem kell mindig húzogatni a kártyát.
Hova is pakolja a GL Excess a shotokat?
megnéztem most a korábbi eredményemet, amit egyszer csináltam, és már nekem sincsenek ott a screenshotok... régebben minden tesztről csinált egy screenshotot is (gondolom azért, hogy látszanak az artifact-ok, ha vki eszetlenül húzza a kártyáját), amiket az eredménysor fölé rakott.
na mind1. -
fLeSs
nagyúr
1. futtasd le először is a 3DMark03-at azokon az órajeleken, és az eredményt a neten publikáld, majd a linket ide nyomd be. az eredményben bennevannak az órajelek is.
2. futtas le egy GLExcess benchmarkot is, majd annak is lökd ide az eredményét. ez azért érdekes, mert a mérés közben csinál screenshotokat, és ha hibázik a teszt, de ugye úgy lefut, akkor az úgyis kiderül a képekről :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest