- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Hehe, egészen mélyről előjött ez a topic. Én épp akkor vettem 9800-at, amikor indult. Kb. fél óra használat után rögtön flesseltem is a kártyát. :)
A freki, amin még stabil az enyém (Zalmannal):
430/760 -
peterqe
aktív tag
válasz
jerry311 #137 üzenetére
Egyébként is jobb lett. Megy, mint a vihar. Ja: Win XP reinstall után (volt vagy 3 másik kártya benne kölcsibe, amíg megvettem a mostanit) 3Dmark 6500 fölé ment (ami azért nem rossz, tekintve, hogy a gép alatta nem a legújabb 800MHz-es rendszerbuszos csoda, hanem csak egy húzott Northwood)
A játékokban meg főleg látszik a gyorsulás. UT2003 gameplay-n (nem a benchmarkban!) határozottan érződik a plusz teljesítmény. Hát még TRAoD-ben. -
peterqe
aktív tag
Hihi,vérlázító dolgok következnek:
BIOS hack után a legutolsó stabil állapot, amin eldemózgat a 3Dmark2003 hibátlanul:
480/380 :D
Tovább nem volt kedvem tesztelgetni, úgyis csak ''alap Pro'' 380/340-en fogom járatni. :C
(Még ez is bőven sok a mai cuccoknak)
Még valami: szerintem aki tuningon töri a fejét, annak szerintem jó választás a ''Zalman heatpipe+kívülről fújatom a kártyeszt merőlegesen, hogy a memóriát is hűtse'' megoldás. Nálam így megy a cucc. A fenti 480 betonstabil állapot, nem vetítek. (Ez a videokártya végre méltó párosa a gépben az 1.6@2.9 Northwoodnak, best buy!)
Sok sikert mindenkinek a tuninghoz! -
peterqe
aktív tag
Kicsit OFF: Tudja valaki, mi a fenétől lehet az Omega driverekkel jobb 3Dmark/egyéb teszt eredményket elérni? Valamit visszavesz a minőségből, ami még nem látható, hogy nagyobb sebességet érjen el? Vagy egyszerűen csak jobbak a driverek? A fene se tudja...
-
peterqe
aktív tag
Hihi, bent vagyok a klubban. Tuning eredmények a Zalman rábiggyesztése után jönnek! :C
-
peterqe
aktív tag
Connect 3D vagy a Sapphire 9800 non-prot szerelik jobb RAM-okkal?
Melyik húzható jobban?
És milyen a szoftverkörítés a 9800 no-pro kártyeszekhez? A C3D-hez úgy tudom nem jár semmi.
Akinek van tapasztalata jelezzen gyorsan, mert 6-kor zár a bolt! :-)
Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest