- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Én olvasgatta, de hosszú történetet mondok most el:
Volt egyszer a mycom listáján egy r9800 pro(excalibur) feltüntetve 57000-ért, ekkor írtam a boltba egy sms-t, hogy kéne nekem egy olyan...
Sejtettem, hogy ez elírás lehet, ezért még bementem a boltba és mondtam, hogy hozzanak nekem akármilyen r9800-at, csak ne se legyen 50k körüli áron, meg mielőtt elmennének Pestre, értesítsenek....
... erre ma jön egy sms, hogy itt a kártya...
... bemenve a boltba észrevettem, hogy az egy sapphire zacsis 9800 pro...
... mindeki kérdezte a boltban, hogy minek kellett nekem ilyen drága kártya...
... én meg nem brtam kinyögni, hogy: bazdmeg nekem nem is ilyen kellett....
... majd holnap elmondom, még úgyse fizettem ki csak 55k-t...
Csak utálom az ilyen kibaszott félreértéseket, mert most ha ők ezt a kártyát 1 hónapon belül nem tudják eladni valakinek, akkor nagyon megszívhatják(elértéktelenedik)... -
rudi
nagyúr
410/340 - durván 3ns-os RAM ok refsebessége. Ezekkel a RAM modulokkal úgy van hogy a megadott sebességet megadott feszültségen 101% hogy tudják. Simán tudhatnak többet is de kevesebbet NEM szóval nem akkora meglepetés a 385 egy 3,3astól (habár nagyon szokatlan). Ha van egy kis technikai affinitásod és följebb akarsz jutni akkor nézd meg a core és memory feszültségének emelésével foglalkozó cikkeket (radeonos topic 2 #76-78).
-
XeeN
senior tag
Nesze az arcodba:
[L]http://www.glexcess.com/xsmark/detail.asp?res=1024&bpp=32&id=8633[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/mihq/3dm03.gif[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/mihq/xeen.zip[/L]
Az utolso zip a 3DMark03 result. Valahogy nem volt kedvem 40USD-ert regisztraltatni magam a FutureMarknal, igy a teljesen hivatalos eredmeny elmarad. Ha gondolod Te feldobhatod.
Btw: Milyen screenshotokat is csinal a GL Excess? Legyszives okitsd ki kezdo lama felebaratodat. -
XeeN
senior tag
Kamuzok. Jo poen hujiteni itt a lamakat mi? :))
No de a lenyeg. Tenyleg nem ''kamuzok''. A kartya ennyin megy es kesz. Btw mi ertelme lenne itt hazudi?
I link a kezdo hozzaszolasban benne van. 1 Hazigazadatol igazan elvarhato lenne, hogy utananezzen nemde? :) Olvasd el figyelmesen azt amit leirtak, mert pl kizarolag Samsung modulokkal muxik a dolog.
Ui: Ha van valami otleted amivel be tudnam veglegesen bizonyitani az allitasaimat, plz oszd meg velem. -
XeeN
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- LED világítás a lakásban