Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Megvettem egykor a játékot, most találtam meg Steamen. Hát ezzel rásegítés nélkül nem lehet játszani. Kikapcsoltam mindent, kivéve az automata váltót. Aztán nem lehet irányítani az autót. Na jó ezzel még nem lenne probléma, mert hozzá lehet szokni. Na de így minden kanyart ismerni kell az összes pályán.
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán.
Szóval megy vissza az árkád, mert sosem érek rajta végig. -
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
Csináltam egy videót (ami meglehetősen gyenge
) az első győzelmemről
[link]
-
fpeter07
veterán
Beszámoló
Első versenyben az első kanyarban kicsúsztam. Restartot követően az első kör olyan 3 perc volt, a másosik kb másfél percel jobb.(az eléggé idegesített hogy mindig húz egyik oldalra a kocsi)
Mentem egy driftet, ellenfék 600.000-et csinál, én 58.000-et, Prostreet-ben is szarul ment a drift.
Online-on izomautót első kanyarban széttörtem
Összeségében az online jobban tetszik. -
fpeter07
veterán
töltöm a demot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest