Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Megvettem egykor a játékot, most találtam meg Steamen. Hát ezzel rásegítés nélkül nem lehet játszani. Kikapcsoltam mindent, kivéve az automata váltót. Aztán nem lehet irányítani az autót. Na jó ezzel még nem lenne probléma, mert hozzá lehet szokni. Na de így minden kanyart ismerni kell az összes pályán.
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán. 
Szóval megy vissza az árkád, mert sosem érek rajta végig.
Új hozzászólás Aktív témák

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán.