Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • olbaidhun

  őstag

  Furcsa olvasni, hogy mennyire eltolódott a pénz irányába a gamerek világa is.
  Értem én, hogy minden erről szól, de lelombozó.

  Azok a milliós nyereményű díjak mehetnének abba is, hogy egy igazán kiváló gém szülessen. Ami újra történelmet ír. Neadj' véletlenül még kreatív - újszerű ötletekkel arra játszik, hogy kitörjünk a klónok - folytatásainak sorából.

  Sokat akarok? Leáldozott, megvolt már a 90' években a nagy bumm? Lehet. Mégis jó lenne!
  Lehet, hogy JC is hasonlón munkálkodik a VR kapcsán.. milyen ütős lehetne egy új 3D forradalom!

  7o-638-9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • atidzsiforc

  őstag

  QuakeCon 2018-at az idei leggnagyobbnak igerik [link]

  Bethesda altal sponzoralt ligak stb is lesznek. Dijazasok nyilvan fuggeni fognak a nepszrusegtol, piac kedvetol stb; remelhetoleg iem meg dreamhack ujra ad a quakenek egy eselyt.

  r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

 • peterr85

  tag

  Nyilván nem az általad említett játékok szintjén fog mozogni népszerűségben vagy nézettségben. Sajnos a Quake már nem számít olyan húzó névnek mint anno és a Champions körül sem érzek akkora felhajtást, mint amekkora szükséges lenne. Szerintem pont hogy nem az eltévelyedettek visszacsábítása kell hogy legyen a fő cél, hanem minél több új játékos behúzása. Ehhez kell egy jó látványvilág, kellenek az ability-k, kellene jó pár híres streamer is akik játszanak vele, hogy twitch-en minél többen lássák. A QL-ben persze hogy régóta nincsenek feltörekvő tehetségek, hiszen évek óta halott a játék a nagyközönség számára, de egy majd' 20 éves játék esetén ez sajnos érthető. A CS-nek sem lenne akkora nézettsége ha még mindig az 1.6-nál, vagy a source-nál tartanánk.

Hozzászólok Aktív témák