Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Sziasztok!
Észrevettem valami furcsát a QC-ban, sok egyéb mellett természetesen. A játékban feljebb állítva az FPS limitet 120-ról 150-re, határozottan reszponzívabbnak tűnik a játék, bár a monitorom csak 75 Hz-es. Ryzen 2700x - GTX1070 kombóval játszom. Nem tudom, h ez bug vagy feature, teszteljétek le magatoknak. -
finest
addikt
Sziasztok! Hogy mondják angolul, h csövesbánat? Szeretném beírni a Bethesda fórumára, hogy ez a játék egy csövesbánat. Nem tudom, h miket csinálnak egy-egy szezon indításakor, de újabban úgy érzem már szinte semmi ráhatásom sincs a játékmenetre, nyomhatok én akármit tovább megy, vagy nem is reagál, későn reagál a játék. Azt sem tudom, h mit lehet a hálózaton elcseszni, de határozottan az a benyomásom, hogy a magasabb pinggel könnyebb játszani, kompenzál a játék érte, mert nálam lényegesen magasabb pingű játékosok úgy szednek le, hogy az én lövésem még el se megy. A hitboxon is baszkuráltak valamit, mert 175-ös élettel úgy b@sznak szét pillanatok alatt, h pislogni sincs időm, máskor meg 3 rakéta is kevés leszedni valakit.
Kezdetek óta játszom ezzel a szarral, mert aránylag instant, gyorsan betölt, oszt lehet csépelni a népet, de mostanra egy csövesbánat lett.
A gyerek gépén éppen most fut neki a Bethesda launcher, h újra letöltsön 23,81GB-ot ebből a szarból, mert tegnap megállítottam a letöltést a felénél, mert a launcherben hiába állítod be a letöltési sebességet, pont leszarja, és felzabál minden sávszélt. Ma elindítom a gépet, hát előröl kezdi. De mi a tökömért kell letölteni az egész játékot újra, amikor se új pálya, se új karakter nincs? Csövesbánat. -
finest
addikt
Hát, gyerekek! Nyomtam ma egy pár kört, többek közt a citadella pályán. Érdemes megnézni a railgun közelében a sziklafal textúráját, ahol összeér a várfallal. Vajon direktben a Quake 4-ből emelték át 10 évvel ezelőttről? Nemcsak a szerver oldal szar, de a kidolgozás is egyre igénytelenebb.
-
finest
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Nálam ilyen és olyan verzió is van, egyformán sokat tölt.
-
finest
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Elég hervasztó valóban.
-
finest
addikt
Nálatok nem laggol a játék durván két napja?
-
finest
addikt
Nem értem, hogy miért lett trend ez a baba rózsaszín színvilág. A FarCryban is utáltam. Nem értem, hogy egy shooternek miért kell másnak lennie? Nem akarok lila felületeket a játékban, meg lilla villogást sem harc közben. A hőskorban ilyen buzi színek akkor jöttek csak elő, ha bugzott egy játék.
-
finest
addikt
Mi ez a protection dolog?
-
finest
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Jól elszórakozgatom a játékkal újabban. Farbatosz nikkel szoktam nyomni. Sorlag pl. vicces a köpködéssel. Keel egy kicsit erősebbnek tűnik nekem a többinél, mert aránylag gyorsan utánatöltenek a rakétái. A legnehezebben használható fegyvernek a railgunt találom, a rakétavetőt a legkönnyebbnek. A 8 fős szervereket kicsit keveslem, de a pályák méretéhez viszonyítva végül is elfogadható.
-
finest
addikt
Jól gondolom, hogy a különböző fegyverek egy kategórián belül ugyan annyit sebeznek? Kicsit furi, h a "Legendary", "Epic", "Rare" csak a fegyver skineket jelentik, full azonos tulajdonságok mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Suzuki topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest