Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Netcode, szerverek minősége teljesen elrontja sajnos ezt az egészet. Vettem most egy 3600X procit a 2600 helyett. Nagyon szépen stabilan tartja magát 1080p Effects Low, AA Off, többi Ultra 5700XT mellett. 200FPS átlag a legfröcskölősebb DM alatt is nagyon smooth, duelt ne is említsem.
De ez, hogy megyek egy Unholy-t 12000DMG-vel 46%-os Shafttal, majd utána játszom egy másik meccset, ahol a 70 pinges már akkor lő, mikor még nem is látom 25 pinggel, katasztrófa
, és utolsók között kullogok. Rohadt egy random gány az egész. Jelenleg nagyon meguntam már. Alig indítom el. Diabotical vhogy nem az én világom, nekem hiányzik az a darkos hangulat. Egyelőre a Doom a következő kiszemelt FPS. -
joccadoki
senior tag
10-15 éve elég aktívan quake 3 (1,16 instagib, 1.32: osp, cpma minden modjával) konkrétan 70%os átlag instagibbel, 90% rocket (kivéve ha rocket jumpoltam
) raillel soha nem közelítettem az enemyre (most sem) és mikor tőlem 3-4 méterre van, nehogy már mellé lőjek, mikor sokszor középen találom el. Pláne ha van olyan, hogy ő hátrébb van még(elcseszem a lekövetést) akkor meg kiszedem. -
Aprósólyom
addikt
Én cs-ben nem nagyon érzek problémát, csak ritkán, ha van, az inkább egyesek szar nete/rossz pingje miatt van. Vagy, amiatt mert kihasználják a rendszer "tehetetlenségét" és corner peekelnek, és úgy adják be a fejest, prefire-ben, jó célkereszttartással. Én meg a fogadó oldalon annyit érzékelek, hogy éppen ahogy megláttam a lábujját, már meg is haltam... Emiatt nem igazán állok mozdulatlanul 1-3 másodpercnél többet, de jellemzően, ha szöget tartok, akkor is svenkelek folyamatosan.
-
frango13
aktív tag
Persze ebben is van valami, mert sokszor tényleg ráfogja az ember, aztán ha visszanézi, akkor tényleg mellément...De, ha jó lenne a hitreg, akkor nem egyből ez lenne a reakció. Lengyelbe, ami most volt Pro liga verseny, belenéztem. A gyorsan a levegőben mozgó karaktert végig szépen lekövette shafttal és kb. 1/4 damage lett csak belőle. Elég gáz...
-
5150
aktív tag
Nem értetted, amiket irtam? Pedig egyáltalán nem bonyolult. Ha gondolod és időd engedi, pörgesd át mégegyszer és próbáld legjobb képességeid szerint értelmezni a leirtakat, ha kedvet érzel hozzá. Vagy ne.
AnginaP Ty
Nekem azóta csinálja, hogy dobták a ládabontogatós sztorit, azóta viszont kitartóan. -
galaktikus
aktív tag
Ahha, értem.. Tehát akkor teljesen mind1, hogy hová lősz.. Csak badge-et kapsz érte és ennyi..
Itt a topicban mindenki aktívan játszik? Nem tudok esetleg csatlakozni?

A legtöbb haverom csak CS:GO-t és Pubg-t tol, néha eljönnek velem nagynehezen QC-t tolni, és nem mintha valami pro player lennék, de mindig vissza kell fognom magam, hogy ne vegyem el teljesen az amúgysem túláradó kedvüket tőle
És ez így elég szar ha másnak "kényszerből" kell játszania..Amúgy az utóbbi patch óta szétlaggolja magát az egész játék.. A hang is akadozik. Remélem megcsinálják minél előbb, mert ez azért elég gáz..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak lélekben, mert server side 250-re van fixálva.
A QuakeWorld viszont bizonyosan betonstabil 1000 fps.

Amúgy a célgémek bazijó élvezete egyelőre az Apexet, a leendő DOOM Eternalt és a FF XV Windows versiont érinti leginkább. Mármint azok közül, amikhez kell vas is, hogy ne legyen lefelé konyuló száj (bár van rá egy pár Mátyásom, hogy a DOOM egészen különösen jól optimalizált lesz).
-
R3laX
addikt
[Pro Settings] 720P durvanc
-
5150
aktív tag
Az mx500 pont az egyik legtartósabb egér
De lehet, hogy a legtartósabb. Aztán később lejjebb adták a minőséget. Vesd össze az mx500adat a g400s-el például. Vagy az mx300-at a g100s-el. Újabban viszont, mintha kezdenének visszatérni, ha nem is a régi elpusztithatatlan, de legalább közelitő minőséghez (azt azért nem akarják, hogy újabb 10 évig ellegyél az egerükkel) -
5150
aktív tag
Nem veszek össze olyan emberrel, aki összekever egy fórumot a privát szférájával, képtelen értelmezni 2 egyszerű mondatot, és humorérzékének teljes hiányát azzal próbálja túlkompenzálni, hogy kötekszik, ha segiteni próbálok egy másik embernek. Az ilyeneket messze elkerülöm.
A mikrokapcsoló gond nem razer sajátosság. Az első DA-mban még mindig az eredeti kapcsolók vannak és hibátlanul működnek annak ellenére, hogy kinaiak. Az olcsósitás jegyében viszont sok éve már eléggé random, hogy mikor hal be egyik másik kapcsoló, esetleg az összes, vagy egyik sem. Márkától és ártól függetlenül nagyon jellemző. Ugyanez igaz az egér burkolatokra, alkalmazott műanyag alkatrészekre. Viszont ezen a téren a logitech ráerősitett az újabb egereivel, emiatt nagyot nőtt a szememben, pedig sosem volt a szivem csücske.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
d4Y.187
tag
már akkor tudtuk hogy fél lábon áll az óriás, mikor a closed/open bétákért mindenféle pénzeket elkértek.
épp csak elkerültük a p2w rendszereket, aztán jött a battle pass.
több saber-es vonatkozású interjúban is elhangzott az alkalmazottak szájából: a saber-től már senki sem dolgozik a qc-n.
beth/qc fórumokon ha minden igaz még most is fent van pár vidi az interjúkból.
az elmúlt három hónap eseményeit összerakva egy PR katasztrófa utolsó kármentő mozdulatai rajzolódnak ki.
szvsz a saber-t jól behúzták a csőbe, megszivatta őket is az id-amd balhé és az id erőszakossága, ezért lett velük új és külön megegyezezés a gyár részéről, illetve már dolgoznak is az új játékukon. az id pedig az egész projektre - ami a gyanúm szerint nekik nem sokba került - szépen rácsapa a koporsófedelet.
ne legyen igazam, de részemről már nem várom meg a történet végét. legközelebb ha kvékelni szeretnék, maradok a live-nál...
pedig nagyonis jó volt az alap elgondolás, már ami a játék fiatalság-injekcióját illeti.. -
esfrost
tag
Inkabb ugy mondnam hogy nem csak QC-t jatszom. De tenyleg, QC-ert gepet venni nem jo otlet. Viszont nem sokara jon Rage 2, Doom Eternal stb... stb... ezert nekem megeri. Ilyen tempoban QC halott lesz nem sokara. Csak abban lehet remenykedni, hogy a szobeszed, miszerint ID belenyul a fejlesztesbe igaz, es osszeszedik a jatekot.
-
esfrost
tag
A motorja a jateknak tenyleg egy kalap szar. Annyi korrigaciot engedj meg, hogy mar nem 1080 gtx-el tolom, hanem 1080ti, es nem i5 8400, hanem i7 9700k (@5ghz), 8fos ffaban is meg van a 240fps. Nem droppol 240 ala szinte soha... nagyon-nagyon ritkan latom, hogy lemegy 230ra mondjuk, de ez kb. az a jelenet amikor 8 ember a quadon van. 2v2ben/1o1ben stabilan 240, nem mozog. Minden palyan. De ahogy irtam, high-end gep kell hozza, sok penzert.
-
RedDot
tag
Én egy Ryzen 5 2600-zal + egy R9 Nano-val játszom a Quake-t. S a vga hőmérséklet esett is 10c-ot az új patch óta. Hogy ez közvetlenül az optimalizáltság eredménye vagy a texturák felbontásából következik, azt nem tudom. Viszont amit igen az hogy a proci órajel nem változott, sem a hűtés, sem a driver.
1. A bablevesről nem tudok nyilatkozni...Ha lehet, akkor én inkább kevesebbet ennék.

2. Ezenkívül én nézem a gpu tempet 80C alatt, mert akinek Nano-ja van az tudja hogy - azoknak irom, akik nem tudnák a Nano-ról - throttlingól, vagyis állandóan ugrál a gpu órajele 2D-ben és 3D-ben is. Terhelés alatt is, kb. 800-1000Mhz között. Ha viszont terhelésnél kb.70C alá hűtöm a vga-t, akkor visszont szinte közel azonos órajelen megy mint egy "átlagos" vga órajele. Tehát itt meg is válaszoltam magát a következő gondolatot - speciel nálam a 10C hűvösebb (75C helyett 65C) azt eredményezi, hogy 1020Mhz-en tudom hajtani és közben nem ugrál az órajel. Ergo magasabb fps-t eredményez....S bizony "Ez jó" !

3. Megnéztem, nekem a win10 feladatkezelője 20-30%-os kihasználtságot mutat a procinál az összes szálon. Ez azért messze van a procizabálástól!
-
Aprósólyom
addikt
Eddig low és medium textúra között nem láttam nagy különbséget. Biztos a gyengébb gépekre gondolva, újraskálázták a különböző gafikai beállításokat. Mintha most a médium textúrák részletesebbek lennének, mint korábban? De lehet hogy ez csak placebo...
Más téma: Kicsit fáj, hogy a FAQ szerint azt látom, hogy a mostani Season kb 3 hónap. Úgy van megfogalmazva, hogy ezt ki tudja tartani fogják-e. Lehet írok a fórumba. Mert, most így 3 hónap alatt ha jól számoltam össze 34 srad-t lehet összegyűjteni. Az azt jelentené, hogy 6 hónap alatt lehetne 3 új karaktert megszerezni, ha majdnem kimaxoljuk level 100-ig. Eddig számításaim szerint, ha minden nap belépett az ember, lenyomta a napi 3 challenget, 1-2 match alatt, akkor kevés játékkal 1,5 hónap alatt lehett volna új karakterem 250 000 favorból (zöld bigyó). De lehet majd megszokom.... (Szerk.: Mondjuk elfelejtettem a heti challenge-eket beleszámolni... ott is lehet szerezni hetente 1-2 shradot... sorry...)
-
-
Vigilante
őstag
Ellentétben a quakkel a 1080 Ti viszont teszi a dolgát és még termel is ethereum-ot. Synthwave a tanúja, hogy én a végletekig kiálltam a game mellett (már ami az instagib részét illeti), amivel nekem most se lenne gond. De ezek a laggok azért erősen a vicckategóriát képviselik

-
frango13
aktív tag
De te most ezt miért veszed személyes sértésnek? Egyből itt hupákolsz nekem. Annyit íram, hogy az a stílus, amit játszott rohadtul nem tetszik. Pl. QL-ban se tetszett mikor ez a rohadt defenzív játék elterjedt.
Megnéztem pár meccset azokon kívül is, de azért ennyire durván senki nem tolta. Persze lehet, hogy volt ilyen. Sőt el tudom képzelni ki játszott hasonlóan, de rohadtul nincs időm/kedvem megnézni az összeset.
"Tudod, nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja." - Már megbocsáss, de ez rohadtul szánalmas.
Most lehetne itt más sportágból is hozni a példákat, amikor vagy valaki vagy egy csapat elkezd játszani valamit, ami eredményes, viszont rohadt unalmas és nem nézőbarát. Most az, hogy neked ez "taktikus" az legyen a Te problémád. Elég egyszerű játékot játszik amúgy is. Nem atomfizika ez.
"Igen, aki egy kicsit is jártas a témában, annak a negatív kritikáját sokkal komolyabban lehetne venni." - Akkor legalább áruld már el, hogy mennyi az az idő, amit játszani kell, hogy leírhassa az ember a gondolatait? Mennyi? Meg ebből az egy s*aros friss accból indulsz ki b+?
Bizonyítani kell, hogy ki mivel és mennyit játszott? Neked? Ki vagy te? Fb-ra is gondolom, ha nincs kirakva, akkor nem történt meg...
Válaszolhatsz rá, mert érdekel, hogy hány duelt kell lenyomnom QC-ben, de én ezzel le is zártam ezt a "beszélgetést".
Üdv!

-
frango13
aktív tag
Hú ezt aztán jól megmondtad... Mostantól akkor még jobban koncentrálok a nézésre. Hátha megtanulok jól meg mit is nézni. Mi a baromság? Mondd kérlek! Azt láttam, hogy öli a játékot. Mint nézőnek nagyon nem volt szórakoztató. Ennyi a lényeg. Az eredményeit ki vitatta?
Meg ha most megnézed a profilom és van 1000 duelem, akkor már máshogy állsz a véleményemhez? Nagyon objektív... -
.LnB
titán
Az meg mi a f***?!
Így akarják ezt a játékot komoly e-sport játéknak beállítani?!
Ráadásul jól látom, hogy csak az első hely lesz díjazva 25000$-ral és annyi?!
Raisy:
"I prefer the way they handled last year's QuakeCon prizes. You can become 2nd and still win nothing. Very unsatisfying."
-
dargelot
senior tag
Remek, hogy elveszi a rangomat, de mit csináljak, ha egyszer nem bírok meccsben maradni. Error 1508 meccs közben és kidobna menübe de ott meg error 103 és ki is lépett a játék. Most is toltam volna rankedet, de persze kidobott még az első kill előtt, még szerencse, hogy instagib és tdm közben csak minden 3. alakalommal dob ki, de azért már ott is kezd idegesítő lenni. Az early acess számlájára írom, de akkor is elég alap bugnak néz ki...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, amúgy is időszerű volt egy kis upgrade, és így, hogy maradtam LGA1155-ön, kifejezetten olcsón tudtam jelentős plusz kakaót belerakni (i5-3470-->i7-3770, 8 GB --> 16 GB, a régi-eladás után ez lesz kb. 34 ezerben). VGA meg, ha minden jól megy GTX 750 Ti -> ref. R9 290, ami uszkve csak egy 10-esbe kerül, ha eladom a Ti-t.
-
D4v3
őstag
Mivel custom game beállítás, ezért az eleve néhány száz embert jelentő communityből, csak nagyon keveset érint, de szerintem ez így elég fail, tekintve, hogy csak az aktív abilityre vonatkozik, tehát Doom ugyanúgy tud duplán ugrálni passzívan, Ranger 75%-kal kevesebbet sebez magán, Sorlag meg bunny hoppol és immunis a méregre. Azért érzek itt én némi egyenlőtlenséget

Játszottam most pár instagibet, ahol valami okból kifolyólag killnek számít, a totem, Ranger orb (elég ha hozzádér), Keel gránát, sőt ha Scale csak neked fut, akkor megöl a passzívja. Ez így elég WTF már megint és a hit reg sem tuti, néha mintha átmenne a telibe lőtt rail az emberen.
Már nagyjából lemondtam a játékról, most töltöttem le újra, de nem sok késztetést érzek, hogy újra elővegyem. Kíváncsi leszek, meddig bújnak még a "de hát ez early access" magyarázat mögé. Egy év alatt a legnagyobb pozitív változás talán annyi volt, hogy viszonylag stabil az fps
Most 3 hónap után képesek voltak (talán?) fixelni a bugot, ami csomó embernél egyből crasht okozott az indításkor, bug fixeltek párat (gondolom pár nap és kiderül megint egy csomó más új bug, mint eddig mindig) és kiadtak egy új módot, amit kb. mint fantasztikus újdonság promóztak be, holott arról van szó, hogy le kellett venni minden pickupot a mapról kivéve a homokóra és a railt sebzését 999-re rakni. Ez azért így sajnos nagyon kevés lesz pl. Fortnite-ok mellett, ahol egy este alatt hotfixelnek és heti contentet tudnak biztosítani 
-
5150
aktív tag
Ha már UT https://youtu.be/1jXbqZSufew?t=36s
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De az is lehet, hogy Kvékezni szeretnének. lmao
Hogy mennyire tarol a QC: [link]
Merthogy QL már maga mögé utasítja Steam chartson.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha. Haha. Hahaha. Hát nem szánalmas a tag? A baromja pár hónapja még azt nyilatkozta, hogy ha nem tetszik a QC, játssz QL-t. Most meg már gyakorlatilag rimánkodik, hogy válts QC-re. Legalább igen vastag az a bőr, de ezt eddig is tudtuk. Azért a thread reakciói is finomak. )
-
5150
aktív tag
Nem biztos hogy értem mire irtad ezt. Ahogyan azt sem, miért lenne természetes ha valaki inkább áll odébb a könnyebb utat választva és olyan porondon igyekszik megmérkőzni, ahol eddig több sikert könyvelhetett el. Sok embert ismerek akik tényleg igy tesznek, de legalább ugyanannyit akik a kihivást és az adrenalint, a versenyt keresik. Meg olyanokat is akik első nekifutásra a legkisebb ellenállás irányába haladnak de később éppen a gyorsabb fejlődés és több izgalom, vagy kihivás érdekében ráfekszenek a veszélyesebb vizekre. Olyat is ismertem, aki 3-4 hónapig csak botozgatott nitemare módban mielőtt a közösbe vetette magát. Vajon a qcben lesznek végül botok

-
.LnB
titán
Steamen a patch notes-ban amikor olvastam, ez volt írva:
"- Removed QuakeCon Lightning Gun"
Pontosan így mert kommenteltem is, hogy ezt most mé'? De most már így szerepel:
"Ended QuakeCon Lightning Gun Promotion - If you received it during QuakeCon, it's still yours forever!"
Szóval lehet olvasták a kommentemet.
-
GEIL
addikt
PIII 933@1100
2 x 256 SD 133@145
Voodoo 3 2000 AGP800 X 600 X 16bit és ámen......így játszottam először komolyabban amikor már mindenki TNT2 és Gef 2 vel tolta.
Tényleg nem akarok személyeskedni....de ha adott egy szerver...be van lőve hogy milyen érték milyen határok között lehet akkor úgy állitom az adott sávban ahogy nekem tetszik...
Próbaképpen kéne egy Quake Champions szervert inditani "\com_maxfps 60"-nal.....hogy a gyengébb konfigosoknak is legyen egyenlő esélye a 144 meg felette pörgő konfigokkal szemben....érdekes volna látni ahogy a magas fps-hez szokottak kinlodnak.
.......de ezt csak poénból írom...de kb érezni mire célzok......ha az adott szerver beállitásai nem felelnek meg nekem akkor nem ott játszok majd......régebben Q3 idején még a cl_maxpackets-szel is variálni kellett mert pár külföldi szerver nem volt jó az alapértéken......stb stb
Hamarosan beszerzem és elkezdem én is a game-et......meglátjuk mire megyek vele.

-
GEIL
addikt
Nem vitázok...nem személyeskedek...ami nem tiltott azt lehet....ennyi.....ha valaki olyan szervert csinált ahol tiltva volt akkor vissza lett állitva alapértékre....kb vita tárgya volt anno a cg_shadows 3 is.......mivel bugos volt, csak vizszintes felületekre vetitett full fekete "árnyékot" és néha a falakon is átnyúlt...stb sokszor ez dönthetett el meccseket 1v1 ben.....de a szerverek nagyrészén anno tiltották és vissza kellett állitani cg_shadows 1-re....stb stb...de amit lehetetett legálisan azt ki kellett használni.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Auto-ban 75-re teszi.
Plusz gondoltam talán BF1 után szabadon, ahol a bétában szintén 75-re tette alapból, és ez volt a 100%, a 100% már upscale volt. Utána persze a megjelent játékban már ezt rendbe tették.
Alapból minden jó, bár érdekes, fix 143 fps, néha egy kis mikrolag, majd megy tovább.
-
.LnB
titán
Azért nem tudtam eligazodni rajta, mert nem is jót néztem.
Egyébként el tudok rajta, most már, hogy megvan a jó ágrajz.
Mondom kicsit egyébként is le voltam maradva mert nyaraltam. És pontosan nem tudtam, hogy végleges e a mezőny. De már megvan nyugi, nincs több balfaszoskodás részemről! Vagyis ma nincs. 
-
Juzzie71
tag
-
Juzzie71
tag
Köszönöm a választ!
1. Ez gáz így. Ki a fenét érdekli, hogy a fegyver hogyan néz ki...
2. Ezt miként lehet elkövetni? Nincs valamilyen gyorstalpaló weboldal kezdőknek?Valami magyar QC honlap? Készül? Készen van?

A mai napon próbáltam ki a játékot. Elsőre még nem nagyon jön át, hogy mit akartak a fejlesztők. Szeretnék-e folytatásnak a játékot vagy beállnak a sorba és kreálnak valami teljesen újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és utolsók között kullogok. Rohadt egy random gány az egész. Jelenleg nagyon meguntam már. Alig indítom el. Diabotical vhogy nem az én világom, nekem hiányzik az a darkos hangulat. Egyelőre a Doom a következő kiszemelt FPS.
) raillel soha nem közelítettem az enemyre (most sem) és mikor tőlem 3-4 méterre van, nehogy már mellé lőjek, mikor sokszor középen találom el. Pláne ha van olyan, hogy ő hátrébb van még(elcseszem a lekövetést) akkor meg kiszedem.
Így már 4 lövésből 3 mindig talált.

Mire kezdem megszokni......![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most 3 hónap után képesek voltak (talán?) fixelni a bugot, ami csomó embernél egyből crasht okozott az indításkor, bug fixeltek párat (gondolom pár nap és kiderül megint egy csomó más új bug, mint eddig mindig) és kiadtak egy új módot, amit kb. mint fantasztikus újdonság promóztak be, holott arról van szó, hogy le kellett venni minden pickupot a mapról kivéve a homokóra és a railt sebzését 999-re rakni. Ez azért így sajnos nagyon kevés lesz pl. Fortnite-ok mellett, ahol egy este alatt hotfixelnek és heti contentet tudnak biztosítani