Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcica
csendes tag
Kisebb csoda?
Iszonyat pénzek mozognak vagy mozoghatnak azon, hogy ne dögöljön meg a 'Quake' név, ez hasonlóan a Doom esetében is teljesen igaz.A probléma ott van, hogy ez a QC is szar, de normálisan tákolt arena shooter az úgy alapjaiban véve nincsen, olyan jellegben hogy, amibe mondjuk szívesen pörgetnél 5évet az életedből, mert látod hogy igen ez egy nagyon jó irány, és sokrétű, és raknak bele lehetőségeket a stratégiákra akkor lesz jövője.
Ez nagyon kevés amit ez a program hozott magával, iszonytatóan rengeteg a hiánya vagy hiányossága, és mellékesen sokkalta jobb játékok vannak a piacon. Lassan jobbakat már pár fős brigádok rakják össze, mert a nagy kiadók csak másolnak meg skineket pakolnak, de semmi ötlet...és max fél év egy játék...amíg bírja.
Itt a legjobb példa a Diablo4, az IP már nem minden sajna. Ha szar ami a név alatt fut, nincs értelme. -
wjbhbdux
veterán
Amíg nem lesz új Quake (felkészülve konzol crossplayel, meg olyan játékmenettel
) addig ez legfeljebb lélegeztetőgépen lesz tartva.Alsóág lényege, hogy igazságtalan legyen, és a felülről jövőt favorizálja, hiszen ő sosem vesztett. Másik régebben használt megoldás hogy már eleve pár beírt győzelemmel kezd a fentről érkező pl 2-0-ról kéne csak 4 winig jutni.
-
6absbulldog
tag
Egyetértek, így hogy egy napon vannak az alsóági meccsek a döntővel, kissé igazságtalan azzal szemben, aki az alsóágról érkezik.
Av3k azt hiszem, elhagyta az útlevelét, vagy valami ilyesmit magyarázott az egyik videóban. Viszont a quakecon-t hagyományosan Texasban szokott megrendezésre kerülni, nem hiszem, hogy ezen változtatnak. Meglátjuk jövőre. -
MDMA
tag
Hát én nagyon szomorúan vettem ezt tudomásul. Szegény Raisy az örök második. Sajnos végig látszott, hogy kívül van a komfort zónáján. Olyan morcosan ült ott mint egy sértődött kisgyerek, nem úgy mint egy győztes.
Rapha hozta a csúcsformát sajnos de még így is meg lehetett volna verni. Abba az utolsó csapdába, ha nem szalad bele...
Remélem addig nem nyugszik Raisy, amíg egyszer végre neki gratulálnak a végén. Már nagyon kijárna neki a győzelem. Én szorítani fogok legközelebb is. -
Picco
addikt
koszonom a valaszt, gauntlet eleg randomnak tunik, hogy ki hal meg ha ketten egymasnak megyunk, talan 75-ot sebez alapbol, lehet hogy olyankor mar nem volt idom ranezni hogy mennyi a HP.
kozel harcba, orb hasznalat eseten 70% megpusztulok, mondjuk sokszor hasznalom vegszukseg eseten, tehat franc tudja, mindenesetre egy kerdest megert

-
frango13
aktív tag
Azért a 144hz-nek kell a 250+fps, hogy tényleg jól nézzen ki. 250-300 között brutál jó(Overwatch Lijiang Toweren van csak eközött.), sima a mozgás. Sooookkal könnyebb követni az enemyt. Viszont sajnos a gtx960 kevéske ehhez még 720p-re is legtöbbször...Szeretnék egy 1070-et. Remélem azzal jobb lesz.
-
frango13
aktív tag
Kösz az infókat! Tegnap már meg is rendeltem.
A P-s verziót persze. Mostanában már elég gyorsan elfárad a szemem is és talán ezzel a monitorral ez is javulni fog.
Blur reductiont állítgattad a Blur Busters Strobe Utilityval? Ez volt a legnyomósabb érv, ami miatt ezt választottam. -
Aprósólyom
addikt
Elsőre kicsit meglepő, hogy az Epic beállt a fejlesztők mögé pénzzel. Lehet azért, mert ők is szenvedésnek értékelik a QC pályáját, illetve az Unreal Tournamenttel kapcsolatban sem vizionálnak "nagy jövőt" (ez sajna egyértelmű évek óta). Bár igaz, hogy annak a dinamikája eltér a quake sorozathéhoz képest.
Csapatban én mindig jobbnak értékeltem az UT,-t egyéniben vagy 2v2-ben vagy DM-ben pedig a Quake-t. Ti hogy vagytok ezzel? (Lehet kicsit off, de legalább elbeszélgetünk az erana shooterekről, míg nem nyitunk külön topicot a Diaboticalnak.)
Én nem kaptam kódot a jelentkezésemre, de fél órányi stream nézés után, igencsak ígéretesnek tűnik. Alig várom, hogy nyilvánosan játszható legyen.Ui.: Már két hónapja nem játszottam, de tervezem, hogy újra felteszem a QC-t és only rankedeznék. Ellenben kérdés, aki próbálta mostanság, mi a tapasztalata? Mennyire gyorsan talál gémet (időszak/rank szerint)? Mert ha hosszú a várakozási idő, akkor lemondok az ilyen terveimről. Úgy is nagyon bejön a Paladins. Az is közel olyan pörgős, mint egy quake, ellenben taktikusabb/összetettebb és ez tetszik benne.
-
Aprósólyom
addikt
Nem néztem utána, hogy milyen esemény lesz, de láttam hogy gyakorol, illetve Rapha is jetlaggel gyakorolt. Gyanús volt, hogy valami készülődik. Majd ránézek a közvetítésre, azért jók szoktak lenni a meccsek.
Jónak ígérkezik az alacsony konfigurációs igény. Akkor eladom a PC-m és veszek egy olcsóbbat.
Amúgy az meglepő, hogy egyből 9 térképpel indítanak tesztet. Én azt hittem, hogy több idő el fog telni valami értékelhetőig, miután az Epic betett egy kis pénzt, de ez a béta teszt már nagyon biztató. -
Aprósólyom
addikt
Ez meg mi a szösz?! Ebből a Dota2 videóból csak annyit értek hogy karakterek mászkálnak a képernyőn és a háttérben érthetetlenül, rossz minőségben kiabálnak a casterek... És míg tényleg milliós jutalmak mennek Dota2-n, addig ez értelmezhetetlen sajna quake Champion-ben. Ma streamelt Raisy. Rákérdeztem, hogy ha nem is jött össze az 1. hely sajnos, akkor remélem legalább jó kis pénzt nyert másodikként is. Annyit válaszolt rá, hogy ő ezzel nem is foglalkozott , így nem tudja. Beletekergetve a döntő végébe se találtam infót. Keresgélve a neten sincsen infó összdíjazásról. Szóval jó ha pár ezer dolláros peekerről beszélhetünk.
Szerintem hamarabb lesz újabb Quake, minthogy ez a QC fel lesz karolva.... vagy örökre eltűnik a süllyesztőben. -
esfrost
tag
Igen, megnéztem én is azt a játékot, és nagyon elkeseredtem, hogy ott milyen remekül működik a motor. Szép grafika, elképesztően folyékony a játékmenet, tényleg nagyon keveset tölt mindenhol, és még a legnagyobb tereknél sem esik be az fps. Ugyan ezt kellett volna meglépni QC esetében is. Azon gondolkodtam, hogy vajon nincs arra semmi esély, hogy QC esetetében is legyen Vulkan, és hogy egy kicsit még tovább csiszolják ez az engine-t!?! Nem lenne rossz...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
RAISY kb. 5 éves korában kezdett Kvékezni. Csak a QC-ben van neki 800 óra (egy accounton, aztán ki tudja, van-e neki alt, és ha igen, akkor hány).
Vengeur is ezer meg egy éve játszik."Nem méretette meg magát tudtommal."
Persze, hogy nem. Ennek is oka volt, nagyon is prózai. A JÁTÉK (valódi Quake) nem volt erre megfelelő. Nem érezte azt, hogy jó eséllyel szállhat be a versenybe (dueleztem vele QL-ben, szimpla, hétköznapi 2000 elo guy volt, gusztustalan +back stílussal).
Vagy szerinted miért volt az, hogy QC-ben itt-ott feltűntek eddig ismeretlen nevek/régebbi kvékerek, akiknek korábban nem sok(/semmi) tournament pedigréjük volt? Párszáz óra alatt behozták a lemaradást? Nem. A szétbutított, még inkább aim heavy és random faktorral jóóól feltöltött QC meta kellett hozzá, hogy jobban érvényelsülni tudjanak - mindössze ennyiről van szó.
Szép lenne amúgy, ha a világ úgy működne, hogy a befektetett munka mindig megtérül. Én is díjaznám, de a mindennapi realitás talaján maradva szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy life is not fair. Not one bit.
-
5150
aktív tag
Azért raisy nem most kezdte a quaket
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha annyira hiteles lenne, akkor Quake Live-ban is bekövetkezett volna már (tekintve hogy azt is ősidők óta játszotta mindkettő, meg előtte a Q3-at is), nem kellett volna hozzá egy alapjaiban broken game, ami annak ellenére, hogy fos vele lőni (az elődökhöz képest mindenképpen), még inkább aim heavy lett, és a véletlen szerepe is így felértékelődött benne.
-
5150
aktív tag
Pedig a járék rengeteget fejlődött. Most már célkereszt méretet is lehet állitani! Ja nem. Na de van már raw input! Ja nem, mégsem, biztos összekevertem. Vulkan api ott figyel! 2016 óta valahol. De legalább a netkódja ütősre sikeredett
Tudnak ezek a saberesek, ha akarnak... Ezeket a fejeket sosem felejtem el a 2017es quakeconról. Rendesen szenvedtek. Néha azt vártam mikor robban fel cooller. 15 perc volt mire végre sikerült mindkettőnek "játszhatóra" belőni a rodok segitségével. Akkor még simán ráfoghatták, hogy az összes nyűgje azért van, mert "béta". Gondolom még 2 évig rábiggyeszthetik, aztán elkaszálják, mert nem jött be az új "overwatch" -
Aprósólyom
addikt
Valamelyik oldalukon a patch note-ban olvastam, hogy 3GB VRAM alatt, mindenképp a LOW-t ajánlják.
Viszont akinek problémái vannak, kérik, hogy a fórumon (hogy hol, ne kérdezd
) jelezni kell a problémát, a géped specifikációjával és a játékon belüli neveddel.
Tehát úgy néz ki, hogy várják a visszajelzést, mert szintén a patch notbe olvasható hogy a grafikai motoron is módosíthattak, javítani próbálták a frametime-ot megint. Ellenben nem biztos, hogy úgy jött össze, ahogy szerették volna, így várják a feedbacket...(#2974) frango13: Szerintem egyszerűen nem szeret a játék.
Kérj bocsánatot!
Biztosan javulni fog. Kora délután a működő szerver státusz ellenére csatlakozni sem lehetett semmilyen meccshez, annak ellenére a lobby azt mutatta, hogy match found. Sehogy nem tudtam resetelni, újraindítani a meccs keresést, csak ha kiléptem a játékból és újra start... kb. 15-20 percig játszottam ezt a türelemjátékot. Nem lett belőle egy pillanatnyi játék sem. Előtt dél körül viszont tudtam játszani 3-t. Ez van. Ezekkel az updatekkel nagyon megkavarják az állóvizet... -
Aprósólyom
addikt
Xiaomi router előtt is hasonló tapasztalataid voltak?
Vigilante: Jó eséllyel már csak jövőre lesz belőle valami, de ki tudja... ha hajlandóak lesznek az aprós Asus router hirdetők találkozni az ünnepek előtt vagy között, akkor még idén lehet belőle valami.

Jól sejtem hogy magas beállításokkal vagy átlag 240fps felett? -
Vigilante
őstag
Hmm, ezeket már én is kipróbálom. Én még azon vagyok, hogy PS2/USB átalakítóval a PS2-es porton hazsnáljam az egeremet, elvileg a PS2 port a procinak küldi egyből a jelet. Instagib-be lehet jól jön az is, amikor tényleg csak milliszekundumokon múlik, hogy ki lövi le a másikat hamarabb.

frango13: Azért érdekes én is így tolom, de nincs 74%-os célzásom. Egy longest yardon is lehoz ilyeneken, pedig ott aztán kurva sokat ér az a pár másodperc WH!

Sokkal agybaszóbb instaban a drón, a robot, és a csáklyás csajszi, és azokhoz tényleg nem kell skill, hogy a "skilljével" szedjen le.

-
frango13
aktív tag
Kéne egy olyan, mint kézilabdában. Ha túl passziv selfkill.
Egyébként így hirtelen fogalmam sincs, hogyan lehetne elejét venni ennek. Vagyis de. Aerowalk méretű mapok.
De ez a körökre osztás se jön be. Ez az új mód se. Nekem az tetszik, amikor ott van egy arena, kapsz egy időkeretet, bedobank és kezdj ezekkel, amit tudsz. Amikor pörgés van. Ezért a legjobb szerintem a 2v2. A 4v4 már káosz volt nézői szempontból. Meg az se ártana, ha bárki lehetne spectator. Hogy azt nézzem, akit én akarok. Meg ne kelljen a kommentátor(ok) baromságait hallgatnom. Demo sincs persze... -
frango13
aktív tag
Még mindig nem az eredményeit kérdőjelezte itt meg senki. Az nem tetszik pl. nekem, de nagyon ahogyan játszott. Mert, mint nézőt rohadtul nem szórakoztat. Persze persze pénz, pénz, nagy a tét de: kevesebb néző>kevesebb torna>kisebb díjazás. Nekik se jó, ha nézőket veszítenek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az azért megvan, hogy tizenjópár éve kvékezik (asszem' 5 évesen vagy hogy kezdte), ugye?
Kvékben amúgy nem benchmark a QC - bár ez már egy más kérdés. Nem véletlenül van annyi új és/vagy "ismeretlen" név mindenhol. Felvetül a kérdés, hogy merre jártak, amikor a franchise nem egy optimalizálatlan, összeóvervaccsozott ánríl túrnamentet próbált a felhasználók torkán letuszkolni, mint legújabb epizódot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új engine nem lesz, ahogy konzol és cfg se.
Ezen felül: értelmes HUD-ok, teamoverlay, dropweapon, 30 sec weapon respawn, normális ütközéskezelés csapattársakkal, say / team_say bindok, fegyverspecifikus beállítások, item timerek megszüntetése mikor? Több, mint EGY ÉV kellett, hogy legyen többféle célkereszt, de a méretet még mindig nem tudod állítani...
-
wjbhbdux
veterán
rip q3

-
csana
senior tag
Instagib-es szerókon én railgun-tól hullok többnyire, viszont úgy tapasztaltam, hogy átlagosan 3 mp-ig sikerül egyben maradnom. Soknak érzem ezekre a pályákra a 8 főt..
Amit furcsállok, hogy bár sokak kedvence az instagib, de a szerverkereső nálam mindíg TDM-es csapatot hegeszt össze a 4 bepipált játékmód közül.
-
5150
aktív tag
Tegnap strenx feljött quake live ffara. Megkérdeztük mizu qc ügyben. Azt válaszolta várja a decemberi patchet addig felejtős a buli és inkább quakelive public ffa. Végül odáig fajult a dolog, hogy duelre hivta az embereket. Páran vele tartottak, akik elég felkészültnek érezték magukat
Este meg silencep érezte úgy, hogy feltétlen csatlakoznia kell 90%-nyi noobhoz valamiért. De rendes volt nem gyalázott mindenkit agyon. A gyengébbeket láthatólag hagyta néha töketlenkedni többek között engem is. Ezekből nekem nem úgy tűnik, hogy annyira vonzana minden pro quakest a qc jelenlegi állapotában ha inkább fanyalodnak public quake live ffa noobokra qc helyett. Kiváncsi vagyok mit hoz a csoda patch decemberben. Remélem vulkan supportot. -
Atilla001
senior tag
Több dolog is lejött miközben néztem. Ez a pasas full zombi. Hányinger és undor kerülgetett ahogy forgó szemekkel bámulja a monitor. Azt sem értem, hogy lehet 15cm-ről nézni a monitort.
Másik, hogy csak shaft és rail más fegyó felesleges.
Egyáltalán nem tetszett, nemtudom miért, de ez nem természetes..
leültem.. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az égiek segedelmével volt jópár 50-0-ám QL-ben, de egyszer sikerült úgy is hozni dm12-őn <3, hogy félidőben egy aimbotter (bizonyított, van demo a 90%-os lg-jéről) is becsatlakozott. : >
Video még megvan, csak azért nem töltöttem fel a 8 milliárd szábszkrályberes YT csennelemre, mert ahogy te is mondtad, a többiek nem voltak igazán a topon (valami 170 skillratinges szerver volt).
Unlistedként feltölthetem, ha esetleg érdekel. Ha nem, akkó nem.Utána megcsaptam a nyomorultat dm14-en is és report.
Órák múlva már banned, ahogy azt kell.Amúgy kb. 6 darab csíterrel találkoztam 8 év QL (és majd' 20000 game) alatt, amiből 5-öt sikerült is bannoltatni egy napon belül.
A hatodik már a Steam-es időkben volt, ott meg a support kb. szart rá magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
okon is számol vissza az idő, amiatt féltem, hogy csak időre lehet venni.

) addig ez legfeljebb lélegeztetőgépen lesz tartva.
Nem látszódik, hogy a maiaknak bejön ez az arena shooter élmény.
) nagyon melós ez minden versenyzőnek.
. Arról volt csak szó, hogy a DM-et kilövik.
A P-s verziót persze. Mostanában már elég gyorsan elfárad a szemem is és talán ezzel a monitorral ez is javulni fog.
Amúgy az meglepő, hogy egyből 9 térképpel indítanak tesztet. Én azt hittem, hogy több idő el fog telni valami értékelhetőig, miután az Epic betett egy kis pénzt, de ez a béta teszt már nagyon biztató.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kérj bocsánatot!
Biztosan javulni fog. Kora délután a működő szerver státusz ellenére csatlakozni sem lehetett semmilyen meccshez, annak ellenére a lobby azt mutatta, hogy match found. Sehogy nem tudtam resetelni, újraindítani a meccs keresést, csak ha kiléptem a játékból és újra start... kb. 15-20 percig játszottam ezt a türelemjátékot. Nem lett belőle egy pillanatnyi játék sem. Előtt dél körül viszont tudtam játszani 3-t. Ez van. Ezekkel az updatekkel nagyon megkavarják az állóvizet...