Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
ballazol
üzenetére
Gondolkoztam hogy elkezdek quakelgetni, itt k*rva fos a hitbox. A QL grafikája meg ultrafos, be se lehet állítani a 4K-t. Viszont ott jó a célzás. Szerintem a quakenak befellegzett. Hacsak nem lesz egy normális verzió ebből a championsból. De ha 4 év alatt nem sikerült megoldaniuk, nem is fogják
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Echte ugyan ez a tapasztalat. Ez nekem azért jobban fáj, mert én nem kifejezetten szeretem Quake dueleket vagy a 2v2-ket. A Quake-ben én a TDM, CTF, Deathmatch módokat szeretem.
Szintén Digi FTTH, csak egy G102-vel. Az igaz, hogy a 102 és a 203 egy és ugyan az valójában?
Ui.: A mostani gépedet miért újítod/cseréled le? -
Aprósólyom
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Ahogy elnézem a steam chartot, elértük az bázis határt. Nagyon picit növekedett az elmúlt 2 hónapban, de az betudható akár az új seasonnek is. Én az utóbbi időszakban átszoktam a Paladinsra. Hatalmas hitboxszal kompenzálják a szerver-kliens pontatlanságot, így nem nagyon érzékelni benne hatalmas bugokat. Nekem a QC-vel, az én kliensemmel sok szinkronizációs hibát tapasztaltam. Mások is. Van aki pedig állítólag nem nagyon tapasztal ilyeneket. Irigykedem.
-
5150
aktív tag
válasz
ballazol
üzenetére
Lehet, hogy én még a régi hangjára emlékszem. Akkor úgy megutáltam, hogy azóta se néztem. Meg egy ideje hang problémáim vannak a QC-vel. Amúgy hallottad az "announcer" eredeti hangját effektezés nélkül?
Mint egy bágyadt taviszörny, akit kiherélt egy motorcsónak propellere és bánatában úgy betépett, hogy azóta is félszegen énekelget a holdnak. -
-
dargelot
senior tag
válasz
ballazol
üzenetére
No beléptem ingame megnézni, de sajna ma valahogy ma a Digi vagy Quake serverek rosszak, mert ilyen pingeket adott. S ez volt 10 perc után is a menüben. Semmi letöltés, más a hálózaton nincs. Ez elég negatív rekord egyébként. A bepipázottak 25-60 között szoktak lenni.
-
-
frango13
aktív tag
válasz
ballazol
üzenetére
Azokon még rosszabb a helyzet. Konkrétan játszhatatlan.
Synthwave#2712: Vágom, hogyan működik az LG.
Azt is csak egy példának hoztam erre az idegesítő dologra, hogy az enemy az én múltamat látja és így esélyem nincs reagálni rá. Tehát amikor elkezd lőni, akkor én azt még nem is érzékelem. Ezért is van az, hogyha még a halál előtt elengedek pl, egy rakétát a pofájába, akkor az elvész a semmibe. Mintha nem is lett volna. Mert ugye meg se történt igazából a szerver számára csak nálam. Lehet tényleg rate probléma. Ha igen akkor rohadtul nem elég 120fps...Pedig ezzel lett promózva is. -
dargelot
senior tag
válasz
ballazol
üzenetére
Frankfurt - 36
Ireland - 55
Rotterdam - 39
Ez a 3 van bepipálva, Stockholm még 52-66 között ugrál, így azt nem is használom. Kipróbáltam a Bethesda launcherből a játékot, de ott sem jobb. Ott is és steam indításnál is egyből error 103 loading után, még a napi ajándékot sem tudom átvenni.
Redditen azt írták, hogy akiknek a router portolás sem segít azoknak csak a VPN marad. Kaspersky Secure Connection-t használok, mert az benne van a vírusirtóban alapból, de mindig random servert ad. Valamikor Angol, Svéd, Ukrán szerót, így mondanom sem kell, a pingjeim óriásiak vele, de legalább be tudok log-olni. Ekkor kikapcsolom a Kaspersky Secure Connection-t, visszaállnak a pingek a fent írtakra, ámde játék közben gyakorta (3ból 1szer) error 1508-at kapok amivel vissza akarna dobni menübe de a loading képernyőnél ismét error 103 és bezárja a játékot. Adminisztrátorként van indítva minden, steam-en fájl ellenőrzés megvolt, tehát valamiért nem tudok a szerver portjára rákapcsolódni, de mint írtam nem egyedi probléma. Valami a játékban még nincs teljesen megoldva, tehát megoldás sincs felhasználói részről csak a VPN. Arra meg nem szeretnék áldozni egy ingyenes játéknál akkor sem ha már költöttem rá....
Bármi tippet meghallgatok, mert játszani csak szeretnék.
-
Vigilante
őstag
válasz
ballazol
üzenetére
Elkapott a gépszíj.
BTW pia csak ront ezen, max egy nagyon kicsi mennyiség, de itthon meg nem iszom, így marad a kávé. 
Meg ugye ami nálam főként fontos tényező (természetesen a beletett munka mellett): Nyugodtnak maradni.
Nah az ami nehéz néha, amikor már a 3. spawnnál szednek ki épp.
De úgy, hogy megmoccani sem tudsz, max akkor úszod meg, ha azonnal célzol és be is találsz. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mindjárt itt a péntek
.
Mint egy bágyadt taviszörny, akit kiherélt egy motorcsónak propellere és bánatában úgy betépett, hogy azóta is félszegen énekelget a holdnak.

De úgy, hogy megmoccani sem tudsz, max akkor úszod meg, ha azonnal célzol és be is találsz.
Máshogy nem is lenne értelme.