- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz
atidzsiforc #3418 üzenetére
Igazából ennyi. Ha az embert nem zavarja, akkor nincs miről beszélni. Én még a legkisebb screen tearing-et sem tudom elviselni, vagy akár a stutteringet, input lagot, egész egyszeruen az őrületbe kerget ha így kell játszani. így aztán mindent megteszek, kitesztelek, hogy teljesen sima, folyékony, reszponszív legyen az élmény.
-
alces
tag
válasz
atidzsiforc #3077 üzenetére
Szerintem a Haswell garnitúra már kevés lehet. Nekem 4940mx van a laposban, 4 gHz-en izzad folyamatosan a játék alatt.
Nem is húzom feljebb, mert a végén elfüstölöm....
-
edgR
őstag
válasz
atidzsiforc #3077 üzenetére
Dettó, a 3570K füstöl. Már a 80-100 FPS-nek is örülök (duelben!)... Korábban fix 144-et tudott.
-
Vigilante
őstag
válasz
atidzsiforc #2915 üzenetére
És ott is vannak ilyen embertelen laggok!? Vagy a testing szerókon nincs ez!?
Franklin: Jelenleg akkor a kis szabadidőmbe, befejezem az új Tomb Raider-t. Eszméletlen jó lett.
-
Vigilante
őstag
válasz
atidzsiforc #2873 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #2871 üzenetére
ma este viszont undorito lag van
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2779 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmi van a háttérben.
Azért az is egy szép történet, hogy milyen szánalomnak kell lenni, hogy noskill valami pro nevével játssz.
-
esfrost
tag
válasz
atidzsiforc #2779 üzenetére
Nem is gondoltam volna! Koszi az infót, akkor igy mar minden vilagos!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2678 üzenetére
Mindketten tudjuk, hogy miről beszélek.
-
Franklin
addikt
válasz
atidzsiforc #2663 üzenetére
Raisy indul?
-
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2656 üzenetére
Ahh és tényleg. Kösz! Mindig tanul valamit az ember.
-
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2648 üzenetére
Ezt vágom, hogy már ilyen, de nem emiatt. Direktebb az egérkezelés érzetre talán? Én accellel képtelen vagyok lőni(Jó QL-ban .01-el játszok, de ott rendesen működik minden.) és olyan volt, mintha nagyon minimális accel lett volna. Pozitív és negatív is. "Béták" alatt is ez volt az egyik ok amiért nem játszottam többet. A lényeg, hogy normálisan nem tudtam "ráragasztani" az enemyre a célkeresztet. Instát nyomtam ma (Vagy 4-5 órát. Baszus de rég játszottam ennyit egy nap...Mindegy.) Nyx-szel és baromira élveztem. Jumpolgatás össze-vissza(Közbe megy a jump up.), pörgés forgás folyamatosan, enemyt meglát ráhúz és putty. Ezt hiányoltam eddig is, mert ezt élvezem -a látványos játékot, mégha annyira nem is eredményes sokszor- ebben vagyok jobb, de eddig szenvedés volt és nem ment. Maga a játék talán most először nem bas.ott fel és nem amiatt hagytam abba. Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra tanultam meg lőni QC-ben.
Ja meg de, egy DM-et lenyomtam. RL-rel csak akkor találtam el eddig levegőben enemyt, ha szerencsém volt. Most meg simán lőttem kontrolláltan a levegőben is a karaktereket. Ezért nem értem, hogy hirtelen mi történt...
Lehet, hogy szerver oldalon csináltak valamit, mert kliens patch ha jól látom nem volt semmi. Stabilabb vagy mittudom én. És ez tényleg nem placebo vagy valami. 15 éve játszok mindenféle fps-t. Van tapasztalatom. Vágom, hogy mikor van valami gáz. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2639 üzenetére
i7-5820K @ 4,2 GHz + 16 GB DDR4 + GTX 980 Ti, és 1024 x 768 full low, hogy normálisan menjen. Na, erről a játékról beszélünk. : '
---------------------------------------------------------------------------------------------
(#2640) 5150: Nem hallottad még ezt? Tetőpont / kicsúcsosodás nélküli, unalmas, whatever gém volt.
-
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2634 üzenetére
Ez ismerős nekem is.
Még a béták elején az 1mbit is kevés volt neki. Pont ezért hagytam akkor a pi..ába a játékot, mert értelme nem volt szenvedni.
Ez a "picmip" piszkálás nekem azért ér valamit. Stabilizálja kicsit az fps-t. Kis mapokon 110 felett van stabilan. Ennek kell örülni. Fasza. De ez ilyen játék, ha nincs legalább 1000 dolcsis géped nem veszed fel a versenyt... -
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2629 üzenetére
Gyenge a feltöltési sebességed? Mert a géped az bika.
Én is eléggé szopok. i5 2500, 8Gb ram és gtx960 2gb kevés neki... 720p full lowon "picmip" okoskodással is beesik az fps a nyíltabb mapokon 70 környékére és szaggat, akad is mint a fene, ergo képtelenség lőni. Viszont a kisebb, zártabb mapokon feltűnően jobban fut(Blood Run,Vale of Pnath,Awoken és a Corrupted Keep is egész jó.). Nem ártana, ha beraknák, hogy lehessen mapra is szűrni a keresésnél. -
5150
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2624 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2614 üzenetére
-
Franklin
addikt
válasz
atidzsiforc #2611 üzenetére
cu @ lan
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #2609 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2424 üzenetére
Majd amikor CP1 meg CP9-en szorongatják [MD]-t vagy WELP-et, akkor lehet kezdeni parázni.
-
Vigilante
őstag
válasz
atidzsiforc #2416 üzenetére
Csak adtam neki egy esélyt, de ez 150 óra gameplayig tartott.
-
ballazol
senior tag
válasz
atidzsiforc #2186 üzenetére
lesz vulcan, nyugi ... pár év max
-
Vigilante
őstag
válasz
atidzsiforc #2096 üzenetére
Nah akkor írok is az AMD-bek, hogy hol a f@szba már a promóciós kuponom. Adtak addig is egy DOOM kódot ingyen hurrá, de nekem ez kell b@sszák meg!
-
csana
senior tag
válasz
atidzsiforc #2086 üzenetére
És ilyen "nagy ládák"-hoz hogy jut az ember? Illetve nyitásukhoz kell perkálni lovettát (pl TF2, CSGO), vagy nincs ilyen hogy "kulcs" (OW style). Nem igazán vagyok képben :S
-
olbaidhun
őstag
válasz
atidzsiforc #2082 üzenetére
Minden csatornán tolják a jópofit, de közben olyan hsz-eket kapnak akár twitteren is... pedig hétvégén lett volna egy kis időm gémelni és egy brutál i5-7500 + RX 580 kombót tettem volna a gémnek 16 ddr4-el.. így marad a régi vas és talán szaladok pár kört a q3a-ban örömködni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2078 üzenetére
Nem kell bemutatni, játszottam vele. Egy kategóriába sorolom a 8v8 vampiric PQL CA-val. : >
Viszont még így is Kvékebb, mint a QC.
-
edgR
őstag
válasz
atidzsiforc #2066 üzenetére
Fogadok ez sem fog megfelelni pár embernek
:
NEW CUSTOM GAME SETTING: No Abilities
... és eszembe jut nyuszika, meg az ő sapkája.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2062 üzenetére
Akkor még nem jutottak el az evidenciákig.
Én naív.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2060 üzenetére
Na, majd' 1 év alatt eljutnak már ilyen evidenciákig? Lassan már lesz új engine is?
-
válasz
atidzsiforc #2030 üzenetére
Mintha az id tech 3 nem ilyen lett volna.
Kíváncsi vagyok mit fogok kapni mert id tech 3-nak mertem nevezni.
"nem ad minden elkövetett, alapvető, disznóságra felmentést.. de ha valami csodából adódóan mégis adna, meddig?"
Early Access. Ennek a tudatában játszol vele nem?
Mellesleg, akinek enyire nem jön be az miért van itt / játszik vele?
No offense, de ennek [oWn]f4te a nagy mestere, és ha jól emlékszem ezt már többször kitárgyaltuk!
-
.LnB
titán
válasz
bazdki, ez kemény.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Anyám..
-
válasz
Egyre ügyesebbek a fejlesztő srácok!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1925 üzenetére
Most egyik napról a másikra, minden ok nélkül nekem is elkezdett lehalódni Win7-en, valami rusnya errorral elszáll, mielőtt még bejönne az első töltőképernyő. Ellenben a Win10-es netbookon megy.
Ki érti ezt..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1914 üzenetére
Nem túl jó, meg kő nézni, valahová kiírtam ezeket.
Néha napján IPLounge-on keresztül játszhatnánk vele.
-
válasz
atidzsiforc #1877 üzenetére
Ki volt kapcsolva.
Steam verzió, admin mode on, bethesda launcheres verzió is ugyanezt csinálta. Mindenféle overlay off. -
törölt tag
válasz
atidzsiforc #1828 üzenetére
Ha ti azon fanatikus pro playerek közé tartoztok, akik az elmúlt 10-12 évben is folyamatosan CRT monitoron kompetitíven tolták a Quake-et, az megint teljesen más. De szerintetek hány ember használt CRT-t ebben az időszakban LCD/LED helyett? Tényleg nem tudom már másképp megfogalmazni, hogy nem csak a kompetitív fps-ek jelentik a játékot, még akkor sem, ha nektek igen. Így nem igazán értettem, hogy miért kérnek számon valakit, aki játékra mer ajánlani egy 60Hz-es IPS monitort, erre reagáltam. Az, hogy ez nem lesz triviális, nem igazán gondoltam volna. De legyen igazatok, a 60 fps AIDS már 10 éve. Lehet tolni a Witcher 3-at 640*480-ban a jó kis 10 éves CRT monitoron 120Hz-es képfrissítéssel. Az nem AIDS.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1828 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1813 üzenetére
Legjobban lőhető model/skin
. Persze mellé még jó hangosan kopog(kopogna?) a talpa is.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
atidzsiforc #1724 üzenetére
Köszi
-
maross
nagyúr
válasz
atidzsiforc #1679 üzenetére
koszonom
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1626 üzenetére
SQUAD-ot mercyztük mindkét mapon (Purga, dm14). : >
-
5150
aktív tag
válasz
-
válasz
Jaaah! Akkor nem szóótam!
-
olbaidhun
őstag
válasz
atidzsiforc #1588 üzenetére
Nem kell, hanem ki lehet cserélni... azért egy q3 szerintem uccsó hivatalos kieggel elég jól néz ki a 20-as mezőnyben! Nem tudom konkrétan az újabb kontenten kívül mégis mit hiányolsz az original gémből? Fura ez a belepiszka történet, mert régen meg éppen az volt a menő, ha valamit könnyedén lehetett modolni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1584 üzenetére
Sokkal egyszerűbb 10 EUR-ért megvenni a QL-t Steamen és heló van - hacsak nem DeFRaGozni akarsz.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #1584 üzenetére
Akinek ez gondot okoz, az jatsszon inkabb magaval
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #1579 üzenetére
Es a Q3? Ott egyik uri huncutsag sem volt, megsincs egy epkezlab szerver sem mar evek ota. Ha van is, akkor meg dm6 only. Ezert is orulok neki, hogy vegre van uj map, vagy eppen a regieket atszabtak kicsit, bar nem mindig elonyere.
Az ELO se ert semmit, meg ma sem, mert egyszeruen rengeteg faktort nem vesz szamitasba. Hiaba jatszottam ugyanakkora ELO szintu emberrel, szarra vert, mert o csak 2 palyat ismert es jatszott, amin viszont a valos ELO-ja volt vagy 15x annyi, mint nekem.A masik meg, ha a beta sz@r, akkor menni kell riportolni bugot, segiteni otletekkel a fejlesztoket, hogy mire kesz lesz, jo legyen. Aztan ha megsem lesz jo, akkor lehet a negativot adni.
-
Atilla001
senior tag
válasz
atidzsiforc #1561 üzenetére
-
válasz
atidzsiforc #1557 üzenetére
pedig ott a pont, bármennyire is akarom szeretni QC-t. dnb partyra se menjünk már el öltönyben és/vagy fényrúddal...
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #1557 üzenetére
Fennakadások.com
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1475 üzenetére
Én tudom. Vanir hsz-ére reagáltam csak. Semmit sem számít.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1432 üzenetére
Ó, nemá..
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #1435 üzenetére
Igazából most időm nem lesz ezzel foglalkozni, ha le tudok nyomni napi két gamet az mar jo.
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #1432 üzenetére
Alapból egy stutterfest volt ma az egész, nem csak az ability megnyomásakor.
-
válasz
atidzsiforc #1430 üzenetére
ilyen RAM freki érzékeny lenne?
-
válasz
atidzsiforc #1426 üzenetére
Ezt is megnyerte. Remélem nem hagyja abba a QC-t.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1420 üzenetére
Ha Cypher-t nézi akkor meg a sírást és a rage-et fogja megtanulni. Nézze Anton-t. Ő igazi profi.
-
válasz
atidzsiforc #1420 üzenetére
Link?
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1371 üzenetére
Jó tudom, csak discord-on gondolom nálam jóval skillesebb emberek vannak. Az állandó rekt-nek meg az idegrendszerem látná kárát. Előbb kicsit fel kell szívnom magam, hogy komolyabb emberekkel is duelezzek. Be kell melegítenem.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1369 üzenetére
Ja, nem konkrétan a mai napra gondoltam. : ) Szerintem egyébként sincs semmi esély arra, hogy vagyunk 8-an és pont egy időben ráérünk. Meg én egyébként is duelezni akarok. Persze ha TDM van akkor jövök oda, nem gond.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1347 üzenetére
TS-nél se. Csak regisztrálni.
-
olbaidhun
őstag
válasz
atidzsiforc #1331 üzenetére
(#1331) atidzsiforc
Tudom, blizzard app is tudja már a csevegést, meg amit kell.De mondom az éles példát, Németben dolgoztam, mobilnetről hívtam az asszonyt, skype elvérzett, viber akadt, TS-el simán walkie-talkie délutánokat csináltunk.
Szóval a mai világban, amikor ilyen elképesztő méreteket ölt az erőforrás pazarlása én még "rutinból" a bevált dolgokkal kezdem a történetet. Igaz már kevés jelentősége van.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1340 üzenetére
Az igen! Ezt hamarabb is megoszthattad volna!
-
GEIL
addikt
válasz
atidzsiforc #1340 üzenetére
lesz valami....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1277 üzenetére
Igen, utána már rájöttem, hogy a 0-át is beleszámoltam - 1.32-ig legalábbis.
Szolídan.
Míg egy DOOM (2016) 120-150 tükörsima fps, medium-high(!) beállításokkal, ha butítom, felkúszik 180-200-ig.
(#1279) atidzsiforc: Ahahahaha.
--------------------------------------------
(#1274) edgR: Na igen, de szerintem egy CS: GO sokkal közelebb van egy 1.6-hoz, mint a QC bármelyik elődjéhez képest, hiszen az alapvető játékmechanikát nem babrálták, a CS CS maradt.
Accel 4 lyfe.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1289 üzenetére
Ezaz! Ezt láttam én is élőbe! Ezt említettem, annyira ciki!
Én tuti felálltam volna és szétrúgtam volna azt a PC-t ott balra lent a lábamnál.
Az a tox-os clip nincs meg mikor bekommenteli valaki, hogy "drg test pls!"?
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1279 üzenetére
photoshop.
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor volt stream lagg és mikor volt a játék annyira fos mint amennyire láttuk. Mert néha hajmeresztő akadások voltak. És érdekes módon a kommentátorok hangja sose akadt meg a streamben, ellenben a game sound és kp igen.
Duel-ben volt valamelyik meccsen, talán cooller-clawz?! Mikor 2x állt meg a levegőbe az ellen.
És clawz le is shaftolta a picsába, azt láttad?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1266 üzenetére
Meg kell nézni. Mondjuk soha nem használtam hozzá semmilyen klienst, de úgy rémlik, hogy 3 változója volt a cvarnak.
"egy jobb procival (i7 4790k-ja van)"
Milyen kis szolídan nyilatkozol róla. "Jobb".
Az a proci még igencsak a consumer desktop legfelsőbb spektrumában van, használtan is vagy 80 rongy. Ha K-s, akkor gondolom Z-s lap van alatta, úgy meg pláne.-----------------------------------------------------
(#1267) Vanir: Az lehet, de én a 4-ről beszéltem. A 2-vel nem sokat tuszkoltam, mert nem szeressem a WWII-es játékokat. Minimális pub, meg még kevesebb szervezett 2v2. Viszont a 4-be is csak ilyen 4-500 órát raktam - de az a mai napig az egyetlen jó CoD, amivel lehet is lőni, főleg ProModdal (na jó, technikailag még a 2-vel is lehet, csak az nekem meh).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1262 üzenetére
77777777777777777777 itt is, de attól még egy fos.
Emlékeim szerint CoD4-ben van RAW input. Masszív id Tech 3 alapok, egy nagyrakat cvar is dettó ugyanaz, mint Q3-ban.
Ellenben a te CPU + VGA-d hatszor (asszem' egzakt szorzó) annyiba kerül, mint nekem a lap + CPU + VGA hármasom, így..
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #1262 üzenetére
Nálam ezerszer. CoD2/4 100% smooth, ez meg összevissza stutterel sajnos.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1248 üzenetére
Én se. Van aki jobb, ennyi.
-
GEIL
addikt
válasz
atidzsiforc #1240 üzenetére
22" Samsung FullHD monitor/TV....60Hz
23" LG FullHD 3D monitor....60HZ
42" LG FullHD 3D TV....60HZ
47" LG FullHD 3D Smart TV....60HzSzóval FullHD-ben nincs sok variációm....minden játékot AA nélkül FullHD-ben játszom 16X AF-rel és Vsync ON 60HZ.....
Quake III Arena-t is igy játszom......csak ott:
- cg_shadows 3
- \r_picmip 10 + simple icons + vertex lightningRégen a 19"-os monitoron 100Hz-en toltam stabil 100 fps-sel.....utána fura volt a 60Hz de pár év alatt beállt rá a szemem....
Kiváncsi leszek hogy fog menni ez az új Quake....tervezem hogy komolyabban nekilátok.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1222 üzenetére
Kövi Rapha lesz, nice.
Jó az a discord name (neked).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1218 üzenetére
Jaúvan.
Pandaemoniumot illetően dehumanizer, Drayan és én már vagyunk. haz_matot és xpehope3-ot még nem tudtam elérni, headz-et pedig kiküldetés miatt erre a szezonra váltja x1993x. Szóval elviekben ugyanaz a lineup, mint tavasszal, csak headz -> x1993x.
Próbálok mán szervezkedni. Remélem, lesz elég signup és nem emiatt a retek miatt lesz cancel az utolsó pillanatban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc #1183 üzenetére
Jahogy.Segáz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc #1178 üzenetére
Nekem 144-nél is csinálja, hogy amikor beesik egy pillre 130 körülre, akkor shutter, utána megszűnik. Lehet lelimitálom majd 120-ra, megnézem, hogy úgy csinálja-e.
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #1178 üzenetére
FPS-t ki lehet már íratni valahogy a klienssel, vagy még mindig csak valami külső programmal?
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1142 üzenetére
Tudom, de azok majd.. Ettől függetlenül kell
. Egyébként hol érdemes megvenni? Látom allkeyshop.com-on is be lehet már vásárolni belőle. Melyik oldalon lesz egyébként hivatalosan elérhető, vagy már most meg lehet venni az early-t?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1131 üzenetére
Viszont lesz QLTDM HoQ Fall Season. Ha sikerül a Pandaemoniumot megint összeröffenteni, akkor némi stream tervben van. Érdekel még a szinkronhörgés?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1125 üzenetére
Végre nem a QL-csoport lesz teleszemetelve QC-s vackokkal?
Yay, I guess.
-
kretenallat
senior tag
válasz
atidzsiforc #1127 üzenetére
köszi, így már megvan
-
kretenallat
senior tag
válasz
atidzsiforc #1125 üzenetére
a linken nekem azt mondja a discord hogy nincs semmi. a facebookot nem preferálom.
-
GODx
tag
válasz
atidzsiforc #1115 üzenetére
Alapon.
Közben néztem egy rivatunert, asszondjahogy 90-100 fps, csak aztán valamiféle bemenet (billentyű lenyomás/egér mozdítás) után esik vagy harmincat aztán az adja meg azt az undorító lagot. (Különböző graf beállításokat tesztelve ugyanaz a helyzet, fhd-n se sokkal jobb a helyzet 100as resolution scale-l, de ott meg az a baj hogy csak 60hz, nekem meg 75hz miatt kellene a 720p.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1092 üzenetére
Azért tox-ot kiütni akkor is rohadt nagy szó.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #1062 üzenetére
Hey szakáll!
Nofear (Raisy) 20.-án fog játszani legközelebb? Megnézném majd. És hol vannak a nagyobb nevek? Ők direkt invite-ot kapnak vagy mi a szösz?
ágrajzban nem látom őket: [link]Gondoltam te tudsz nekem választ adni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1062 üzenetére
Anyám..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #1058 üzenetére
rendes tutorialok/onboarding kezdoknek (LEGFONTOSABB, dolgoznak rajta)
replay/demo player (confirmed)
normalis matchmaking (confirmed)
ranked play (confirmed)
jatekmodok (varhato meg legalabb 1)
normalis chat rendszer/social framework
klan support (confirmed)
game settings (custom celkeresztek stb)
allithato hud (beszeltek errol is kerdezz-felelek sessionben)
DM17
-
edgR
őstag
válasz
atidzsiforc #1058 üzenetére
Mi az a rengeteg minden?
-
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1045 üzenetére
Kösz a tanácsokat! Közben rájöttem mi a gond forrása. Múltkor babráltam nVidia Inspectorban a beállításokat és úgy maradt. Töröltem a QC profilt és mostmár fa*za minden.
-
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1043 üzenetére
Accel az .022. Többit nem állítgattam, mert ez az accel is érzésre más, mint liveban. De accel nélkül is ilyen. Igazából egész pontosan tudok így is lőni, de folyamat ott van az a rossz érzés, hogy valami nem az igazi. Fel is toltam kicsit a sensit, mert úgy egyre kevésbé zavaró. De lehet tényleg fps probléma lesz. Custom gameben egyedül talán nem annyira s*ar. Simábbnak érzem. Jump is sokkal egyszerűbb.
Azért az 5. patch óta sokat javult a játék. Már nincsenek azokat a brutál lagok, amik a gyenge feltöltésem(512kbit/sec) miatt voltak. LG-vel is ha lövöm az enemyt, akkor pattognak rendesen a számok. -
frango13
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1041 üzenetére
90-130. Igazából ennyi volt régebben is, de akkor ezt nem tapasztaltam.
-
olbaidhun
őstag
válasz
atidzsiforc #1038 üzenetére
Megcsinálom a dedikált Magyar fórumot, ha lesz benne segítségül néhány szakértő fórumtag.
Részleteket elküldöm priviben.
-
polerobot
újonc
válasz
atidzsiforc #1029 üzenetére
köszönöm! sima értem és hogy tudunk ilyet ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1017 üzenetére
Meg úgy egyáltalán minek próbálkozom játszani? Az accel a legkisebb probléma. Mondjuk 125 fps semi- / grand final-nál is rég asítoztam ennyit.
Gondoltam, na jó, akkor pusztuljunk egy-két FFA-t. Aztán TÍZ percig nem talált játékot. Ott untam meg -> quit gg no re.
Szánalom.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1008 üzenetére
Van még pár fajta, sztem még megnézek egy párat, mi lenne optimális csak multira.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1006 üzenetére
Aha, megpróbálom
.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1004 üzenetére
Közben kidobta nekem az Avira, hogy 80%-át elhasználtam a forgalmi keretnek. Király, kereshetek mégis vmi mást, hátha találok vmi ingyenest :S .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Házi erősítő építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- Interactive Brokers társalgó
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest