- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #1762 üzenetére
Hasít (de framedrop még így is lesz), amíg be nem telik a virtuális memória, aztán lehet újraindítani. Ellenben az össze-vissza warpoló hitboxokat (siralmas netkód amazon cloud-on futó szerverekkel..) és ratyi hangokat még egy GTX 1080 Ti sem javítja ki.
1024 x 768 nem számított alacsony felbontásnak. A magam részéről már a kétmagos időkben is 640 x 480-ban játszottam.
--------------------------------------
(#1761) angyalpc2: "Kéne már egy GF 20** vagy 21** széria"
Nem. A Saber Interactive-ot kéne végre kukázni, menjenek csak vissza a konzolos Halo-ikhoz és egyéb noname vackaikhoz - aztán helyettük nem megint junior C++ developereket alkalmazni. Utána pedig az egészet átültetni vegytiszta id Tech 6-ra.
--------------------------------------
(#1763) D4v3: Arra befizetek. Amúgy ezek a picmip meg tessalation dolgok nem tournament legalok. Csak mondom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #1729 üzenetére
Úgy, hogy junior C developerek fánkot zabálnak és kokszot szívnak a könyvek bújása helyett, miközben dilettánsok ülnek asztalt felettük.
Carmack már rég nincs.
Nem, eddig (már-már szatírikus szinten) all forward lg volt a játék, a legfrissebb update egyik eredménye a 6-os shaft, hogy a már eddig is rohadtul idegesítő light hősök még tápabbak legyenek és a tankok hp-ját is nagyobb favágó munka legyen leabálni. )
-
sto1911
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1727 üzenetére
Eddig en is bizakodo voltam, de miota kiderult, hogy a loves sebessege az FPS-tol is fugg, mar nem vagyok biztos benne hogy ebbol egyhamar normalis jatek lesz. Nyomtam is ra probakepp egy refundot steamen, de elutasitottak
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #1723 üzenetére
Üdv ismét. Sajna rossz alanyt választottál a visszacsatlakozáshoz.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1723 üzenetére
fb csoporton meg discord szerveren van egy kis magyar kozosseg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest