- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Dede serviio
Amúgy a minidlna-t kb 10 évvel ezelőtt használtam ahhoz képest ez még friss és ropogós.
És a serviioval ellentétben annyira erőforrásigénytelen volt anno a minidlna, hogy az már vicc kategória. Egy Western Digital My Book World Edition-ön futott hibátlanul
És mivel ezeket jellemzően LAN on használod nem gondolnám h akkora biztonsági kockázatot jelentene egy több éves release. És ha meg működik . De vannak up to date alternatívák. -
peti85
senior tag
és #7914TRob1:
Jelen esetben pont nem. 4.1-es verziót. Az újabbak nem voltak stabilak és le is terhelte a gyengécske NAS-t. Kb. fél éve próbáltam utoljára frissíteni. Azóta lehet hogy van újabb ami jól működik.#7912ravensky13:
Sajnos a kategorizálás nem megoldás, mert a sorozatoknak kell egy saját almappa címenként a Kodi-nak. Elején próbálkoztam azzal. A torrent fájlokat meg nem töltöm le, mert tök felesleges. Böngészőben jobb klikk, majd hivatkozás másolása és a QBittorrent felületén URL-t adok meg. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb. -
Gaben92
őstag
És valóban.
My bad.
Kicsit most gugliztam, a 228 valóban X41 alapú (228A-ban más a CPU mint a 228-ban, azzal vannak bajok), viszont ahogy nézem sok programnál vannak már kompatibilitási bajok. Példaképp a Kazoo Server például csak QTS V4.9.3-ig telepíthető X41-re, annál újabbal nem megy. Szóval tippre valami ilyesmi lehet serviio-val is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest