Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
Azért kell DMZ-be tenni a Digis routeren az ASUS WAN IP-jét, hogy ne kelljen mindent kétszer port forwardolni, csak egyszer, az Asuson.
-
Biga123
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
-
Biga123
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
Tippre a torrent terheli le a nast, azért nem elérhető a web ui.
Próbaképp lődd ki 1 hétre a torrentet. -
válasz
ravensky13
üzenetére
nekem a transmission meg plex terhelte le akkor futottam ilyen hibába
-
Addel
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Ez bármi lehet, lehet csak a tápja döglődik. Log-ot nézted, ír valami hibát ?
-
matyi1988
csendes tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Igen megcsináltam a qnapcloudot, hogy távolról is hozzáférjek a nashoz. Ha erre gondoltál.
-
nemethsza
tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Szia,
köszi, kézzel átírva megy :-)
A putty idegen, de egyelőre azt se találom, hogy a letöltött file-t hova teszi :-(
Az elérési út ez: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/qBittorrent/DownloadsEzt a mappát viszont nem találom, és azt se tudom, hogyan kellene beírni az általam kívánt elérési utat. :-(
-
Biga123
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
Van normális remote kliense a qbittorrent-nek droidra illetve windows ra ?
Vagy csak a böngészős mókolás megy ? -
nemethsza
tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Szia,
köszi, az fel is ment, de a beállításoknál elvéreztem :-(amikor a browserbe lép, unauthorizeddel megáll a tudomány.
-
válasz
ravensky13
üzenetére
Köszi már jó. X41 kell, nem tudom mi volt a gond. Egyénként FYI mindenkinek: Chrome-ból nem tudok appokat telepíteni, hibára fut, Firefox-ból megy a dolog. Ez valami Chrome bug lehet.
-
olly
aktív tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Köszi, így megtalaltam április végi dolog volt sajnos. Remélem azóta az illető sikerrel járt de a kapcsolatot fel fogom vele venni hátha valamit ki lehet agyalni. Köszönöm megegyszer
-
still2
tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Köszi!
-
Veron
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
Nagyon hasznos, köszi!
WebUI alatt mit értesz pontosan? -
Gaben92
őstag
válasz
ravensky13
üzenetére
Utolsóra annyit, hogy a MyQnapCloud simán helyettesíthető QVPN alól vagy ha a router tudja akkor azon futtatott OpenVPN szerverrel.
Nálam is így van, ha nagyon matatni akarom a NAS-t távolról akkor bekapcsolom telefonon/laptopon a VPN-t és már otthon is vagyok.
Szvsz a MyQnapCloud kb az elsők között van amit tiltani kell (vagy mégjobb ha sose engedélyezi az ember.)
-
Biga123
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
Valszinüleg az alap portokon próbálkoznak. 9091
-
ZS3NI
őstag
válasz
ravensky13
üzenetére
Akkor ezt a 4.1.0.99.1 számút fel tudná tenni valaki ide? qnapclubbon nincs ilyen, google sem járt sikerrel nálam.
-
peti85
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Ma én is feltettem a 4.2.5-ös qBittorrent-et a TS-228 NAS-ra, de marad a korábbi verzió. Hiába írtam át a config-ot, nem tudom átállítani a 6363-as portról a webes felületet és a korábbi torrentjeimet sem folytatja, hiába másolom be a megfelelő mappába. Ennyit nem ér az egész, mert alapvetően működik a korábbi verzió, majd ha lesz megint újabb, akkor nekifutok újra.
-
peti85
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Nekem a 4.1.0.99.1 fut már több mint egy éve. Ez elég stabil és még nem volt gondom vele, hogy nem felelne meg valahol. Sokáig nézegettem, de nem is volt frissebb X41-re, de látom azóta van több újabb verzió is. Lehet érdemes lenne valami közteset is megpróbálni.
-
peti85
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Igen, nálam a 4.1.0.99 verzió fut. Egyszer-kétszer kicsit megakasztotta a rendszert (nem lehet elérni 1-2 percig, de amúgy működött, nem indult újra) amikor több torrentet is töltött lefelé teljes sebességgel. Kicsit korlátoztam a kapcsolatok számát, de ezzel még kísérletezni kell.
-
peti85
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Qbittorrent messze a leggyorsabb nálam, kézzel kell letölteni a TS-X41 verziót. Én is sokat szívtam mire rájöttem. Szintén TS-228. De hogy nincs egy normális Windows kliens ehhez a Qbittorrenthez, ezt nem értem. A Transmission a legjobb használhatóságra, de az max. 8MB-al töltött, míg ezzel megy 35-40MB is. Ha neteddel úgysem tudod kihasználni, vagy elég a 8MB, akkor inkébb a Transmissiont ajánlom.
Rtorrent-nek van próba verziója? Meg normális Windows kliens hozzá?
-
HTomee
tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Nekem a gigás netet csak a Qbittorrent4 tudja kihajtani. A többi max a felére képes..
-
1turosbatyu
csendes tag
válasz
ravensky13
üzenetére
Az Rtorrent pro-nak nemrég készült el több verziója.
Igaz fizetős de nem vészes.Last release: 0.9.6-0117 4 days ago
Compatible with QNAP NAS models:
- armv7l - ARM processors: TS-x28/x31P/x31P2/x41 and more...
- x86_64 - Intel/AMD64 CPU: TS-x51 and all higher (x53/61/63/70/71/73/77/78/80/82/88...)
(Use SSH command: "uname -m" to display QNAP architecture name) -
Biga123
addikt
válasz
ravensky13
üzenetére
[link]
Ezt próbáltad? Mert a Qnapclubos oldalon, ezt érdekes móbon X28 hoz írja , a file neve meg már X19 -es
És valóban 2.84 -es verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Egér RGB!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest