- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Az új névnek csak akkor lenne értelme hogyha teljesen átírnának mindent, mert amint meglátnák az emberek azt a nagy dögöt vagy a kis srácot, egyből tudnák hogy mi ez. Ráadásul a Last Guardianra több millióan várnak/vártak szóval felesleges is lenne.
Ebből viszont sajnos arra következtetek hogy elkaszálták aminek nagyon nem örülök. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Ratchet & Clank - All 4 One cikkem!
Ha érdekel valakit! -
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #63654 üzenetére
A multi az szinte semennyire nem kötött le.
Elimsel néhány napig marha jól elvoltunk, de aztán ő beállt biorobotnak (bocsi) , aztán annyi is volt nekem. Egyedül marhára nem kötött le mert nulla motiváció volt (vegyek kocsit meg ilyenek nem hatott meg), partyban meg 2 verzió volt. Vagy Erikék szívattak autóverseny közben azzal hogy állandóan kilőtték a kerekemet (
) vagy mivel Elimsék már ismerték a legtöbb küldit, meg volt milkós verdájuk, így nekem annyi volt a küldik 90%a hogy beszálltam a trabimba aztán mire odaértem a küldihez addigra már rég végeztek és néztem ahogy 15 percig szórakoznak még...aztán ezt pár nap alatt totál meguntam.
A Story még érdekelne is, de mivel az angolom nem épp perfect így rengeteg dolog marad "ködös", ergo nem értem akkor meg minek toljam?
Szóval most odaadtam Szasanyi kollégának akinek a fia elvileg nagyon élvezi a játékot
Ha ő végigviszi akkor megpróbálom elcserélni vagy egy Shadow of Mordorra vagy egy Evil Withinre, esetleg eladom 7-8K körül....majd kiderül hogy sikerül. -
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #63637 üzenetére
Sajnos nem.
Viszont a játék sztorija egyszerűen lebilincselő. Játékmenet szempontjából semmi újdonság nem lesz igazából, de a sztori, a grafika, a hangok...hjaaaaaj mindjárt elóveszemHuMarc Én alig vártam hogy vége legyen. Ha megkaptuk volna a nagy térképet mint a 4be akkor egy szavam sem lenne. De igazából minden amitől FC az FC az hiányzott belőle
-
Sirandrish
legenda
amazon.com-ról tud valaki US feltöltőt venni? Kérem jelezze privátban aki igen!
-
Sirandrish
legenda
Valaki nem akarja külön accra felesbe megvenni a LPB3-at és a Raymant?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tegla80 #63586 üzenetére
"Ha minden felhasználó elkészült és aktiválódott, akkor már csak meg kell venni a feltöltőkártyát a kívánt összeggel. Arra figyeljünk, hogy a hivatalos Sony árusítótól (SCEA)vegyünk, ne pedig magánembertől!
Pl.: a $100 -os kártya linkjén ki lehet választani a többi elérhető összeget is. Innentől ugyanúgy megy a vásárlás, mint egy bármely másik Amazonos fizetés. A magyar kártyát kell kiválasztani, de az amerikai címet.
Fizetés után egyből látható lesz a feltöltőkód."Remek, köszönöm!
-
Sirandrish
legenda
Valaki nem akarja külön ACC-ra megvenni az LBP3at meg a Raymant? Szívesen feleznék
Tegla80 Amazonon lehet fizetni magyar bankkártyával? Dombornyomottal..
perge666 Az Outbreak egy kalap sz*rt nem ért szerintem.
Amúgy ezeken kívül is van még millió resident. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63574 üzenetére
Oké, látom hogy mi kell hozzá..igazából semmi csak egy valós cím. Viszont fizetni csak PP-al lehet? A dombornyomott kártya nem elég neki?
-
Sirandrish
legenda
Nah megérkezett Hong Kongból a controllerem.
-
Sirandrish
legenda
Másnak se megy a store?
-
Sirandrish
legenda
Az Evil Within-t egyik ismerősöm X360on tolta ami szerintem nem fut jobban mint ha PS3on lenne, és ő nem panaszkodott.
Az Alienről meg néztem néhány PS3as videót, és ott sem láttam problémát.
Ez a kettő szerintem simán vállalható és élvezhető is PS3on..
A New Orderről nem tudok mit mondani.. -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark #63510 üzenetére
Lehet olyan keményen írtam hogy átütött a másik topikba
-
Sirandrish
legenda
A Zelda a legjobb játék a világon Dekafaaaaa
-
Sirandrish
legenda
Nah gyerekek!
Ilyenről én még nem hallottam de hátha ti igen.
Adott egy ismerősöm aki store-n vásárolt egy játékot. Igen ám, csak a PS3 helyett PS4 verziót vette meg.
Ezzel tudnak valamit kezdeni?
A két verzió egyébként ugyan annyiba kerül.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63472 üzenetére
Nem fullgame van odaírva..
-
Sirandrish
legenda
Skacok.
A COD AW-t nem lehet season passal együtt megvenni?Van itt egy ilyen, de ha jól értem ez az alapjátékot nem tartalmazza. Csak a DLC-k 15K?
-
Sirandrish
legenda
GTA V PS3 Topik
Ott vannak PH-sok akik GTAznak PS3on -
Sirandrish
legenda
CoD AW vásárlás külön accra érdekel valakit?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szkipi #63330 üzenetére
Az NTSC-s az USA régió, Németország ugyan olyan PAL mint magyarhon szóval semmi gond nem lesz.
Ráadásul a játékok egyébként is régiófüggetlenek, ergo mennek minden féle gépenFR33 Ha Novembertől él akkor Novembertől mostanáig bármit letölthetsz. Már persze ha az illető "megvette" a játékokat..máskülönben elúsztak. És fontos infó hogy elvileg bármikor kib*szhatja a gépedet a pics*ba szóval csak olyan embertől vedd meg (gondolom az accot vennéd) akiben meg is bízol.
james001 Azért az elég durva lenne ha egy Grand Theft Auto(gondolom mindenki tudja mit jelent) című játékban annyira büntetnék a kocsilopást
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szkipi #63323 üzenetére
Már párszor ki lett tárgyalva de nagy vonalakban:
-A gép alján a matrica sértetlen-e
-Gép állapota (karc,sérülés van-e rajta)
-Controller állapot (a analogok jól ellenálnak-e, nem-e lötyögnek)
-Bekapcsolt állapotban(lemez nélkül) van-e hangja (az én gépem 2 éves de néma mint az állat)
-Mennyire olvas gyorsan és halkan?
-Csak Slim vagy Super Slim gépet vegyélIlyesmi..
Mr X Ismerős..én is inkább veszek mint játszom
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63318 üzenetére
most látom hogy az okostelóm túl okos..
Szóval a szerintem az csak szerint akar lenni -
Sirandrish
legenda
A COD-s videón látni hogy 100szor gyorsabban forog a srác, de a resistancesba tök lassan mozog a célkereszt.
Ez beállítás kérdése vagy játéka válogatja?Egyébként erre hogy lehet rákeresni? Mert Eagle Eye-ra kidob nekem tolatóradart, HD kamerát meg mindent
Egyébként lehetséges hogy a GTA5ömet átkonvertálom erre a motyóra -
Sirandrish
legenda
Nem nagyon akarok belefolyni a vitába mert a cucc ellen se mellette nem vagyok, de azért az egér+bill combo pöttyet komolyabb előnyt jelent mint mondjuk egy 40vs 80as ping vagy egy 5%al többet sebző fegyver.
Egész egyszerűen mert ezerszer gyorsabb és precízebb célzást tesz lehetővé.Játszani egyébként valóban nem játszik helyetted, de sokkal jobb játékos leszel vele mint nélküle az 10000%.
Mint mondottam engem a multi rész nem nagyon érint, bár azért néha odapörkölnék vele az tuti
Nekem is TPS és FPS miatt kéne, csak sajna a TV elé nem tudom betenni, a monitoromon meg nincs HDMI..
Egyébként milyen árban mozog egy ilyen cucc?
-
Sirandrish
legenda
Gondolom azok veszik csalásnak akiknek nincs, és azok szerint oké akiknek van
Amúgy a multi része nem nagyon érdekel, de Unchartedet úgy platináznám egérrel hogy azt se tudná a játék hogy mivan
De van még 1-2 dolog.
Last of Us is jó lenne egér+billel és konkrétan bármi amiben célozni kell -
Sirandrish
legenda
Valaki nem tudja hogy az FC3ban hogy lehet pénzt szerezni?
Pokerrel próbálkoztam, de ilyen durván csaló géppel nem minden nap találkozik az ember -
Sirandrish
legenda
Miért ne tudnád? Miután megvetted 4600ft-ért, minden további nélkül letöltheted
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor biza bekaphatják..
COD akciók.
Most már odafigyelek hogy mit kérek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest