- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nyilván ez a kérdés, csak szerintem a kézi konzolokat általában azért veszik a népek hogy amíg például buszoznak egy 20-30 percet addig előkapnak valamit játszani. Vagy teszem azt a buszmegállóban várnak a következő járatra. Esetleg a suliban van 1 lyukas óra. Etc.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy márpedig soha senki nem játszana egy GTA-val mondjuk mert biztos van ilyen rajtad kívül is, de én továbbra is úgy gondolom hogy a kézi konzolok tulajdonosainak többsége inkább a "rövidebb, bárhol előkapható 20percre" " féle casual játékokat részesítik előnyben. -
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #65702 üzenetére
Tényleg azt hittem néha hogy már csak bemagyarázom magamnak, de akkor ezek szerint nem
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #65700 üzenetére
Örülök hogy más is észrevette, már néha azt hittem hogy üldözési mániám van
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #65624 üzenetére
Hát már nem emlékszem hogy pont emiatt indítottam rá a hétvégén. Patchelt valamennyit, de tuti hogy nem 10 gigát, szóval gondolom már alapba a frissebb verziót telepítettem. Igen, amúgy digitális van nekem.
Jól mutatott volna lemezesen az 1-2 mellett a polcon de a múltkor olyan jó áron volt a store-ba hogy nem tudtam otthagyni. -
-
Sirandrish
legenda
Nah most végeztem a Walking Dead Season two-val. A vége számomra több mint elkeserítő volt
-
Sirandrish
legenda
Mi az a BTTF?
Epizodikus Minecraft? Nah arra befizetekÉs hát igen..tényleg lenyomom a Season 2-t. Ugye az riasztott el tőle hogy valaki azt mondta hogy ebben még annyi interakció sem lesz mint az egyben...hát azt kell hogy mondjam, neki is igaza volt
Mondjuk a menekülős részek intenzívebbek.. -
Sirandrish
legenda
Harmadik epizódnak is vége a Walking Dead Season 2-be. Nem tudja valaki lesz Season 3? Nagyon megtetszett ez a játék, és a stílus is. Még jó hogy a vissza a jövőbe-t is megvettem. Remélem az is lesz ilyen kircsi
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Átolvastam még párszor az Árpi hsz-ét és a tiédet is és TALÁN kezdem érteni
Szóval az a lényeg hogy a secondary account csak saját profil alól használható.
Szóval azért kell nekem mondjuk az Árpi accountján nekem a primarynak lenni, és vica versa hogy mindketten játszhassunk saját profilon..Árpi Árpi néven, én meg Andrish néven?Nah? NAAAH??
Bogyi007 Az egész biztosan működik, mert tudtommal egy accounton 2 PS3 és 2 PS4 tud lenni.
Egy PS3 és PS4 tuti hogy tud egyszerre menni, de két PS4es miújság még nem tiszta számomra se teljesen -
Sirandrish
legenda
Nem EZ a dolog nem érdekel. Ez érdekel, ezért is kérdeztem vissza.
Az a része nem érdekel hogy én elsődleges vagy másodlagos profillal lennék-e, mert a lényegen (hogy tudjak játszani) számomra nem változtat.Egyébként tény hogy hosszú hetem volt, de én még ezt most sem nagyon értem.
Előbb ezt írod:
"Primary (elsődleges) ez az alapértelmezett itt minden ugyan úgy működik mint ahogy megszokhattuk PS3 esetében...
Csavar ott van hogy egy időben csak egy elsődleges lehet."
Majd két sorral lentebb már ezt:
"Egy időben lehet több elsődleges és másodlagos profil is a gépeden, a szabály megvásárolt tartalmakat érinti az adott profilon(Árpi):"
Szóval a gépemen több elsődleges profil is lehet, de az account maga csak 1 gépen lehet egyszerre elsődleges.
Ha jól értem.
És akkor az elsődleges profil az pont olyan mint a PS3 esetén. Minden tökéletes, megy faszán meg minden, de akkor mik a megkötések a másodlagos profilon, már azon kívül hogy a netes játék kilőve plus hiányában? És miért te lennél a másodlagos?
Azt tudom hogy a plus szolgáltatások(PS4 esetén a multi is) csak azon mennek amelyiken aktiválva lett...ez a PS3 esetén is így van. -
Sirandrish
legenda
Ha jól értem akkor lényegében annyi változás történik hogy a másodlagos profillal rendelkező emberke csak 1 profilon tudsz játszani a letöltött játékokkal.
Vagy rosszul értem?"Secondary (másodlagos) megvásárollt játékok, és a plusz szolgáltatás csak ezen a profilon működik."
Ez kicsit bekavart engem.
Lényegében engem nem nagyon hat meg hogy elsődleges vagy másodlagos-e a profilom, mert én csak egy profillal játszom.
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Olyan embert keresek aki már legalább 6-8 hónapja (minél több annál jobb) rendelkezik PS plus előfizetéssel és szívesen megosztaná az accot akár anyagi javakért cserébe.
Természetesen nem kérném ingyen. Vehetnénk pl felesbe a Plus előfizetéseket vagy mittomén..a részleteket inkább privátban beszélném meg az illetővel.Nyár vége felé szerintem befizetek egy PS4-re és nem lenne rossz ha lenne 1-2 játékom már az elején a masinára, csak azért kérdezem itt(és nem a PS4 topikba) mert itt vagyok jelen folyamatosan.
Mivel a megosztás hivatalosan is OKÉ, így gondolom ezen hsz nem sérti az alapelveket
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #65507 üzenetére
Ha jól tudom Árpit egy challenge választja el a platinától..
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #65331 üzenetére
Ha agysejt alapján megy akkor az Origins adhatott volna vagy 20at.
Ha a fájó bütyköket is hozzászámoljuk akkor akár 40et is..és akkor még nem említettem a szorongatott joyokatMost van még pár dolog amit végig akarok játszani (nem feltétlenül platinára), aztán lehet előkapom újra az UC-ket. Sajna a 3 már nem elérhető számomra így azt be kell szereznem addigra.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Kb 35-40 nekifutásra lett meg nekem, de azt hittem MINDENT kettétörök a környékemen.
Eszméletlen szopatós..minden miliméterre és másodpercre ki van számolva..Mielőtt valaki nekifog a Platinának, ezzel barátkozzon
-
Sirandrish
legenda
Rayman Origins még mindig.
Tegnap volt hogy egy pálya "gyors" teljesítése majd egy órámba került..nem jött ki sehogy a lépés. Gondoltam utánanézek hogy hátha adnak valami hasznos tanácsot.
Hát a PSN-en ez a tanács fogadott:"Okay, so first thing you'll want to do is get an indestructible box to put around your PS3 and TV"
Nincs is több kérdésem
-
Sirandrish
legenda
Már említettem, de elmondom még egyszer.
A Rayman Origins-t csak olyanoknak ajánlom akik le tudnak menni alfába
Amúgy marha jó játék -
Sirandrish
legenda
Hm..a 2 analóg 2800..
Ezt én lehet hogy kipróbálom. Fogásra jobba szerintem amit vettem és a gombjai is jó kemények..
Nah ha ebből lesz valami azt tuti megosztom veletekAzt persze nem vitatom hogy egy gyári garanciális (lehetőleg zsír új) a legjobb választás, még akkor is ha nem épp pénztárcabarát..
-
Sirandrish
legenda
Nah megérkezett a GoW 3 amit sikerült csereberéznem, így most megvan az összes GoW, és arra gondoltam hogy a Walking Dead után nekik esnék ezerrel.
Kérdésem hogy szerintetek megéri a storyvonal szerint tolni, vagy maradjak a megjelenési sorrendnél?
Történet szempontjából már sok újdonságra nem számítok ugyanis a PSP-s részeken kívül már mindet végigvittem. -
Sirandrish
legenda
Olyankor mi van hogy ha veszek valamit, az emailt meg is kapom róla, de a download listában még sincs benne?
-
Sirandrish
legenda
Még mindig nem világos nekem ez a Walking Dead Season 2.
A leírásban ez szerepel : " (Episode 1-3 Available Now, Episodes 4-5 to be released Summer 2014) in the sequel to 2012's Game of the Year."Kicsit lentebb meg ez:
"A continuing story of choice and consequence spanning across five episodes:
Episode 1 - Available Now
Episode 2 - Available Now
Episode 3 - Coming Soon
Episode 4 - Coming Soon
Episode 5 - Coming Soon
"Most akkor mi van? 2 vagy 3 epizód elérhető jelenleg? És 2014 nyara? Lassan 2015 nyara van...befejezik egyáltalán?
-
Sirandrish
legenda
Ha ezt megveszem, az ugye a teljes második évad?
Illetve mikorra várható a többi epizód? Mert úgy látom még csak 2 elérhető..
-
Sirandrish
legenda
Lehetséges, de azért 1%ot (mellesleg 2t is) simán össze lehet kaparni egy 10perces "teszt" alatt is, ami idő alatt eldöntöd hogy neked erre rohadtul nincs szükséged. És mégis. A profilodon ott fog virítani végig.
Amúgy ezen a vonalon haladva had töröljek bármit..majd én eldöntöm hogy mit szeretnék a profilomon látni -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #65171 üzenetére
Megtaláltam. Hát elég nagy butaság hogy az 1%ost már nem engedi törölni.
Pl nekem a PES 2014...egy meccset játszottam benne és nem is áll szándékomban többet, és mégis ott rohad a profilomon örökre.
Nah hátha a kövi frissítésnél beleteszik -
Sirandrish
legenda
Véget ért a Walking Dead...
Elég durva érzelmi töltetek vannak benne. Összességében nagyon tetszett..nagyon kellemeset csalódtam.Lenne is egy kérdésem.
Van aki végigvitte és az elején nem vette el a kocsiból a kaját? -
Sirandrish
legenda
Tényleg..7K.
De van egy másik amire "Disc Only" van írva azért nem vettem észre emeztet.
A Walking Dead nagyon bejön aztán bepróbálnám a stílus más képviselőit isMondjuk 7K-t nem fogok adni érte
-
Sirandrish
legenda
A Beyond Two Souls-t nem lehet digitális formában megvenni?
-
Sirandrish
legenda
Időközben végeztem a Walking Dead 3. epizódjával is...elég kemény érzelmi töltetek voltak benne.
Amúgy maga a játék nagyon tetszik...a sztori is bejön, és továbbra is csak az interakciókat keveslem. Vagyis egy icipicit lehetne benne több.
Illetve sajna nem nagyon tudták visszaadni az érzelmeket az arcokon. Lee például folyamatosan olyan nagy guppy szemekkel néz mint aki folyton rácsodálkozik valamira. -
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #65048 üzenetére
Én még a Store-t sem mert minden vétel PC-n intézek, de mégsem zavar.
Felesleges..ezt aláírom. Simán opcionálisnak kellene lennie a sok sallangnak, de azért bőven elvagyok azok mellett is -
Sirandrish
legenda
Nekem totál a kedvenc TR-em. Elő is akartam venni, csak aztán közbe jött valami
satz18 Az tuti hogy nem perkálok ki 5K-t csak azért hogy folytatódjon a story.
Legalábbis akkor ha valóban még kevesebb benne az interakcióerahurka Jaja vágom..tök jó hogy a döntéseknél még írja hogy XY erre emlékezni fog meg ilyenek
-
Sirandrish
legenda
Sikerált kipróbálnom ezt a Walking Dead-et.
Ez egy tök fasza játék. Egy nagyon picit lehetne benne több az interakció, de azért így is kircsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest