- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #65434 üzenetére
Jövő év februárjában jön a Deadpool,na az lesz a legjobb Marvel-es film (legalábbis nagyon remélem),ráadásul 18-as lesz
Amúgy jó hogy ezt a PS3-as topikban vitatjuk meg
(#65436) [oWn]f4te: Ja hát igen vannak azért elvetemült gazdag kockák,meg a síró szájú kisfiúk mindent megvevő anyja is...
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #65360 üzenetére
Pedig vannak promó lemezek amik elég ritkának számítanak és drágák,pl haverom mondta hogy egy MGS4 promó olyan 18-20e között mozog. Egy Resi 4 PS2-es meg 30e
Bizonyíték
Amúgy az enyémen van borító,ez is egy plusz legalább,van olyan promó amin nincs is. -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #65271 üzenetére
Nem,vannak nagyon jó minőségű utángyártottak is. 6e Ft-ért tudok,ha kell.Teljesen új.
Egyetlen gond van vele,hogy minden bekapcsoláskor kell vagy 6-7sec mire feláll a géphez.
Viszont nem kell -lehet- párosítani a géppel.Bármelyik ps3-hoz kapcsolódik párosítás nélkül.
Ne kérdezd hogyan,a lényeg,hogy így működik.De én azt mondom,hogy most a konzolok szervízénél 12e Ft. akcióban és elég kínálat van színekből.
Az garantáltan eredeti 1év garanciával. -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #65242 üzenetére
Tényleg annyira jò az a L.A. Noire??Nekem megvan a complete edition,de 10perc jàték utàn hagytam. :-/
Màs.. Ma néztem a tomb raider lehàrati idejét és azt làtom,hogy 2015.04.20. A plus-om màr megvan hosszabbítva így ennek annyival többnek kellene lennie,de nem. :-/
A többi plus-os címek a gépemen 2015.04.10. Ez mitől lehet??
Mikor fog ez meghisszabbodni annyi idővel amennyivel hosszabbítottam?Létezhet,hogy a lejàratakor? :-oA tomb raider-t nem szeretném semmiképp sem elveszíteni,így arra gondoltam,hogy veszek egy lemezes vàltozatot vmilyen edition-ben persze nem olyan példànyt mint az uncharted 3-ből... max.10e Ft-ig.
Létezhet ennyiért vmilyen fémdobozos limitàlt tomb raider? -
törölt tag
válasz
#42308056 #65135 üzenetére
Aquánál is megkapni már 6000 forintért. Amúgy most nézem, van pár egész jó ár a régebbi címek közt.
Hoppá! Ez valami fémdobozos gyűjtői kiadás lenne?
(#65137) Sirandrish: Nem tűnt fel. Mondjuk az első gépem azért ment szervizbe mert olyan hangosan kerregett hogy elnyomta a játékok/filmek hangját is. Nekem kicsit mást jelent a "nagyon darál" kifejezés
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#42308056 #64953 üzenetére
130-ért játékkal...levonom a játék árát...11.000 Ft-al kerülne többe a játékos verzió. Szerinted 3 hónap múlva melyik bundle címet nem kapom meg ennyiért? Valószínűséggel 2 db-ot is kapok ennyiért...és tényleg nincs macera. Odatelefonálok, ők küldik a gépet, és ennyi. Még személyesen se kell bemennem "hitelt" intézni. Anyagilag kb. ugyan ott vagyok, így is, úgy is kötök, kényelemben meg egyszerűségben meg sokkal-sokkal simább. Nincs jövedelemigazolás, hitelbírálat, munkahelyi telefonszám, anyám kínja. Jön a "postás", pengetem a 40-est, nálam a 4-es. Aztán minden hónapban ennyivel többet fizetek. A Vita-t is így vettem, mondjuk az csak egy 20-as volt cakli-pakli.
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #64832 üzenetére
Ha a PSOne után megjelent fő részeket játszod végig, akkor is szépen érthető a sztori, a korábbi események kiderülnek a párbeszédekből. Sajnos az első két résszel nem bírtam játszani, szeretem a retro dolgokat, de valahogy a SNES a vízválasztó, a NES-es és annál korábbi játékok nem fekszenek...
Egyébként az első két rész benne van a MGS3 HD-ban, a bónusz szekcióban. -
fausto
addikt
válasz
#42308056 #64824 üzenetére
Easy-n lehet, de hard-on egy párszor újra kellett kezdenem
A legelső kettő Metal Gear (azaz amit anno NES-re és MSX-re adtak ki), azok igen, 2D-sek voltak. Annyira örülnék neki, ha azt a két rész "remaster"-elnék, maradhatna a sztori, csak a gameplay és a megjelenés lehetne korszerűbb. -
james001
veterán
válasz
#42308056 #64677 üzenetére
De az elején volt hogy először találkoztam egy Big Daddy-vel és nem adta oda a kislányt. Aztán amikor már a másodikat gyűrtem le a kislányt is meg tudtam menteni. Aztán utána is volt hogy nem volt ott a Little Sister a Big Daddy mellett,bár most visszamentem,tényleg respawnolt és most odaadta. Fura ez
-
-
A`rpi
addikt
-
törölt tag
válasz
#42308056 #64138 üzenetére
De még mennyire, hogy azok. Van olyan játék, ami 10 másodperc után életveszélyes szintre csökkenti az agysejtek számát (szerencsére csak PC-re)
Amúgy a Witcher 2 sem rossz, 40 óra végigvinni (átlagos ismeretekkel), Insane fokozaton meg azonnal törli a mentést, ha Geralt meghal. Az meg Easy fokozaton is könnyen megeshet egy-egy nagyobb csatában.
Sirandrish: Nincs mit
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #64093 üzenetére
Volt nekem egy 360 controllerem PC-hez, de mivel évente 1 játékkal használtam , így eladtam. Aztán vettem egy BT controllert a PS3hoz..
Ilyet egyébként:Nah de én most ezt PC-n szeretném használni. Kérdésem hogy mi kell hozzá és hogy hogyan lehet? Leszedtem azt a motion akármit. de hiába dugtam rá USB-n keresztül a controllert nem történt semmi.
Szóval mit is és hogy is?
-
törölt tag
válasz
#42308056 #63930 üzenetére
Nagyon drága, ehhez képest rövid, nincs miért újrajátszani (többen már inkább bérlik azt, amit visszavittek mások), az egész túl lineáris, tele van QTE-vel, agyon van szkriptelve és nincs multi. Ezeket mondják azok, akik megvették, játszották. Nagyon szép a grafikája, nem bugos, jók az animációk, de ettől még messze van a tökéletestől.
A CoD az leginkább multis játék, azért kap(hat) több pontot. -
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #63886 üzenetére
Pontosan így gondolom én is.
Kellett volna a PS4...de ha a fehér helyett kapok egy feketét plusz fél milkót akkor igen..eladom mint a sz*rt.
És én biztos vagyok benne hogy akik azt mondják hogy megtartották volna, azoknak a 80%a is tovább adott volna rajta.
Igen komoly anyagi háttérrel kell rendelkeznie az illetőnek hogy bevállalja az ilyet -
fausto
addikt
válasz
#42308056 #63777 üzenetére
Nem tudom, milyen értékeléseket kapott, de volt "szerencsém" kipróbálni és a második epizód elején ott is hagytam. Nekem nagyon nem jött be, pedig szeretem a TellTale játékokat (már a TWD előtt is játszottam, BttF, S&M), bírtam a filmet is, de a játék nem jött be. A gameplay sem feküdt annyira, de inkább az volt a baj, hogy a sztori semennyire nem kötött le és a szereplőkkel sem tudtam szimpatizálni. Konkrétumokra nem emlékszem, mert a megjelenésre körül toltam, de azt tudom, hogy boldogan ugrottam neki, mert alapvetően pozitívan álltam hozzá és végül csalódnom kellett. Még jó, hogy pénzt nem adtam érte, csak egy barátom osztotta meg velem a profilján.
-
Tegla80
addikt
válasz
#42308056 #63664 üzenetére
Elmultak mar 1 evesek a "day one" gepek.....az enyem is most jan.31 el volt 1eves.
Dobozosnak irja amugy a gepet es vasarlasi napot is ir,igy valszeg papirja is van.....
Ennyibe hamar elmegy neki sztem igy is....arban jo es nem jellemzo a szeriahiba....hangosabb ventivel uzemelo gepekrol lehet esetleg olvasni,de azokat gariban csereltettek is sztem.
Plusz a joy analog gumija is kopott nehany usernel.....
En nem panaszkodom.....csendes a gepem es nem kopik a joy igy egy ev utan sem .(350ora korul van csak a bf4 multi es a tobbit nem is emlitem akkor....)perge666
En nem titkoltam sosem,h 0 Ft al hoztam el hitelre....epp most jar majd le marciusban a dolog. -
james001
veterán
válasz
#42308056 #63373 üzenetére
Spoiler
Hát igen Michael a legjobb karakter hármójuk közül,de azért Trevor megölése is durva... Vagyis arra gondolok ahogy meghal... Meg pl. mi van Franklin-nel? Lett volna egy D opció hogy őt öljük meg
Meg most azt nem értem ha megöljük Trevor-t vagy Michael-t,akkor utána velük már nem is tudunk tovább menni a játékban,ergo nem tudjuk a megmaradt mellékküldetéseket befejezni velük?
Spoiler OFF -
james001
veterán
válasz
#42308056 #63338 üzenetére
Igen macerás lerázni is őket. Meg mint írtam fura hogy a semmiből tűnnek elő. Néha a régi részekben voltak az utakon is meg az utcán is sétált néha egy,de itt nagy ritkán ha előjön egy üldözve egy másik autóst... Na mindegy. Amúgy a sivatagban gyorsabban le tudod rázni őket,legalábbis úgy vettem észre
-
Elims
veterán
válasz
#42308056 #63092 üzenetére
Nekem biztos,hogy nem a winchester csak akkor csinàlta amikor pörgette a lemezt és minél jobban felpörgette annàl jobban "zörgött".Amikor lassan tekerte akkor szinte semmi nem volt.
De az is lehet,hogy a gép alatt lévő lemez "zörgött".
Van alatta egy màsik műszaki dolog.Dilipok: "te most ugye csak copatsz itt minket?"
:-DDDD
Ki tudja..nem biztos. :-))))Castiel: "senki nem kérte h belepofázzál"
Te kérted!! Olvass vissza!
A stíluson meg tekerj kicsit.Legközelebb gép vàsàrlàsa előtt gyere ide véleményt kérni és nem leszel madàr.
-
Olyasmi
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #63005 üzenetére
Nah erre azért konkrétan kíváncsi lennék.
Nem mondom hogy ezer meg ezer de legalább 20 lemezt betettem az enyémbe már és még 1-2 sec alatt MINDET olvasta néma csendben. Szóval el bírom képzelni milyen lemezek lehettek azokMi a bajos az SS-el? Mondjuk én sem komálom a németeket..főleg azokat a németeket nem
-
james001
veterán
-
-
james001
veterán
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #62888 üzenetére
Irreálisnak soknak tartom 800 ezret is egy ilyen készülékért. Nem semmi hogy fel lett kapva ez az egész. De hát hiába, a kereslet diktál, minden annyit ér amennyiért elkel. Egész biztos valaki elviszi. Egyedi dolog, nem mondom, de csak ezért ennyit kérni mert ezüst színű, és egyedi sorozatszáma van, hát, durva. Tudom-tudom volt már több ehhez hasonlóra, de ez valahogy nem tud a fejembe férni. Van itt pénz kérem szépen, még hogy válság.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest