- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nem teljesen értem. Milyen tapasztalat kell az online játékokhoz?
Több ezer órám van COD4-ben, szintén több ezer órám van online D3-ban, legalább 4 MMORPG-vel játszottam hosszú hónapokon keresztül, és lehet hogy több COOP játékot toltam végig(vagy játszottam vele) mint az általad felsorolt emberek ÖSSZESEN(csak az elmúlt 2 hónapban több mint 10 játékot vettem Steamen, csak azért hogy haverral COOPoljunk)...csak épp PC-n...
Sőt mint azt te is tudod elég sokat COOPoztam PS3on is, de valahogy a keményvonalas multi sokkal inkább való PC-re (nekem).. PS-en nem tud hosszú távon lekötni(láttad, a GTA-t is eluntam)...fogalmam sincs hogy miért, de az ziher hogy nem a tapasztalat hiánya.Lehet a controller miatt...nem tudnám megmondani.
Emellett Dave-t ismerem annyira hogy tudjam..nem épp egy túl nagy multiplayer rajongó. (egy Steames játékot neki is felajánlottam, de gyenge volt a gépe hozzá)
James meg..hetekig szerveztük az UC2 partyt mire egyszer be tudott jönni..azt tudom hogy nagy rubik a csóka de valóban annyit multizna? Fene se tudja, de nem hiszem.
Teglat azt tudom hogy BFezik (vagyis azt hiszem), viszont Dilipokot és Faustot nem tudom.És ahogy Perge hsz-eire visszaemlékszem...ő sem lesz az a nagy konzolon multizó csóka.
De ne legyen igazam..legyen hatalmas nagy multimájer aki mindenkit aláz e kerek világon
perge666 Szerintem ez erősen egyén függő...kinek mi ugye
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #68632 üzenetére
Nah igen..én se multiztam még sokat PS3-on, de azért GTAba mentem néhány napot, Vagy ugye az FC3-4et COOPba toltam végig haverral...vagy az Elims féle UC2 COOP móka..etc etc. Szóval én sem vagyok egy multimájer, de néha jól jött/jön hogy megtehettem
$p@rr0w Gyárit..és bárhol ahol találsz olcsón.
Használt is (szintén gyári) szóba jöhet, de ott javaslom a személyes találkát vagy az 1-3 napos próbagart -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #68626 üzenetére
Nah akkor milyen lenne ha az ébresztésért fizetned kéne pluszba? Hja és mással nem tudnád ellátni ezt a funkciót. Mondjuk neked jó mert tényleg ugye hidegen hagy, de azért rengetegen szeretik a multit, ahogy rengeteg fényképeznek is a telóval
Nah de érted te a lényeget.
Mellesleg a multi annyira engem sem érdekel..de a COOP annál inkább.. -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #68620 üzenetére
A példád azért nem helyes, mert ha nem is használja ki...használhatNÁ, ha akarNÁ! Nem kellene utalnia mert 2 év után eszébe jut a stopper vagy naptár funkció
Mellesleg a PS4es multi kb annyira extra mint a telón a net. Játszani (telefonálni) valóban tudsz, de azért néha csak-csak ránéznél a mailedre. Lehet hogy te nem, de 10ből 8an tuti
-
Sirandrish
legenda
A Topik nem apró!
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #68510 üzenetére
+1 karakter
+1 Act
+Loot 2.0 smart drop
+ Mistyc amivel lehet a tárgyakat fullozni
+ Socket lehetőség fegyverbe
+70es szintlimit
+ Adventure modDe egyszerűbb ha ezt elolvasod..minden lényeges dolgot tartalmaz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #68505 üzenetére
1. Keretet ad a daráláshoz..éppen egyszer "megnézed", de semmi extra
2. Élvezhető, de jobb multiban többedmagaddal..főleg most hogy a WD meg a Cruz tud tankolni.
3. BŐVEN megéri a többletet..sőt..anélkül már nem is érdemes megvenni annyi pluszt ad.
4. Ezt sajna nem tudom mert én PC-n játszom -
Sirandrish
legenda
NO Összerírtam mindenkit aki leírta az ID-jét!
Természetesen aki épp aludt az jelezheti még hogy szeretne odakerülni -
Sirandrish
legenda
Trófeavadászok figyelem!
Árpival szeretnénk összegyűjteni azokat az embereket akiket érdekelnek a trófeák, mert szeretnénk látni őket egy helyen, és esetlegesen egy ranglistát is felállítanánk a későbbiekben.
Természetesen semmiféle felelősséggel nem jár és nem is kell tennie senkinek semmit, azon kívül hogy erre a hsz-re reagálva leírja a PSN ID-jét.
Ha kevés trófeád van az sem baj, de legalább csatlakozhatsz egy fasza csapathozUgyanitt ha bárki szeretné a nevét és ID-jét téma összefoglalóba látni, az itt és most kérheti.
Persze holnap és máshol is kérheti, de nah -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #68234 üzenetére
Én költözés előtt vagy egy hónapig nem használtam a 2 gyári controlleremet, plusz költözés után vagy 2 hétig.
Az egyik még simán bekapcsolta a gépet, a másik viszont annyira lemerült hogy már nem tudta, viszont töltőre dugva egyből reagált (töltött), majd utána már az is működött.
Szóval én azt javaslom hogy legalább havonta egyszer kapcsold be vele a gépet meg töltsd fel -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #68169 üzenetére
Hát igen...ez okozza a dilemmát. Mert a PS3at nem akarom eladni (bár sajna mostanában csak porosodik), viszont PC-n lenne 1-2 játék amivel szívesen játszanék (és a PS3 csak porosodik)
Direkt írtam kétszer hogy csak porosodik mert kb ez az egyetlen érvem az eladás mellett
Bogyi007 Ne is juttasd eszembe mert már a WiiU is megfordult a fejemben
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #68153 üzenetére
Az meg nem MOHA hanem MOHAA
Egyébként nem kell bemutatni a PS3at..rengeteg jó játékom van rá.. és hála Bogyinak még kb 100 cím amiről nem is tudok (nem volt időm átnézni) szóval nah
Viszont mostanában csak survival cuccokat nyomok PC-n, és van olyan amit tolnék, csak nincs hozzá procim.
Sőt, olyan is van ami már megvan, de nem tudok vele játszani a proci miatt -
Sirandrish
legenda
Én max 40K-ért nem hagytam volna ott. Többet nem ér nekem jelenleg. Időm sincs játszani..és ami van azt meg PC-n tolom Survival cuccokba.
Emellett egész egyszerűen nincs cím a PS4-re..mármint elég. Van rá összesen 5 játék ami perpill érdekel, de abból még 2 meg se jelent. És a játék áraival sem vagyok kibékülve.Szóval lehet hogy a karácsonyi PS4 vásárt is elhalasztom, vagy az árát a PC-re fordítom..még nem tudom, de 5 (10-15K-s) játékért ziher hogy nem veszek PS4-et
-
Sirandrish
legenda
ÉS honnan tudod hogy pasztázás előtt mennyi volt?
Mármint mi van akkor ha Árpi gép később kezd el pörögni? Mit tudsz vele csinálni?
Az egésznek akkor lenne értelme ha pasztázás előtt mérted volna le a sajátod, majd utána ismét lemérted volna.
így ugyebár azt sem tudod hogy javítottál-e vagy ártottál a teljesítményén. Bár a takarítás általában nem szokott ártaniIlletve ezt azért átgondolhattad volna:
"Nem lehet-e vmi gond.Ezért lennék kívàncsi. Probléma kizàrt.Mindent nagyon alaposan csinàltam meg."
Most akkor mi van?
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #67787 üzenetére
Amúgy nálad ez hogy van hogy rengeteg játékot azért nem veszel meg, vagy viszed végig mert story nélkül nem ér semmit. De emellett meg hatalmas rajongója és vásárlója vagy a világ egyik talán legkomolyabb storyjával megáldott játékának, miközben saját bevallásod szerint egy szót sem értesz belőle
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #67715 üzenetére
Tudtommal bárminemű futás nélkül sem tart tovább 1-1,5 óránál, ami még egy indie címnek is kevés lenne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #67712 üzenetére
Jól érzed
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest