- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Az NTSC-s játékokat ugye nem tudom futtatni a gépemen??
A PS3 régiófüggetlen?Akkor elvileg menni kell nem?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Yakuza 4 most már elérhető!
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #59462 üzenetére
Mivel van rajta BŐVEN mivel játszanom, még egy darabig tuti
Egyébként csodálkozom is magamon. Már több mint két hónapja megvan és még egyszer sem jutott eszembe hogy mire cserélhetném elAmúgy terveim szerint majd valamikor a jövőben PS4re szeretném cserélni. Nem mostanában..kivárok ott is egy slim verziót meg még néhány játékot
-
Sirandrish
legenda
Srácok..ha van egy alapból Vitás játék de a download listben azt írja hogy playable Ps3 és Vita az mit jelent?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #59441 üzenetére
Élőben néztem a PlayStation Experiencet, és ott mondták...ezt bárki megtehette..nem vagyok bennfentes ha ilyesmire célzol
Brian_GT Egyetértek. Nem vagyok oda egyébként a hegedűért, de amit ő csinál az szuper.
joamilestoné Nekem 3 tél is kevés lenne annyi játék várja. De én nem bánom. Enni nem kérnek..elférnek és mindig van mihez nyúlni
-
Sirandrish
legenda
Amúgy köztetek nincs véletlenül Pesti akinek elérhető távolságban van a 3. ker?
-
Sirandrish
legenda
Akit érdekel. Ingyenes lesz a Mirror's Edge a hétvégén PS3ra
Mármint hétvégén megveszed és örökre a tied.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59374 üzenetére
Hát azért a Sonynál és az MS-nél összesen több újítást eszközölt még akkor is ha a Wii féle áttöréstől messze is volt
Nyilván sose fog Mario vagy Zelda játék megjelenni más konzolra, csak a rétegjáték fonalat vittem végig. Ha lenne platform amin megjelenik, szerintem nem győznék gyártani
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59372 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy a Nintendo sose állt be a sorba. Mindig próbált újítani ami szerintem dicséretes, mert a másik két konkurens inkább csak a kitaposott ösvényen mozgott és mégis ott van a legjobbak között. A HH piacon meg megeszi reggelire a Sonyt és MS-t sz*rik, szóval nem kell őket és a rétegjátékait sem félteni.
Egyébként én igen komoly összeget mernék rá tenni ha egyszer egy Zeldát vagy egy Mariot csak a poén kedvéért kiadnának minden platformra...minden addigi rekordot megdöntene.
-
Sirandrish
legenda
Mai 576 akció
karak_22 GCn próbáltam még a Starfoxot és nem tetszett.
Ratchetból a Crack in Time lett.
A másik 2-t remélhetőleg majd át tudom venni Tunker cimborától. Ha nem, akkor meg beszerzem másképp...már ha a crack in time meggyőz persze -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #59348 üzenetére
Persze..lehet végig se vinném mert régebben próbáltam én DW-t de hamar eluntam
Amúgy a 3DS-t a Zeldák miatt témán én már túl vagyok ..megvettem..végig vittem rajta két Zeldát majd eladtamA WiiU meg viszi a Wii játékokat...de nekem annyi előnyöm van hogy az SS-t már Wiin végigvittem a TP-t meg még GCn és Wii-n is
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59339 üzenetére
Sokat nem mutattak a Zeldáról...megérte hajnalba kelni
Én WiiU-t majd akkor veszek amikor arra is lesznek 3-4K-ért szuper címek.
Szóval kb sose...marad az a megoldás hogy veszek egyet Zeldával..gyors végigviszem majd továbbadom. Az tuti hogy nem fogok 3-4 játékon ülni ahogy tettem eddig az N konzoljaival.. -
Sirandrish
legenda
válasz
#79125504 #59321 üzenetére
Ez a Goty..
Ez tartalmazza a TELJES JÁTÉKOT plusz a következő DLC-ket:
• Left Behind – single-player prequel chapter.
• Abandoned Territories and Reclaimed Territories multiplayer map packs.
• Grounded Mode – extra-hard difficulty mode for the single-player story.Szóval ennél teljesebb nem tud lenni
-
Sirandrish
legenda
A Portal 2be ugye teljesen más a single mint a coop? Lévén hogy amit ketten kell megcsinálni azt egyedül nem is lehet.
Viszont lehet egyszerre egy coop és egy single mentés? -
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #59262 üzenetére
Attól azért messze vagyok még hogy utáljak valakit azért mert van egy olyan játéka ami nekem nincs.
Főleg mert megvehetném ha nagyon akarnám, de annyi játékom van amit még nem hogy nem vittem végig, de még csak el sem indítottam hogy borzasztó. Az tuti hogy 2-3 hónapig BŐŐŐŐVEN el vagyok látva jelenleg is. Mellesleg lakhatna valaki Nyíregyházán és akkor lehetne kölcsön csereberélni.
Dave kolléga adott már kölcsön játékot, de ő pesti szóval nem mondanám hogy egyszerű a történet
Az AC 2 a legjobb AC..a brother kaka, a revelations meg nem rossz
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Deal 3
PS4:
Battlefield 4 Premium Edition
Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €34.99/£29.99/AU$47.95PS3:
Battlefield 4 Premium Edition
Was €49.99/£39.99/AU$69.95, now €29.99/£19.99/AU$39.95
Additional 20% discount for PS Plus membersPS Vita:
Danganronpa 2: Goodbye Despair Full Game
Was €39.99/£34.99/AU$54.95, now €19.99/£14.99/AU$24.95
Additional 20% discount for PS Plus members -
Sirandrish
legenda
Biztos vagyok benne hogy nem vágja tönkre a gépet pikkpakk, de mivel nagyon kevés játékról van szó aminek a legnagyobb %a COD, így én úgy vélem hogy ennyit megtehetek a gépemért. Mármint hogy elkerülöm azt a 1000ből 5 darab játékot.
De ha olvastad a linket...nah ott azért volt 1-2 túlzás
-
Sirandrish
legenda
válasz
Goldwin #59235 üzenetére
Látom el is kezdték összeírni a listát:
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Black Ops
Call of Duty Modern Warfare 3
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption Undead NightmareAki tud még hasonlót az nyugodtan megoszthatja mert én például elkerülném azokat a címetke...lemezes formában mindenképpen.
-
Sirandrish
legenda
Az mekkora királyság lenne..
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #59221 üzenetére
Hm..nah olyannal én személy szerint mondjuk még nem találkoztam.
Persze van hogy be-be tölt közbe is vagy kicsit "túltölt" és a loading után is tekeri a lemezt vagy 5-10secig de emlékeim szerint a tényleges gameplay 98%ban legalább kussba van.Neked folyamatosan pörgette?
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #59219 üzenetére
Nah látod azt én is.
Bár...ahogy észrevettem csak a töltésnél csinálja. legalábbis a Bayonetta csak akkor csinálta amikor töltött...játék közben néma volt a PS. És tudtommal a GTA5 egyszer tölti be a cuccost..utána már nincs töltögetés még akkor sem ha városrészek között váltogatsz.. -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59180 üzenetére
Ha egy ilyesmi a birtokomba jutna, szerintem én akkor is ebayen próbálnám eladni.
Bár lehet hogy 1-2 napot rászánnék arra hogy felkutassam az internet mélységeiből azt a néhány embert akit talán olyannyira érdekel hogy olyan összeget ajánlana hogy beszarok. De az is lehet hogy csak belinkelném neki az ebayes linket...had küzdjön -
Sirandrish
legenda
Max Payne 3 - 1500HUF a magyar store-ba
Csak szólok mert az akciós listákon nincs rajta..
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #59175 üzenetére
Tudom. De azt kétlem hogy ezek olyan gyakran cserélnének gazdát hogy külön aukció kellene nekik.
Persze biztos előfordul néha valahol amerikában hogy külön videójátékos aukciót tartanak, de nem hiszem hogy gyakori.Eh..ha nagyapáink tudták volna hogy mennyit fognak érni ezek a "ketyerék".....akkor sz*rt se érnének most mert mindenki elrakta volna a sufniba
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest