- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
erik88 #61652 üzenetére
itt volt néhány kérdésem
Mivel te kb már mindent tudsz nem lenne rossz ha jelen lennél a linkelt topikba -
Sirandrish
legenda
Valamelyik GTA májer szaladjon már be a GTA5 topikba
-
Sirandrish
legenda
Mivel csak PS4es és PC-s topik van a játéknak és sajna nem lehet platformok között keveredni, ezért megnyitottam.
Megkérek MINDENKIT aki a GTA5 el játszik hogy írjon be abba a topikba 1 PSNID-t ami ha elég összegyülik akkor betetetünk az első hsz-be
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #61614 üzenetére
Én azt tudtam hogy te küldit keresel. Csak még akkor csomó mindent nem értettem. Pl hogy Elims miért nem hall csak ha telefonon beszélünk. És arra próbáltunk megoldást találni.
Aztán persze rájöttünk hogy nem egy térképen vagyunkALig várom..remélem valami SP-t majd nyomatsz
-
Sirandrish
legenda
válasz
HuMarc #61597 üzenetére
Értem, szóval telefonon kell rendelni..remek. Még valami.
Ha vagyunk mondjuk ketten..teszem azt én és Elims. Ő beszáll hozzám a verdába..és akkor kérek egy küldit. Akkor mi van? Ha segít megcsinálni akkor ő is kapja a RP-t meg a dellát? Szóval érted mit kérdezek..2en vagy akár 3an is tudunk küldizni? -
Sirandrish
legenda
válasz
HuMarc #61593 üzenetére
Aha értem..okés..lesz itt mire nézni.
És a küldikkel mi van? Milyen küldiket kéne csinálnom ami fizet? Mármint ilyen egyszemélyesekre gondolok, amiket egyedül tudok megcsinálni és nem kell mással versenyeznem vagy mást levadásznom vagy ilyesmi.Elims Engem nem az zavar ha valaki 12 éves..hanem ha unalmában el kezd énekelni
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #61589 üzenetére
Azta.
És mivel lehet annyi pénz összeszedni? Ha csak ismikkel tolom úgy is meglehet? vagy be kell adnom a derekam és vadidegenekkel kell TDM-ezni és hasonlók? Illetve van-e rá opció hogy némítva legyen MINDENKI a barátlistámon kívül? Tehát hogy ne halljam ha egy 12 éves gyerek elkezd énekelni...tudom hogy egyesével lehet némítani, de az összeset egyszerre nem?Pénzemet bankba be lehet tenni? Vagy be kell? Lesz még pár kérdésem biztosan, de egyelőre ennyi
Szerk: lett is. Kérót megéri venni? nyilván nem holnap mert gondolom akkor az meg 5M-nél kezdődik
Ha veszek az mire jó nekem? Hja és ha veszek egy kocsit 1M-ért..majd széttuningolom..azt én el tudom veszíteni valahogy? -
Sirandrish
legenda
Hát ez a GTA 5 online mekkora poén
Elimsel bohóckodtunk néhány órát de k*rva jó volt. Pedig semmi érdemlegeset nem csináltunkViszont lenne két kérdésem.
Az egyik hogy miért nem látok mindent a térképen amit más? például én a tenispályát nem látom és a mapon is nekem olyan 25-27 féle cucc látható míg Elimsnek például 33-35.Illetve hogy tudok egy értelmesebb verdát sajáttá tenni? 2 jóféle kocsival is próbálkoztam de mindkettőnél azt írta hogy "too hot to modify"...ez mi a franc? érteni értem, de akkor csak gagyi kocsikat tudok "venni"? Vagy szintfüggő?
-
Sirandrish
legenda
Amúgy mitől függ hogy hallom-e az illetőt? Illetve van-e olyan opció hogy csak azt halljam aki a barátlistámon van?
Egyébként aki GTA5özik multiban! Adjon egy ID-t.
Fausto nem felejtettelek el...felveszlek -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
z123456789 #61537 üzenetére
Hát az poén. Akkor ehhez sem kell hackernek lenni az már biztos. Ezt nem tudtam egyébként
-
Sirandrish
legenda
Néhány játék elég jó áron..ha érdekel valakit.
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61516 üzenetére
Az foglalt...amúgy az lettem volna.
Mit ne mondjak..sok mindent köszönhet neki a PH
Érdemes volt beregizni -
Sirandrish
legenda
válasz
Tegla80 #61513 üzenetére
írtam az Off topikba
Ezt amúgy sose értettem. Ha megoszt velem valaki egy accot. Majd én leszedek onnan magamnak mindent, és az illető meg akarja osztani még valakivel olyankor mi történik? Tehát én már kiszálltam..megvan minden. És a 3. emberke lépne befele. Kiírja neki hogy irgum burgum vagy felrobban a gép vagy mi lesz?
perge666 És mostanában akartam cserélni...cserélhetném is. Csináltattam is egy faszat. Ugyanez a karakter volt csak kicsit frissebb, de aztán rájöttem hogy így ismer mindenki..mit variáljak
-
Sirandrish
legenda
Engem az nem érdekel, és gondolom a "madafaka" stílust könnyebb így eladni.
Viszont az már zavar hogy játék közben konkrétan ez a Franklin gyerek nem tud egy mondatot sem elmondani anélkül hogy abba ne legyen benne a "motherfucker" vagy legalább 2 "fuck". Értem én hogy ez a getto de engem egyszerűen irritál. Lehet csak én vagyok így vele..Arra a digitális játékos gyerekre én ráírtam..korrektnek tűnt. Persze tudom hogy ő igazából nem árul semmit, mivel a játékot tőle nem tudod megvenni, csak max rárakod a vinyódra, viszont az FC4,Shadow of Mordor, és a Dragon Age engem még így is nagyon elgondolkodtatott
-
Sirandrish
legenda
Nah gondoltam takarítok. GT5 és GT6 összesen 26gigát ettek meg a vinyórol hogy meredjenek meg
-
Sirandrish
legenda
Valakinek megvan/volt a DBZ Ultimate Tenkaichi vagy a Batlle of Z?
-
Sirandrish
legenda
válasz
odinkain #61440 üzenetére
Nem a platina a cél..engem nem érdekel, csak ezt viszonylag egyszerű lenne platinázni azért megemlítettem.
Amúgy most vittem végig Normalon ..hiányzik még 1-2 trófea a Hardon kívül is de semmi extra.Bogyi007 Nem a topik miatt, de a telóm jelez ha mailt kapok vagy ha privátot.
Ha sokat jelez vagy valami fontos privátot vagy mailt várok akkor játékban pause és megnézem hogy mizu. És akkor már egyúttal bekukkantok ide is -
Sirandrish
legenda
válasz
odinkain #61431 üzenetére
Valóban nem gáz. Eleinte kicsit szenvedtem a sok ellenfeles harcokban normalon, de ahogy észrevettem leginkább csak azért mert még kevés mozdulatot tudtam. Mióta fullos a kard azóta sokkal könnyebb.
Viszont most semmiképp sem kezdem el Hardon, mert már akarok GTA5 multizni
De lehet hogy egyszer rászánom magam...bár előbb végig kéne vinni normalon
-
Sirandrish
legenda
Erősen gondolkodtam hogy a Platinához kiviszem a GoWot hardon...és tényleg bele is vágtam volna, de van egy rész amikor egy liften megyünk fel...nah az még easyn sem szeretném soha a büdös életben látni többet
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jackie_Chan #61421 üzenetére
-Garimatrica
-Gép hangja alapállapotban (játék nélkül)
-Van-e látható sérülés mint pl repedés, karc ne adj isten törés.
-Lemezt hogy olvassa. "darál" vagy némán
-Joyon az analóg mennyire stabil..ha már szinte lötyög vagy nem rúg vissza akkor valszeg van néhány óra a gépbeIlyesmi
perge666 Olyasmi
-
Sirandrish
legenda
Ez a GoW Ascension nem kezdőknek van kitalálva az tuti.
Én már végigvittem az 1-2t PS2-n, a 3at PS3on de az Ascension normalon megizzaszt néhol -
Sirandrish
legenda
Ismét BUÉK.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #61339 üzenetére
Bakker...nagyon durva ez a cucc.
SPOILER!
Eddig az volt a legkeményebb amikor az elemeket kapom meg..tűz és jég. Aztán öt 5ösével jönnek ...hát ott megizzaszt keményen.
Bár azt nehezen emésztem meg hogy ők minden combóbol kiütnek engem én őket meg semmiből..SPOILER OFF!
-
Sirandrish
legenda
válasz
satz18 #61338 üzenetére
Pont erről beszélek. És pont ezért nem hagyom szó nélkül ha valaki tényként kijelenti hogy ez jó, az meg sz*r.
perge666 Én személy szerint a Legendtől "nézem" a sorozatot. Előtte számomra emészthetetlen volt.
erahurka Én is normalon kezdtem, de nem érzem az átütő erőt. Sokszor ugyan nem haltam még meg, de elég nyögvenyelősen megy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Synthwave #61336 üzenetére
Hidd el engem is hogy valakinek olyan kicsi az ingerküszöbe hogy nem elég hogy befogadja az első TR-eket, meg szereti , de még jobbnak is találja az újaknál. De nekem anyukám mindig azt mondta hogy minden ember véleményét el kell fogadni, így a tiéddel is együtt tudok élni, még akkor is ha homlokegyeneset az ellenkezőjét gondolom.
-
Sirandrish
legenda
GoW Ascensionba lehet valahogy utólag állítani a nehézségen?Lehet kicsit nagy fába vágtam a fejszémet
-
Sirandrish
legenda
válasz
Synthwave #61328 üzenetére
Nah nekem pont az a 3 rész nem tetszik...de hozzá venném még a 4,5,6-ot is.
A Legend jó, az Anniversary jó az Underworld nagyon jó, az új TR meg egyenesen pazar.A régi kettőt balra, kettőt jobbra egyet hátra majd futás+ugrás meg maradjon is ott ahol van... az emlékeinkben
-
Sirandrish
legenda
Komplett játékhoz tartozó adatokat hol tudok törölni?
Példának okáért a GT5 Academy Editiont szanaszét telepítettem...tuti foglal is néhány gigát, azonban elcseréltem meg amúgy sem érdekelt. Szóval hol tudok tallózni az ilyen "mappák" között? -
Sirandrish
legenda
Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt nem bírom magamban tartani:
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #61302 üzenetére
Nem is látsz majd mert az egész banda PS fan akik magasról lesajnálnak minden egyéb konzolt..
Ha egy darab sz*rt tennél eléjük ami PS4 exkluzív az is király játék lenne náluk.
Nem mellesleg anno ő miattuk lett egy nagy rakás trágya az egész 576 forum..pedig én eredetileg oda jártam inkább.. -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61289 üzenetére
Neked lehet. Én viszont szeretem a meglepiket
Tdizsolt Nem gond, csak legközelebb ne felejtsd el ha lehet
Említette..majd csatlakozom én is az online mókákhoz.Privátban le is írhatnád hogy mi a teendő ha online akarok menni, és majd meg is nézhetnénk a napokban....persze nem holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest