- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
A nagy trófeamestereket kérdezem.
Van olyan játék ami nem ad Platinát? Mert nézegettem néhány guide-ot és láttam olyat aminél nem volt feltüntetve. Szóval hiába fullolja az ember, nem kap giga trófeát?perge666 Hát ha COOP-ra kell akkor ne is
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Azt láttam hogy a karaktereknél van 3 item vagy képesség(?) lehetőség. AKkor azokat pakliból nyithatom és oda kell berakni. A példa kedvéért. Nyitok egyet az alap növényhez, akkor a karaktereknél kiválasztom azt, majd a 3 speckónál ki tudom választani a fegyvert neki amivel sebez? És így amikor játék közben azt választom akkor már azt fogja használni?
-
Sirandrish
legenda
Van itt valaki aki Garden Warferezett vagy most is nyomja? Lenne 1-2 kérdésem.
Pl mitől lehet olyat lőni ami felgyújt vagy fagyaszt? Mindkét oldalon láttam már ilyet és elég effektív, szóval érdekelne.
Ezek a kártyacsomagok mire jók? Mármint amik benne vannak azok mire jók? Egy részét vágom..azokat lehet lepakolni a térképeken ha minden igaz. De a többi? Elég sokféle csomag van sokféle kártyával. -
Sirandrish
legenda
Tudtok olyan konzolboltot ahol lehet részletre (kamatmentes) vásárolni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61935 üzenetére
Mondom. Az a baj hogy a RoSban jönnek az új itemek amik kb olyan 15ször(ennyiszer nem de kb labdába sem rughat az alap) keményebbek így ha ő elkezd játszani a RoSban..majd visszamegy hozzád, akkor kb olyan lesz mintha ő már beletolt volna 1000 órát míg te abban a pillanatban kezdenéd.
Csak hogy értsd. LV60on amíg te tudsz menni mondjuk egy barbárral, ha nagyon jó geart pakolsz magadra akkor lesz 200K DPS-ed. Ő LV61!!!-en már szar itemekkel is kihoz 400K-t, lv 70en meg a 800K-1M is meglehet neki. Tehát kb mintha ott sem lennél.
-
Sirandrish
legenda
"Bogyi: Hagyd,majd megadja a store. ;-)"
-
Sirandrish
legenda
Hát gyerekek aki eddig nem vette meg a Garden Warfaret az szégyellje el magát és tiplizzen a Storeba!
Ez valami hatalmas játék -
Sirandrish
legenda
Minél több videót nézek róla ez a Garden Warfare annál jobban tetszik.
Holnap ki is próbálom...tuti hogy király cucc -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61876 üzenetére
Nem is..mondom hogy összekevertem.
Van egy ami ilyen Hack & Slash féle..hirtelen azt hittem hogy ez az. De nem. Ez a jó öreg sunnyogós lapulós akármi ami nem kellBogyi007 8font az több mint 3K. A 3,29font meg olyan 1300ft míg a magyar Storeba a Bayonetta 1230ft.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a magyar olcsóbb, de ha valamerre billen a mérleg nyelve az nem az UK store. Viszont szerintem kb tökmindegy
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #61874 üzenetére
Hja látom ez feltöltőkártya.
Nekem magyar accom van szóval ez nem jó. Perpill a FC3 érdekelne de mint már mondottam 3K-t nem adok érte mert annyiért lemezesen is meg tudom venni, viszont felesbe bevállalnám ha érdekelne még valakit.Az MGS-en is gondolkodtam, de összekevertem.
A DBZ is megfordult a fejemben de ahol csak utánanéztem mindenhol nagyon durván lehúzták. -
Sirandrish
legenda
A Garden Warfare-ba van Split Screen mód?
Azt tudom hogy az XOsba ás a PS4esbe van, de a PS3asba? -
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #61845 üzenetére
Akkor te biztos sza#> izé..mákostésztát ettél kiskorodban
Egyébként gratulálok.
Én még soha sem nyertem semmitBocsánat..hazudok. C9 nevű MMO-ban volt egy powerlevelinges játék és régiónként 1 embert húztak ki akii kapott játékon belül ezt-azt...nah az EU régióban én voltam az a valaki. Nagy kár hogy mire megvolt a sorsolás, addigra meguntam a játékot
-
Sirandrish
legenda
Nocsak-nocsak. TE? Megválsz egy konzoltól? Nem jellemző!
Sajnos mint írtam le kell mondanom egy időre eme vágyamról, de privátban azért írd már meg hogy milyen, mivel és mennyiért. Csupán kíváncsiságból rápillantanékVagy esetleg hirdeted is?
Szerk: Már megtaláltam a hirdetést
Neked nem több játékod volt rá? Vagy azokat külön adod? -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Intézzed meg privátba tolj egy számlaszámot. Beszállok!
A PS4hez meg. Szerintem még esni fog az ára ugyanis ma kb annyi mint amikor megjelent és előbb utóbb kopni fog az eladási lendület, már pedig akkor muszáj lesz valamit csinálni.
Nintendo fronton sokszor elkövettem azt a hibát hogy korán vettem a gépet, aztán volt rá pár játékom, porosodott a gép és eladtam. Ezzel nem fogom ezt eljátszani. Megvárom míg kiforrja magát, egy esetleges slim verziót jobb hűtéssel és persze megvárom amíg a játékok használt árai nem 12 meg 14K lesznek. Majd akkor veszek PS4etMás: A fent említett módon nem érdekel valakit a FC3? 1500 ft lenne fejenként amiért szinte ingyen lenne
-
Sirandrish
legenda
Természetesen ha nem tetszik, ne vedd meg. Ez így van rendjén.
De áruld már el hogy milyen jel, szikra, hír, cikk, információ FOSZLÁNY enged arra következtetni hogy ezt a játékot valaha odaadják neked ingyen?A sorsolás megvolt...nem nyertél..dolgozd fel!
De ha már szóba került..milyen érzés lehet? Milyen érzés az hogy egy unalmas nap után leülsz a gépe elé a kávédat/sörödet kortyolgatva. Felmész a netre, elkezded olvasgatni az emailed és hirtelen megpillantod: "Gratulálunk....". Hm..nem is Spam, PS Hungary..mi lehet ez (mert valljuk be, konkrétan senki sem számít arra hogy megnyeri),kortyolsz egyet az italodból, megnyitod a levelet és BAMM! Limitált PS4 az arcodba!.
Az milyen lehet? És főleg ha olyan ember kapja aki mondjuk a mai napig egy használt PS2 nyúz, vagy a Fat PS3-at amire 3 év alatt összekuporgatta a pénzt, és ugyan csak 4 játéka van rá amiből 3 fifa, de kitart a gépe mellett mert szereti.Hmmm...remélem egyszer a jó isten megadja ezt az érzést mert nagyon érdekelne!
-
Sirandrish
legenda
Most nézem hogy a napokban emlegetett Vanquish is akciós. 1200 kemény forint
-
Sirandrish
legenda
Srácok. Nem kaptatok mailt a nyereményről?
Az meg hogy a francba lehet mikor csak ma lesz a sorsolás? Hm, itt valami turpisság van a levegőben -
Sirandrish
legenda
Hát akkor megveszem egyedül, csak jó lett volna kihasználni a ps plusodat mert úgy még olcsóbb.
GRID? Haggyá má...egy kaptafa az összes. Sőt..mellé tenném a GT-t is. Pályákon mennek a tütük körbe-körbe-körbe és körbe...marha izgalmas..tényleg kell 20 játék amikben mindben ezt csinálom, ráadásul 90%ban ugyan azokon a pályákon, ugyan azokkal a kocsikkal
Én se most játszanék vele hanem majd ha a GTA láz lecseng. De mondom mindegy. Ha nem gyön be akkor nem
"Egyébként itt írta vki,hogy ingyen megadja majd talán a store."
Netto hülyeség..PS4re megadták a 20. évforduló emlékére...PS3asok a Mirror's Edget kapták...PONT.
-
Sirandrish
legenda
Nah ez már döfi.
Garden Warfaret megveszi valaki?Motorstormból melyik a jobb? Á..most elverek egy kis pénzt a Store-ba
-
Sirandrish
legenda
Dragon Ball Xenoverse-ről tud valaki valami jót? Esetleg nem akarja valaki majd megvenni?
-
Sirandrish
legenda
Akit érdekel, ez elég jó ér!
-
Sirandrish
legenda
Azért is tartom nagyra a teljesítményedet mert majdnem mindent fullolsz ami a kezed közé kerül. 39 játszott game amiből 28 platina? Mi ez ha nem teljesítmény?
Ezzel nem azt mondom hogy 300ból könnyebb összehozni ahogy a kolléga csinálta, mert lóf*szt..ugyan úgy szenvedni kell vele, de akkor is más kicsit
-
Sirandrish
legenda
válasz
leslieke #61710 üzenetére
Középre beírod a PSN ID-det, majd update user.
És tádáám...be is frissül
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest