Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Az első próbák megvoltak a kormánnyal, bár én max. 5 percet tudtam eddig játszani vele.
Ami dühítő, hogy semmi holtjátékot nem érzek, és nagyon nehéz egyenesben tartani az autót. Ha a beállíásoknál leveszem az érzékenységet, akkor meg nem érzem, hogy normálisan kanyarodna a kocsi. De gondolom ebbe bele lehet majd szokni. A másik, az erővisszacsatolás. Úgy érzem késöbb reagál, és eléggé darabosan, ráadásul a fiamnak szinte kicsavarja a kezéből.
Szóval ezt is szinte nullára kellett csökkenteni minden játékban. Jaja, kérdés: Ha elengedem a kormányt kanyar közben, nem kellene visszaforognia egyenesbe mint egy normális autón?
Hirtelen ennyi. Nekem valszeg nem lesz a szívem csücske, de a fiam nagyon imádja, és azt hiszem ez a lényeg.
Mindenesetre most már kiváncsiságból kipróbálnéék egy DFP-t vagy egy G25-öt, hogy érezzem a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Eladó egy s21+ 5g
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest