Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, más a véleményem, mutatom miről beszélek:
Az én PS3-mam mennyi idő után romlott el? Még semennyi után, de ez nem is releváns, mivel 2 hónapja vettem. Beb*szna ennyi idő után elromlana (bár már ilyeről is olvastam az avforum-on). Viszont ismeretségi körömben többeknek cserélni kellett egy éven belül, illetve van olyan ismerősöm is kettő, akinek gari lejárta után kicsivel lett kampec az olvasónak. Ezen felül számos magyar és külföldi fórumon olvashatsz tömeges panaszokról, úgyhogy a probléma létező, ne kívánd, hogy linkekkel szórjam tele a topicot, mert hosszú lenne. Szemet hunyni lehet a probléma fölött, de ettől még létező és szerintem jogosan háborgok rajta. Mondjuk a Sony sosem volt erős optika terén, de ha ez tudvalévő és az első széria után kiderült, akkor kereshetett volna már egy külsős beszállítót, aki legyártja neki. Csak az nyilván többe kerül, és mivel a PS3 üzleti szempontból mai napig deficites, ezért szarik rá és inkább cseréli a hibás alkatrészt (már ha van olyan "szerencséd", hogy még az első évben kijön a hiba), ha pedig később romlik el, még nyer is rajta, mert fizetsz neki egy valag pénzt az egyébként pár dolláros alkatrészért.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest