- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Itt valaki említette (assszem...), h Duplicati-val ment.
Casa OS Dockerben fut, de ez egy nyomoronc.... valami hiba mindig van. Már megbontottam kisebb egységekre, hátha...
Az egyik mappa az e-book-ok, fotók, tényleg semmi extra. Mai hiba a mentett fájlokból hiányzik... hátazhogy? Hálózaton sem érhető el a backup vinyó... én meg nem töröltem.De már meguntam, h javítás-ra semmi, csak adatbázis törlés/újraépítés segít. De ha már a mentett állományt sem találja, akkor ehhh...
Menthető ez? Mert a webUI és a beállítás kényelmes, mondjuk jó esetben mást is csak egyszer kell beállítani, kész. Deduplikál, ami hasznos, de ennyire nem kell a hely, ha van ami jobb. Csak lokál backup, korábban rsync volt. Javaslat esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest