- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nézd meg magad ez tegnap volt az első kanyarban, indulás után. Igaz alig látszik a neved, mert nagyon visszavette a minőséget a videómegosztó, de van alátámasztó screenshot-is
Csúnya baleset, mégis megesett, tanulság a jövőre nézve: neszívd csak a rögöset (vagy azt se)
Nekem is billentyűzetem van egy rádiós gagyi, beragadnak néha a gombok meg hasonlók, meg néha késik, no gond (
), és én nem vagyok jó játékos. Ráadásul most egy cserejátékos 7600GS-el tolom ráadásul ddr2-es, és nem rossz minőségben, és be tudtam állítani úgy hogy kb 19-21 fps-re laggol le 1600db szélárnyékban, az alá nem megy!
-
pisti
őstag
Ha minden igaz így működik a rendszer.
Kilépsz. Viszont azon a versenyen szerzel valamilyen helyezést ezzel együtt is, a végén is beleírja az eredménylistába a kilépett embereket is. Tehát ott a verseny végén kapsz valamennyi - jó eséllyel mínusz - ratinget. Amit a következő verseny végén "kapsz meg".3 fps, az egy picit kevés. Azzal a renszerrel van ez ami az aláírásodban van? Csak mert ez nekem gyanúsan kevésnek tűnik.
-
Sam8888
tag
Csupa jó hír. Jött egy peccs, amiben állítólag jobb teljesítmény, új autó balansz (fasza, lehet újra vezetni tanulni), netkód optimalizáció. Meg gmwrx lett a PT arca (mintha már egyszer játszottam volna ellene).
A többi updatet (pályák, autók, küldetések... stb.) folyamatosan adagolják...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged