- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Legend után meg következik a megvilágosodás ,végül PTguruvá avanzsálunk

De komolyan ,mikor elkezdtem OB után tápolni a Cracert ,mert már level-r óta szivemhez nött és elhatároztam ,hogy péppé zúzom vele a nubiaikat
-de keserüen vettem tudomásúl ,hogy sorra dobálnak ki ,mer 147 es és nem 120 as ,mint a többi class 1
Na akkor a corusomra költekeztem ,de addigra class2 lett a népszerű -öröm bodottá meg is lett ingyé(event) a quadro+elkezdtem updatelni ,hogy versenyképes legyen(meg mazohizmusból destroyert is vettem).Aztán jött a harpoon meg stallion szezon, mondom a ***** gyüjt 99eRP-t ezekre
s békacsintott a drágaszágom a phoenix és arra kuporgattam - a lényeg ,hogy mire feltápolok 1 kocsit addigra "elavult" lesz és alig találok már olyan szobát ,ahol egyenlő eséllyel indúlhatok.
Az jó ,hogy bővül a választék ,csak az nem ,hogy hamar eljut az ember A szintig s feljebb.Nem emléxem pontosan,de anno a c vagy d licensz tesztet 10x gyakoroltam és úgy is elcsesztem ,mert nem volt 1xrű és mehettem összekuporgatni 1 másik appformra a zsét
Új hozzászólás Aktív témák

- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-de keserüen vettem tudomásúl ,hogy sorra dobálnak ki ,mer 147 es és nem 120 as ,mint a többi class 1
s békacsintott a drágaszágom a phoenix és arra kuporgattam - a lényeg ,hogy mire feltápolok 1 kocsit addigra "elavult" lesz és alig találok már olyan szobát ,ahol egyenlő eséllyel indúlhatok.