Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #18550 üzenetére
Szombat este 9-10 körül lesz a nem hivatalos!
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18484 üzenetére
Bazz, kicsit sovány díjazás van akkor. Nem repesek az örömtől.
Paja, te mint GS mit mondasz?
Ja Speedy elárulhatnád, mert választanom kell a díjakból. -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18484 üzenetére
Bazz, kicsit sovány díjazás van akkor. Nem repesek az örömtől.
Paja, te mint GS mit mondasz? -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18449 üzenetére
Olyan kis fura nekem, hogy ekkora nagy kedvetek van ehhez a TA-hoz. Nekem is lenne marhára! Kár, hogy amikor Yozseeval jöttünk és rommá vertük az egész TA brigádot, sehol nem volt senki...(Sőt örültetek, hogy veszekszünk... igazi magyar mentalitás) Jajj, megígértem, hogy piásan nem fogok írni, szóval, ez nincs is itt!
Talán lassan csatlakozunk majd, ahogy vége lesz a ligáknak és nem kell gyakorolni (Ja, hogy mi az a liga? Asszem a totóban valami tipposzlop).
Elvégre mi csak próbálkozunk, mindannyian a nagyok ellen...
Nekem a kedvencem, akkor is a Crea marad!!!(Creative? Ez már rosszul hangzik:p)
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Creative997 #18429 üzenetére
Most akkó hülye vagy vak ?
Jah és sziasztok -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18429 üzenetére
Ezt miért nem érzem új hírnek..?
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18427 üzenetére
HiFi a shoutboxban azt mondja, vége van. Na most akkor?
-
pizzas84
tag
válasz
Creative997 #18370 üzenetére
Na ez az. Ezért lettem pipa. Pedig hagytam neki helyet is. Nem baj így 2. helyett 4. lettem.
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18353 üzenetére
Köszi Crea a felajánlást és neked is Csabi
elég nagy esély van arra hogy élünk is veleam mi az h 7végi rush?
Grat az OOB-s oldalhoz!
apám azok a 18+os hátterek...
ha az asszony nem venné le a fejem hááááát ki is tenném
de a többi része is tetszikez a "pénzéhesség" dolog meg olyan hogy pénz beszél...
nyílván nem a két fillérbe kerül a játék fejlesztése...
a licenselt autókhoz megincsak nem kevés pénz a jogdíj, tehát nekem teljesen érthető, hogy csak AP-re lehet hozzájutnia játéknak vannak hibái de más fizetős/ingyenes online játékokkal ellentétben itt nincs tele hackerekkel a szerver
esetleg bunkókkal de azok meg mindenhol vannak...
egyes COD4 szervereken ha a PB vagy maga a játék szűrné a káromkodást akkor csak ****-ból állna a chatablak...
vagy p.l. Americas Army ami ugye ingyenes de a fejlesztőgárda kezei alől kikerülő fantasztikus peccsek amiknek a játékélmény javítása lett volna a célja, egyszerűen játszhatatlanna tették az egészet és most sokan tűkön ülve várják a 3.0-s verziót de sztem még többen mint mi is szépen kerestünk magunknak más elfoglaltságot mert nem éri meg
nem bosszankodni ülünk le hanem kikapcsolódniaz hogy tele van hibákkal...hááát
1.-aki jobbat csinál annak hajrá
2.-ez nincs máshogy a fizetős gaméknál se
3.-mutasson vki egy jobbat és máris kipróbáljuk...ha meg a fejlesztőcsapat így látja jónak az üzletpolitikáját akkor majd a megmaradó 3-400 userrel családias hangulatban eljátszogatnak és mehet ez a játék is a süllyesztőbe a többi mellé, és tuti nem lesznek ott egyedül...
addigis szerintem érdemes a szervezett játékok és csapatjáték felé orientálódni, jól érezni magunkat és tolni kilincsel előre
mert hibák ide bunkók oda én iszonyatosan élvezem amikor leállunk zászlózni, vagy éppen a W-t akarom átnyomni a game-padon TA-ban és közben TS-en kellemesen elbeszélgetünk a játékostársaimmal, anyázunk egy jóízűt ha vki suttyó vagy negyed óra csend után egy beszólást követően majd megszakadunk a röhögéstől és faltól falig megyek miatta
szal nekem ez a szerény nyomott véleményem
-
pizzas84
tag
válasz
Creative997 #18366 üzenetére
Íme:
Biratripa->
1.próba
egvárta hogy lé menjek aztán ez
Homer46->
Azt mondta azért lökött ki mert bp-vel mentem. A szoba neve "Room 432" volt és nem szólt verseny előtt hogy "no bp"Arra kérnék mindenkit ha ezeket az embereket látjátok kick-eljétek őket mert Crasherek!
Reportoltam mindkettőt de még semmi eredmény.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #18353 üzenetére
Na azért csak egyezik valamennyire a véleményünk, csak én szeretem kisírni magam, mégha semmi értelme sincs. Igen azokból a kikötésmentes szobákból nincs egy darab se általában. Pedig tényleg milyen jó kis gamma lenne ez. De hát így. Szerintem hiába 5-6-7 millions member, ha ennek az 50%-a fake acc, 30% feladja az update-nél, az a 20% ami eljut a PT menüjébe, feladja a játékot egy két kör után. Már csak a fanatikusok játszanak vele, pontosan ezért van ennyi agyonspecifikált, meg jelszavas szoba. Az aeria maga alatt vágja a fát, de sajna mivel a fanatikus ap-huszárok magja állandó, ezért nem fog rájönni az aeria, hogy változtatni kéne, mert az a 200-300 player meglesz mindig. De ez nagyon kevés egy masszív onlány játékhoz.
Anno én is B-Road-dal kezdtem a karrierem, majd amikor elterjedt, hogy a route2 jobban ad. Istenem hány kört mentem azon a pályán is Quadro-val. Ami érdekes, hogy a 3-4 hónappal ezelőtti neveket most egyáltalán nem lehet PT-ben látni, kikoptak ők is, mint sokan mások.
Az eleanor sem hozott semmi újítást, csak a régi bugokat vissza. Egy-egy új kocsi most már mindig így fog debütálni: mistery box--->multiple slot--->mistery box---->shopba horror áron. Ezzel meg is ölték a gammát. A Diane-nál szó nélkül debütáltak a shopban rendes árakon az új kocsik (camaro, h3, outlander stb). Visszasírom azokat az időket. -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18302 üzenetére
na ez nekem kínai, miről beszéltek?
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18287 üzenetére
jah értem
akkor én nem fogom tudni felhasználni...
átküldöm priviben a kódot amit moszkitó adott....TA 30 laps indul 5 perc múlva
roomname: magyarok ide! -
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18283 üzenetére
de am fel lehet használni másét?
mármint 2szer... -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18271 üzenetére
Huhh Crea, nagyon nagyot estél.
Ofinak grat a ma reggeli futamhoz, nagyon szépen jöttél.Maga a futam egy röhej volt...
Hajnalban, ha képes leszek koncentrálni, bajnok lehetek az US touringban.Alkohol száműzve a lakásból..
-
dokar
addikt
válasz
szép kivitelezés, kicsit problémás érkezés, de akár egy rámpát, úgy használtad a másik autóját.
-
vtomi
tag
válasz
Állati!
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #18270 üzenetére
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18257 üzenetére
kész
pwd nincs
egyenlőre -
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18247 üzenetére
ha vagyunk akkor a szoba ugyanezen a néven fut.. "nt" jelszóval, mert én csinálom a szobát legtöbbször...
de a többiek is kezdik átvenni ezt a settinget...ha gondolod vegyél fel buddylistbe:
Krueger.humi most vagyunk túl egy 60ason igaz nem a mi szobánk volt...
de lehet csinálunk egyet... -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18203 üzenetére
crew channelben is beszélgettünk, főleg a taktikát .
jöhetsz nyugodtan velünk legközelebb is. az az igazi, amikor van vagy 8-9 URC és 6-7 OTC a többi pedig egyéb. még patch előtt volt olyan, hogy a hosszú egyenesben tiltáson mentem végig 320-al, mert olyan nagy konvojban voltunk.
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18192 üzenetére
igen lesz
5 perc és élni fog a szoba
20:30kor kezdünk -
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18192 üzenetére
igen ,Phobeus szerveren lesz a szoba
-
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18170 üzenetére
eeeeerrre voltam a kiváncsi
köszi
-
Möhe
addikt
válasz
Creative997 #18170 üzenetére
eeeeerrre voltam kiváncsi
köszi
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18128 üzenetére
én ekkor kinyomtam és beütöttem újra az "i" betűt, bazz akkor lehet azért nem tudtam sosem bejutni ilyen helyekre, mert dupla "i" volt.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #18086 üzenetére
Crea, ne hagyd magad felidegelni, mert abból poharazgatás lesz megint.
Sajnos vannak ilyen köcsögök, megint elő kell venni a cetlit és írogatni kivel nem szabad menni. Én ezt csináltam az elején.
Látom Csabi ti is kifogtatok valami néger tesvért, van ilyen, kickelni kell őket. Egyébként meg ha parasztkodnak, akkor jelentsétek őket, ezért van ez a funkció. Érdekes módon, nem is oly rég még egy ismerős név is felkerült a warn listre!
Nédd mán: link
Senki sem angyal?... -
Mariann294
őstag
válasz
Na igen ilyenekből én is kaptam rendesen és persze hogy én vagyok a köcsög lúzer noob.
Ku*vára feltudnak b*ni az ilyenek,de igyekszem minnél hamarabb lenyugodni mert ők csak örülnek ennek,és ezzel ugye azt bizonygatják hogy ők maguk mekkora lúzerek.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Az volt a baj hogy ellopni akartad a zászlót! Elég elvenni, nem kell azt ellopni
-
Fred K.
tag
válasz
Creative997 #18037 üzenetére
csak gyertek gyertek yóóó lesz ez
meg propagáljátok ahol lehet p.l. ismerősök stb. mert mér ha sepr + téged beleveszlek fixre akkor -tis 10 alatt van a létszám és 20an elférünkam nálunk /vagyunk 4en/ én vagyok a legmagasabb szintű ami 18 tehát alap rookie-val vagy mi a francal megyünk
szal az egyes verdával mert a többi az nincs meg senkinek...viszont TA-s misc-eket vagy miket mki úgy használja ah akarja...
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #18041 üzenetére
jelszóval védett lesz a szoba?
mert ha nem, akkor lehet benézünk a csapattal. -
pizzas84
tag
válasz
Creative997 #18045 üzenetére
tehát ha jól értem kell az én nevem, a csávó neve, az idő a visszajátszásban mikor kiütött, és az indok hogy szándékos volt?
-
sepR
csendes tag
válasz
Creative997 #18041 üzenetére
Én igyekszem hogy ott lehessek majd úgy szervezem a programom és ha jól tuom Aty se melózik szóval neki is szólok majd , bár lehet a fiával kell foglalkoznia de még majd kiderül
-
sepR
csendes tag
válasz
Igen én is emlékszem rád friendsben fel is vettük egymást ha jol tudom , és nem hiába emlékszem mert ugye te se arra mész hogy kilökd a másikat jó versenyek voltak
egy jó pár replay meg is van , de jah általában Atyval szoktam száguldani mert egyenlőre más nem szokott hívni
-
PaJa1
őstag
válasz
Én is néztem, eddig kb 10-12 csapat jelentkezett. Amúgy is ja jelentkezne az összes akkor is jó eséllyel a 3G nyerne
kár hogy nem indulhatok ArGh
-
sepR
csendes tag
válasz
Creative997 #18030 üzenetére
csak itt ph-n ujjonc
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17986 üzenetére
Igen ezt én is láttam már!Nyomtam is rá egy:Hahahahaahaaa-t!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17988 üzenetére
Én most maffoizozok, böngészés és két játék között tök jól elvagyok vele. Próbálok lopni valamit aztán börtönben pihenek, addig meg tolom az aszfaltot
Ha van kedv akkor alakulhatunk Ph-s szervezetbe és bűnözhetünk bandában is -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #17988 üzenetére
Én ezzel játszom!
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #17991 üzenetére
...vagy bármilyen AP-s kocsit...de inkább többet....
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17913 üzenetére
Nem a kérdéssel volt baj, csak a formájával
Mellesleg én is várok a gépre, igen arra a Hondára, az S2000-re, fehér színben ráadásul
. Morfi evenjén nyertem egy class4 vagy kisebb autót. Csak ez hiányzik...ezt kérem
Ezen kívül nyertem még egy NSXet is az ausztrál napi eventen egy RP popper mellé, kár hogy mindkettőből van már
. Illetve egy privát eventen is nyertem egy akármilyen autót és tuningot rá
De mivel az saját zsebből ment így lemondtam róla, mivel nem akartam, hogy myst boxokban próbálkozzunk a hátha lesz benne Honda dologgal és mondtam a szervezőnek, hogy a díjamat ami nála maradt forgassa bele a következő eventjébe.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17880 üzenetére
Ott csak a pályán kívül van erdő
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17840 üzenetére
IV. nitro és csaj nélkül
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #17840 üzenetére
Kösz, az igazsághoz hozzátartozik hogy szpidi elmondta hogy lehet jobb időt menni, és továbbfejlesztve a módszerét utána beelőztem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17806 üzenetére
Én tudom
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17796 üzenetére
ahha
Nem kell a legdurvább géppel menni, sokaknak most már elég sokáig kell mászni ahhoz hogy olyan gépük legyen. tehát marad az alsóbb kategoriában az ökörködés. Persze ha vagyunk elegen akkor mehet a cl6
Autókat és tuningokat lejjebb viszik, fentebb linkeltem a topicjátSuper és GT liga autókorlátjai változnak, részletek PMben
Kiváncsi vagyok a csapatösszecsapásra
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #17674 üzenetére
Crea ne legyél már ilyen dilinyó.
Részegen mész ligát vazz, remélem legalább nyersz.
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #17632 üzenetére
Ez a piros kulcs beváltás narancsra ez hogy is megy?
Narancs kulcsal egyébként egy kör rout 1-el 3500-at kapok. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17593 üzenetére
nembaj, 130 kiló felborítja..lol
Csabesz..ööö.. nemtom
De mind1 -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17574 üzenetére
Ha nem törődsz a ratinggel akkor olyan mint eddig, csak 1el több a stat...
Amúgy 0ra nem fogod levinnikeress rá: ELO rating system, vagy valami hasonló
Én kiugranék a bőrömből ha 9et kapnék... Ahhoz olyanok ellen kellene jó helyezést elérnem akik a top 40ben benne vannak(rating ügyileg - felehetően tudásban is)Ricco,
Nem tudom mi a bajod az RX7essel, szerintem szépen teljesít class5ben. A practice mód meg pont arra van, hogy gyakorolj! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #17574 üzenetére
Nah most bementem játszani egy félórácskát. Az eredmény: -30 rating és a játékosok úgy mennek el mellettem/előttem, mintha húznák őket. Hova tűntek a nem annyira pro, esetenként hibázó játékosok? Mondjuk én is csak explorer-en tápoltam fel magam 40-re, de akkor is, régebben még volt sikerélményem. Nem tudom, hogy milyen beállításokkal vagy milyen kontrollerekkel mennek, de én már kevés vagyok oda. Szerintem hanyagolom a PT-t jóideig. Megint elérkeztem újra oda, hogy csak felbosszant a PT, egy játék meg nem arra van. Inkább a CoD4 multi, a darálást a p90-nel nem tudom megunni.
ui.: mi a fasz van a youtube-bal??? Nem számolja a views-t a videómnál, hogy rohadna meg. Pedig már csak ennyi örömöm van a PT-ben, az AP gyűjtögetés. De hát minden ellenem van.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17519 üzenetére
Na ez STUNT
Kis korrekció: szóközzel írom a nickem és Csimbi is ott volt- de ennek már úgy is mindegy
Hamarosan kovácsolok én is arckönyvet.
erdol,
felugró ablakok lehet, hogy kellenek.KisA,
Barbatrükk -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
ááááááááááá brrrrrrrrrrrr iiiiiiiiiiiiiiiióóóóóóóóóóóóóóóóóó uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
lol
ez nagyon Video!
De ti hogy a szarba forgatjátok azt az istenverte kamerát?
KisaUI: Az enyém a tietekhez képest nagy szar
SPP33DY majd megprobálom csak nem láttam,hogy leirtad!!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Még nem néztem végig, de a játék linkjét elfelejtetted berakni a vidi leírásába
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17511 üzenetére
itt-ott.. erre-arra.. england nem vót'
california-circuit-togue.. -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17508 üzenetére
Köszi szépen srácok!
Amugy VLC-t használok.Legjobb lejáccó és még hülyéskedni is lehet vele.Lassitás,gyorsitás,órákig el vagyok vele.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17504 üzenetére
Igen na mindegy..
Szóval ezt futtattam le:
3., kötethiba ellenőrzés (c meghajtó, jobb egér tulajdonságok, eszközök, legfelső.) újraindít, Ez nem egy 2 perces mutatvány! partíció mérettől és a wincsi nagyságától függ!Mindent megcsináltam amit Spídí leirt.
Remélem többet nem látom.Mármint a kékséget.Izé..a kékhalált!
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17502 üzenetére
Azthiszem xvid.De lehet hogy hülyeséget mondtam és keverem valamivel..keresés nem segitett.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17499 üzenetére
Lefuttattam a tesztet..szerintem javitott 1-2 dolgot.
Majd ha megint jelentkezik a probléma akkor megirom...most egyenlőre csönd van.
A kodec.Tudom miaz ill. asszem,de hol tudom megnézni hogy nekem milyen van? -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #17485 üzenetére
Crea, videóval mi van? Vazzeg linkeljed, legalább 200AP-t hozzunk össze!!! Videó+100 nézettség.
Beszélgettem pár arccal, onnan. Elég pozitívak voltak!
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #17485 üzenetére
Micsodát?!
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #17380 üzenetére
én TA-n csináltam 300m feletti ugrást
de nem ritkák a 200m-es repülések sem. -
erdol
senior tag
válasz
Hát ha ennyit explórerezik akkor nem biztos hogy a féktávokat is ismeri a pályákon.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
LOL szép nagy dzsámp
a lvl 56 meg...lol..
Hát ha van rá ennyi zsetonja, mert gyanítom csáje, meg popper is kell ide
BÁR az a NYÓCEZER verseny... Ezt az accot nem csak ő gyűriHa igen.. hát..odab@x
-
vtomi
tag
válasz
Szép.
-
Mariann294
őstag
válasz
Jesus!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17316 üzenetére
Tehát legközelebb, ha valakinek sok csillagot írok, írjon vissza nyugodtan
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17300 üzenetére
A képen rajta van a választott ajándék is... GM má megint nem figyel...
SSP33DY, hamarosan megyek, még barátnőt szolgálom ki, most ő kapirgál már reggel óta
... de szerencsére már nem a hátamról a bőrt
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17291 üzenetére
Az vvaazz
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17292 üzenetére
Megnézzem, jó listát küldtem e el, ha azon rajta van az nsx body akkor majd rákérdezek, ha nincs akkor hozzácsapom
Woohooo, Aeria top 10es karma listáján 5 Project Torque GS! Én még éppen becsúsztam, igen én vagyok az utolsó(senki)
dokar,
Nálam nincs ilyen gond, mostanra már a CTDk is megszűntek. -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #17257 üzenetére
te crea,
itt van pár TA replay: letöltés
a feltöltés folyamatban, kb fél óra múlva indítsd a letöltést, addigra talán már fent lesz. -
Mariann294
őstag
válasz
A hanggal nekem is vannak problémáim és qrva idegesítő. A zenével semmi gond, de néha a motorhang és effektek csúszkája lemegy 0-ra és ez verseny elején derül ki és mivel nekem fontos a motorhang,
Ugyanez van nálam is.Mindig elfelejtem hogy ez van.De TA-zok egyből akkor még van időm beállitani.
Eléggé idegesit.
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Ez a bajom nekem is hogy a motor hangja szinte 0 verseny elején
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17224 üzenetére
no comment
pm ment Crea
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17224 üzenetére
Kezdhetem?
De furi, az összes szoba rating OFFos, De ha GS csinál nem event szobát akkor az mindig ON! GS csak event szobában tudja kikapcsolni
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #17167 üzenetére
Hi!
Nezze meg nem e irasvedett az options fajl. Ha igen akkor vegye le rola es nezze meg ugy. Ha nem akkor esetleg torolje az options fajlokat es uj inditasnal kalibralja ujra. Mas nem jut eszembe! Hatha valaki mas tud vmi jobbat, de egy probat meger!
udv!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17090 üzenetére
Ezzel már elkéstél
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17081 üzenetére
De mi köcsögség már.. neked csak 35% a plusz? és a többi? az megy a klánközösbe??
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #17064 üzenetére
Thx! Megkérdeztem Itsovert is, ő is az evo-t mondta! Ugyhogy vettem 1 et!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17048 üzenetére
Néztem a rankingst ;) 26 volt
Nekem 22 sikerült, nem tom hogy lehet olyan sokat... tuti azt a kemény kombót kell nyomatni, vagy van még valami trükk amit nem tudok...
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #17039 üzenetére
Szerintem a 430 ropi 1 futamért EXPLORERBEN túlzás volt, 350 körül van az... úgy 25ezer a max amit felszedhetsz, erre rájön még a 2xerese ami így 75k lesz és ez után kapod a maximum 4xx (ez most a 42,5%os rushhal, +442,5%) pusz bonuszt ami így olyan 405 ezer.
De ehhez nagyon jól kell felszedni az összes lebegő cuccot, csajt és poppert is kell használni és magas szerver bonusznak kell lennie.
Az kapirgálós játékmódot nem véletlenül emeltem ki az elején;)Valentin nap alkalmából számíthatunk egy kis Picsa promócióra
AliG, annyi lóvéból vegyél Hexant, vagy Corall-t. Mindkettő hatalmas móka. Hexannal keresztben csapatni, Corallal meg gyalázni a többieket a kanyarokban.
Végre nálunk is esett említésre méltó hav
Mehettem havlapátolni és autóval ökörködni 1 kicsit, persze szigorúan közúton de forgalom mentesencsajszi kapaszkodott abba amibe kapaszkodni lehet
-
ALI_G
veterán
válasz
Creative997 #17039 üzenetére
mi az hogy rush? ész nélkül szedni a cuccokat?
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #17035 üzenetére
szerk: iránytű-?-iránytű-?
szerk2: 6 kombót szoktam, a nitró-nitró-gumi-gumi-t is -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16994 üzenetére
Bubi melyik szerveren akarod csinálni?
Teszek fel ventrit, ha nem lenne Skype-ja valakinek. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #16962 üzenetére
Én nem akarok balhézni!!!!!! [link]
eleget tettem az elvárásoknak -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #16879 üzenetére
a roncsderby az nagyon ott van, az a kedvencem, de nem a játékban, hanem a valóságban. természetesen csak nézőként. ha rendeződnek a dolgaim, utána szívesen építenék egy oda való verdát. aki szereti a rally autók hangját, az egy roncsderby-n önkívületi állapotban lenne, olyan hanggyönyör van. kicsit elkalandoztam.
egyébként meg nem akarom ragozni, de sem a kormányomat se nem a gamepadomat nem tudom normálisan használni PT-ben, mert a gamepadhoz szükség lenne egy 10% deadzone-ra, a kormány esetében pedig nem tudom kikapcsolni a forcefeedback-et és szétrázza a kezem és az asztalt is. szó szerint amikor rá van cuppantva, akkor rázza maga alatt az asztalt. olyan, mintha el akarna táncolni, mint a régi rosszul kiegyensúlyozott ndk mosógépek. más autós játékokban lehet a deadzone értéket állítani, továbbá csak a PT hagyja bekapcsolva a kormányomnak a FF-jét. ennyit a jó irányításról. ha nagyon realisztikus irányítást akarok, akkor pedig az a legegyszerűbb, hogy ha beülök az autómba és megyek az utamra.
egyébként én mind a nascar-t, lemans-t, f1-et, dtm-et, rallye-t és roncsderby-t is szeretem.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #16879 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16863 üzenetére
Választ-öltem
Próba-cseresznye!
KisA! Ha még élünk, és lesz PT, 15 év múlva várunk szeretettel!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16815 üzenetére
Ezt a cumit!
Aki nem guild tag és nem is volt, az kap 42,5% bonuszt! Aki már guildtag, vagy kilépett/kirugták annak csak 30% jár! -
válasz
Creative997 #16792 üzenetére
Elég rendesen megváltozott, én is úgy vettem észre.
Kanyarodás ügyileg túlkormányzottabb lett (balance-szal is), a fokozatok mintha rövidebbek lennének (főleg a 3.)
F3 nézetből a motorhangja a régi, külső (F5) nézetből pedig a felső tartományban sokkal magasabb hangot ad.
3-as szintű upgrade van az enyémen, de még szokni kell.Sim Driftet is mentem ma a Quadro-val és meglepő volt. Jobban csúszik keresztben, nehezebb megfogni. Lassabban kell menni, hogy ne csússzon ki az ember. Perfect Drift-et "könnyebben" ad, mint ezelőtt. Nem kell annyira sokáig csúsztatni és nem is kell akkora szögekben fordulni. Más lett a játék...
A grafika is fejlesztve lett, picit részletesebb a táj, bár ezt csak utólag vettem észre. Mud-on az őszi táj sokat javult, England-on az út szélén több a lehullott falevél.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16765 üzenetére
mer' level 41
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #16765 üzenetére
OKé
akk nemlesz ph-s klán én azt csinálom meg amit mondtam ha jöttök akk jöttök ha nem akk nem!! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16758 üzenetére
Te Perverz
[B]Örülök a peccsnek.. de még hagy forrja ki magát Eleanor
És Laci papi! Hát meg ne sérts, hogy nem szólsz, ha kell egy kis "családi" hangulat..
Nekem is "szépen" jön le, átlag 140k-val..lolHáde' öreg játék, nem gyorsvonat.. vagy mi
Kíváncsi vagyok.. nagyon..nagyon.. mégjobban
Lesz még egy év jó játék? Úgy lvl 80-ig..lol
ÉS Csabeszka.. klán? Milyen kik? stb.. PM plíz![/B]
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Nem.
Nem.
Nem.Valaki csinál 1 [pH]-s klánt?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Sziasztok!!!
csinálok klánt ha akar vki jönni akk gyertek
klán neve lesz: HuNs 'N' RosesGuns N Roses amugy de HUN lett a Guns bol szal ha valaki akar akk gyertek!!
Számítok azokra az emberekre is akivel nem volt olyan jó kapcsoltam eddig!!!!
Kisatud valaki segíteni nekem? az utolsó pecsbe 231MB nál nekem lefagy a PT volt vkinek ilyen??
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #16637 üzenetére
azt hittem azon, hogy új TA pálya lesz. felőlem lehet 100GB is csak jöjjön már az a rohadt pálya.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #16637 üzenetére
Azon hát!
Ugyan mi máson tátognánk... -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #16633 üzenetére
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #16633 üzenetére
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #16631 üzenetére
info? új TA pálya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest