Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18705 üzenetére
Én is elmentem volna -
SSP33DY
aktív tag
válasz
barnabasbela #18698 üzenetére
Szia Bendebyom
Ilyet PM-ben szoktunk, ezért küldök is NekedBocs Nep! Mennem kellett!!!!
Még délután megpróbállak elkalapálni -
SSP33DY
aktív tag
KKHHMM...--
Aki rissz-rossz Lodzsitek termékekkel szenved.. annak melegen ajánlom, a gyártó "csodatévő" oldalát!!!
Nagyon hasznos kis okosságok
http://www.wingmanteam.com/latest_software/gadgets.htm -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #18653 üzenetére
Csak, hogy félre ne értsétek!
1.Regelj a fészbukon, vagy ha már regelve vagy, hagyd ki ezt a lépést
Create a Facebook profile, http://www.facebook.com/.(if you already have a FB profile ignore this step)
2.lépjél be..
Log into your FB profile, http://www.facebook.com/.
3. Go to Aeria Games PageNEM kell az Aeria oldalára mennedÉn is keresgéltem egy darabig
Simán a fészbukba keress az Aeria Gamesre, és a Silicon Vallye-ban található Aeria Gamesre nyomj rá! Na itt fog megyílni ez:
4. Click on "Become a Fan". Azaz, legyél fan..
When the page finishes loading you'll see "Write something..."Ez az ominózus írj ide valamit
5. In this box type your Account ID and click "Share" Tehát azt a nevet, amivel a PT-be belépsz! PL SSP33DY.. és a változatosság kedvéért SSP33DY..
(i.e. my Account ID is GMTaz, this is the ID you log into our website with NOT your character name in game)<<--EZ AZOKRA vonatkozik inkább, akinek van mittomén melyik játékban karakter nevük! Nekünk általában nincs..
Bocs Crea, én értettem, de vagy 3-an már megtaláltak.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18663 üzenetére
Szintén Téfoslájn 8/512
Én úgy vettem észre, hogy igen sokat zabál a PT netből.. Nem a letöltési seb., hanem a FEL töltési seb., ami sz@pás! Hiszen a felfelé/kifelé menő adatok a legfontosabbak, az alapján kommunikál a PT a szarverrel, és vissza, így tud pozícionálni!
Sajna ma arra a megállapításra jutottam, hogy NEM (csak) a kormányom a xar!! HA PT-t indítom és pl. nincs szarásig a szerver, qrvajó irányíani, pontos az irányítás, az irányíthatóság.. "Pontosan azt irányítom amit látok!" nincs lag!
Ha bármilyen net ingadozásom van, vagy le/feltöltenék, vagy, ahogy mindennap a 8megás netem max 4-5-6megát tud, akkor jönnek a gondok!!
A probléma szembetűnő, és mérhető!!
HA laggolok, akkor elég az options menübe mennem, és a controller beállításokba benéznem:Mit is látok. Balra vagy jobbra mozdítom a kormányt, nem történik semmi, majd az ellenkező irányba történő mozdításra tér csak ki, DE az első mozdulat felé! Ezért keletkezik "lyuk" a kormány közepén! Így, ha laggolok, a képlet a következő:
Balra kanyarodok, és ey picit kéne jobbra korrigálni, akkor két jobbra tekerés után egy pillanatra megmozdul az autó kereke jobbra, és azonnal balra, így már meg is pördültem.. mert milyen értéket kapott a PT?? Hirtelen kormányrántás bal-jobb-bal irányokba.. Pedig csak egy picit korrigáltam volna, és már a kanyar is mögöttem lenne, de mire ezek az adatfolyamok lezajlanak, és bepozícionál a PT, akanyar közepén vagyok, és pörgök...
Ezzel nem lehet mit kezdeni...
Tehát marad a Subtrop, és a szűkebb családi mulatozás... -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #18601 üzenetére
Elvileg NINCS időkorlát!!!
ÉS mindenkinek azt ajánlom, csak akkor lője el a csajokat, ha "aktuális"Így pl. RPicsa, lehetőleg Szombat hajnaltól, reggeltől.. És hétfő délig 200% bármit csinálsz!!
Az Acc csaj.. hát, ha a saját kedvenc Classoddal, és/vagy mappodon első akarsz lenni...vagy az első 10 be szerenél kerülni... balance-old le (ízlés szerint) gumi, olaj, és hagy szóljon!
(Kár,hogy TA-ban nem műxik az acc csaj..) Megadraftot lehetne nyomni.. -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #18589 üzenetére
ÉS NEM ÖSSZEKEVERNI A KÉT EVENTET!!
PT and IGN Co Sponsored ELEANOR
Ebben EMAILBEN kaptál kódotés amiről most pofáztam, az a
IGN Suprise Key!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebben kapod a File Planet oldalán a kódod!!!!A megtévesztő, az, hogy mind a kettőnél bent van ez a link!!!
http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #18587 üzenetére
Dara Tesó!
PM.ben küldd el a File Planetes reged! (felhasználó, és pass) Én meg kiváltom a kódodDirekt írják, hogy azt a kis kalapos fickót, és a két szélén a "díszt" ne vedd figyelembe
Nagy betűk és számok csak.. 5-6-7 karakteres maximum!
PL. KFV5RE (ez csak pl!!)Röviden, eccerűen...
PT weboldal megnyit, bejelentkezel.. úgy hagyod!
File Planet megnyit ÚJ ABLAKBAN, regisztálsz
HA regisztráltál, NE kezdj el kutakodni, hogy hol az event!
File Planetre ingyé' van a reg!...!Bejelentkezve vagy mind a két oldalon, és mind a kettő meg van nyitva ugye?
Na akkó' katt a PT oldalán az IGN-es linkre
Megnyílik, vagy visszadob a File Planetre, ahová már be vagy jelentkezve, és katt a grab your key-re!
Sárgával kiírja a kódot.. (nem kell nyomkodni mást, nem kell kattintgatni sehová!)
Kijelöl/Másol
Vissza a PT oldalára, és az üres helyre beilleszt!! -
SSP33DY
aktív tag
nyihihihii! Mint én a Ta-ban!
Egyébként mire "esküdtök"? roki, pro, vagy intim? (én pro párti vagyok.. viszonylag gyors, és kezelhető)MÁS.. Csabesz, és Farkancsom!! Há' tegnap szerintetek mé' nem tudtam 11 kört menni, azután a megadraft után??!!
Mert a Lazy Smoker volt a BP.-ben, nem az inixiooooóóóóóó -
SSP33DY
aktív tag
Nekem is tuti azok.. Hát egy Bet, meg egy Meggi vagy kik
Méri Drága, menjen a PT oldalára, és kattintson az IGN Redemption key-re!.. áá-- ide: http://www.fileplanet.com/promotions/project-torqueFile planeten egy regisztráció,
ha megvan egy "csúnya titkos kódot" fogsz látni! Csak a betűket és a számokat írod be, és már meg is jelenik a kódod, amit a kiinduló pontba : http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque bemásolsz!!! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18547 üzenetére
én nem ellenkeznék ilyen arccal
-
SSP33DY
aktív tag
Nélküled is lesz CTD-nk
Ez kérdés Paja?! Szerintem egyértelmű! (Bár kibicnek semmi nem sokén pl. melózok, nem leszek, de szerintem a többiek nevébn is érezd magad meghívva!) Lagközelebb ne is kérdezz ilyet, majd csak akkor írunk, ha ne gyere
Más, akkor ahogy Vágó Pistabá' mondaná.. "megjelöljük"?
Az IGN-es cucc
Start: 2009-3-19 23:0 End: 2009-4-7 7:59 Timezone: GMT+1
Countdown: 0 days, 5 óra múlva aktív.. elvileg -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #18528 üzenetére
Szia kisA!
Nem fogunk le szédülni róla
Vasárnap d.u.-tól beszélhetünk róla
a rolla az a morelló beceneve PT-ben -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18516 üzenetére
Kiráállyyy!!!!
Akkor vigyázz a csajokra!!!! Csak ha "aktuális" akkor lődd el őket
ÉS a shopban NÉZD meg a nevüket, nehogy úgy járj, mint énAztán szarásig leszel XP-vel, a kocsi meg nem megy, és a lecsó se jön
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18509 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...
És hol, persze már írtam reggel, hogy egy golf (labda szedegető) kiasutó.. De kapni még nem lehet, és még az explorer sem adja! (hidd el)
És milyem emilben írták?mit? Nem kaptam mailt, csak egyet, amikor elküldtem az eventes mailt, és csak egy plíz bí patient válasz jött.. semmi más! Ma néztem (mindet) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #18480 üzenetére
Mystery CL1?! Ezért küzdöttél? Ez a díj??
Hát vazz...Miért nem adnak mindjárt egy targoncát, meg egy bobcat-et?
Én sejtem mi lesz,ma reggel kaptam én is!!Ésmég nincs a játékbanDe legyen "meglepetééss.."
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #18467 üzenetére
Szia kisAAA
Ezer éve nem láttunk!
Játsszani kell sokat-sokat, és akkor a GM-ek kellő káposztával fogják értékelni a mekegésedet -
SSP33DY
aktív tag
Kezditek felbizgatni a fantáziámat TA-val
Még a végén kipróbálom, milyen az a 0.47-es köridőőő
Csabesz fater!
Há' gyúrjá ujjra!
Két analóg kar kifog rajtad? ÉS 2 cickó.. vagy 2 fél popsi?? Naugye!! Gyakorojjá' csak, vagy ragassz bimbót az analógok tetejéreMás.. imádom GM_1fastcrx-et!
Kűdött' nekem egy csomó dolgot, 14-et, de nemtom mé?!
3db. 3 napos csajt
1 ződ és egy koponyás kúcs'
golf járgányt..
meg egy csomó ezt-azt -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
egy kis "igazi PT-t"
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/bmw-m3/jóccakát.. az államat még keresgélem...
-
-
SSP33DY
aktív tag
Doki! Ha RP kell, CSAK így megy! Igen, ez gyűjtögetés
És szerves része a PT-nek!
Ricc!! Nekem is EVENT CLOSED van.. és szó szerint átaludtam!!
March 16, 2009
Start: 2009-3-16 24:0 Timezone: GMT+1
Event Closed.
És ezt tegnap este látam csak a system-ben!!! Este 21:00 után kezdtek jönni az üzenetek, aztán hajnal 01:30kor már event closed volt!!!Ha az IGN-es linkre kattintok, akkor pedig a weblap nem nyitható meg...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #18391 üzenetére
Szia Gabikám!!
NEM jól olvastad!!!!
A mostanit, az az email aláírós event volt.(ha jól emléxem!)Az IGN-es:
"Reminder on Wednesday March 18th go to IGN’s websitehttp://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!
Ha nem így van, és én nem értem, majd Paja jól kijavít
baxxameg..erről meg lemaradtam..St. Patrick's day féláron AP-s járgányok..pl.. Én meg elszunyókáltam 2gyerekkel az ölemben
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18383 üzenetére
>>-OBB-> CSAPAT
Szolgálati közlemény!
VAN EGY KÓDOM!
HERTI? GABI? NEPSZTER? Esetleg a TA-s társadalom? képviselői? (bár nekik csak a benzinspórolós cuccra kell) (mivel van benne 10RP popper, ezért akinek nagy szűk-segge van tuningra, az szóljon
) (pl. Gabinak csak lvl1 a pannija..)
D.U jövök, és küldöm!
(A poppereket csak explorerben, rush-kor, és 8-as roomban lőjük el...) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18372 üzenetére
Mostmá' gyere jááccaannii isÁllat lett.. vazz.. gyönyörködtem benne egy darabig!!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18372 üzenetére
Mostmá' gyere jááccaannii isÁllat lett.. vazz.. gyönyörködtem benne egy darabig!!!
-
SSP33DY
aktív tag
MÁS.. az irányítással kapcsolatban..
Csak annyit tennék hozzá, hogy a force feedback-nek van előnye, és hátránya is.. DE ez a deadzone dolog látom nem csak nálam okoz hibát..
Nekem a kormányomon 0 a deadzone, és ha nem teszem olyan 120%-ra a force-ot, akkor a kormányon közép és kb-5-5 fokos állásban van egy luk..ÁM, ha sokat megyek, és van egy kis lag, akkor vége.. mindegy a beállítás..a középén lesz egy üres járat, és innentől kezdve kanyarodáskor lök egyet jobbra, vagy balra, és csak utána reagál bármire is.. így nemhogy íven nem marad, de kockásabban megy, mintha bill.-el mennék..
Rgo, a deadzone-t a logitech profilerrel próbálom szabályozni, és nem engedem, hogy a PT belepiszkáljon! Ha hagyom, van hogy pl. 2 körben egszerűen megszűnik, és "beesik" a kormány..
stb..stb.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #18348 üzenetére
Bazsa!
...."Valamelyik nap a csapatommal azt csináltuk, hogy ..." AKKOR?
Mi is azt szoktuk csinálni a csapattal! CL1-6 ig minden felé! Én kb. tavaj november óta nem mentem "idegenek" ellen, csak barátokkal, haverokkal, és régi ellenfelekkel.. Nem fogok keresgélni szobákat, és várni bárkire is! Itt a fórum, ott a chat, dumcsizzatok össze, és hajrá! Akár "gyakorlás" jelleggel is, bármelyik csapatársaddal tudsz menniHa jobb, tanulsz tőle, ha te vagy a jobb, ő tőled..stb..stb..
Vagy nézz ki magasnak pár pályát, gyakorold be, és hidd le, jöhet itsover is.. legfeljebb majd lecsíterezAz esik a leg jobban!
Ricc tesó pedig bár lvl 40, mindíg sír valamiért
Nem ma kezdte, és mindíg igaza van, de ilyen hozzáállással.. fájdalom a PT.. Én túlléptem rajta, csak "élvezem"..és leszarom a bugokat.. SŐT néha pont a bugok miatt vagyok gyorsabb itt-ott
-
SSP33DY
aktív tag
Lacám, egyetlen igazi harapós testvérem! EZ ÁÁLLAATT!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #18211 üzenetére
Szia Méri Drága!
Dokar fater anno a "nagy szidás" előtt beesett a fórumra, és jól leszövegelte a sim vs-t, ezért szemmel és szájjal vertük, és átkokat szórtunk rá..
Aztán fordítvaDE mára béke van!
Elismert TA-s, és sim vs-ben ugyan olyan béna, mint mi TA-banEzen nem lesz több vita! Haverok lettünk..
ÉS igenis TANÍTANIA kell, mert ezt nyomja éjjel nappal.., lehet, h. sejt valamit.. tankolás/draftolás terén.. Mert az első tankolásig tuti ott lennék a seggébe, aztán meg kilökném, mert ugysem tudnám megelőzni
és nyomkodnám az ooohh ssoorryy gombot
-
SSP33DY
aktív tag
És az az Aeriás Third Party-s szabály.. hahahaha.. CSAK és KIZÁRÓLAG a Punk Buster nézegetné a memóriád, ha nézegetné..Amióta nincs GameGuard, simán lehet baxogatni a PT-t!
Third Party.. nézzük..
Logitech G-Profiler(billentyűzeté) 3rd party
Logitech Profiler (körmányé)3rd party
Saitek PFC System (joy-é)3rd party (olvas és ír a memóriába;) változtat a beállításokon, scriptelhető )3rd party
Razer Driver Control (egér progi..változtat a beállításokon, scriptelhető)3rd party
Riva Tuner (videókártya +driver, a hűtést szabályozza, és a teljesítményt! FOLYAMATOSAN olvassa, és írja a videó memóriát, ha kell emeli!)
3rd partyAkkó' minden nap 10szer bannolnak
Szép szabélyzat, és le is kell, hogy legyen írva!
De...de..Szép volt Dokar!! A Mortal Comatra, és a Street Fighterre én is emléxek
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fred K. #18138 üzenetére
Köszi Fredi!
A TA nekem sem a szívem csücske...
NEM merem elmondani, hogy szoktam TA-zni... DE mentem már 60 kört úgy, hogy nem voltam a gép előtt.... (nem kérek kommentet)
Szal, néha- néha 3 havonta nyomok 1-2 TA-t.. és ennyi.. Amíg adott rendesen, addig nyomtam ezerrel..
Mára tényleg elegem lett a "bocs, véletlen vót'" üzenetekből!! Még a saját csapattársaimmal se szívesen nyomnám, és útálom menet közben nyomkodni a "oohhh sorry" gombot.. Tudod, a mai napig, ha benegyek egy legalább 8fős szobába, előfordul, hogy a kanyarokban bemennek az aszfalt alá, vagy rosszabb esetben szembe jönnek.. (ugye Paja..)a lag miatt!! És akkor lenne az anyázás, és a report-olás..
Anno egy Fooldancer nevű versenytárssal csináltunk videót... Nekem eltűnt a kanyarban,és megelőztem, az ő videóján pedig megütöm a kerekét, és feltolom a falra.. Akkor 3 nap ban??Köszi a megtiszteltetést, de sztem kihagyom..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18120 üzenetére
Az Old Boys már csak ilyenLaca pai!! Küldöm a zimfót én is majd! Most megyek is plasztikai sebészhez
Nep!! Remélem úgy jársz majd Gabival, mint én Veled!! Elárulod a "titkokat" és jól megver 1-2 századdal
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
barnabasbela #18101 üzenetére
Szevasz druszám!
Láttam én bendenoy-t, de mivel fogalmam sem volt ki ő.. ezért lett elutasítva.. Így már kerekebb a történetIsten hozott! Az is visz el
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #18093 üzenetére
Dara..Majdnem jó a szűrőd...
RP vadászat=explorer..
TA=CSAK barátokkal!
sim vs, ha kicsit rutinosabb leszel/vagy.. akkor simán megalázod.. vagy TE csinálsz szobát, és ghost ON..Vagy körülnézel ITT, keresel pár nevet, és velük játszol! Kapise? Csabesz, és Ofi a legjobb választás, ha segítségre van szükséged! Aztá, ha felneveltek, vár az OBB
Szard le a noob loosereket! KERESS barátokat! Úgy sokkal élvezetesebb a PT! Vagy minden nap ide fogod írni a panaszaidat.. Sajnos nem korhatáros a játék, így sok tökömnyele pöttöm puncifing is nyomja.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #18066 üzenetére
WWWaaaúúúúúúúúúú hihih!! Király!!
Namajd írok valami cifrát -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #17951 üzenetére
Úgy lvl 33-35 körül keress meg
Jó arc vagy!A besorolás 10 pontos
Ha látsz OBB-st, csak köss bele, és nyomunk pár kört...
Nálunk van mindenki a felsoroltakból, főleg én
Kis stat vadászat, kis explorer, és ha olyanom van, karrieristát játszom...
Vagy ott van ATY testvér, akivel tudsz TA-zni..Ő csak azt keni.. egyenlőre
Ha Werewolf Lacámat látod, vigyázz, mert harapós! Keveset beszél, de a célnál mindíg megvár
Ha Nepszter baráttal akadsz össze... hát.. ha eszébe jut megvár..
Én meg kilöklek, ha megelőzölNa pá-ka, menyjünk karrieristát játszani...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17940 üzenetére
'Reggelt!
Szép vagy Lacc!! Qrva jó a farkancsod!! Kár, hogy PT-be nem lehet becsempászni pl. festésnek a Vettédre!!Más..Domonkos barátunk lehet, h. olyan "jó" mint TE BUBI! Hagyjuk érvényesülni.. Majd a 2000. versenye után, ha lesz neki 1999 nyert, akkor ugassuk le.. szerintem.. CL1 és CL2-ben nagyon könnyű ennyit nyerni! Amikor kezdtem, estem keltem, és mindíg porig aláztak a Wizz-emmel.. Aztán a 2. Accommal érdekes.. vagy 3-400 versenyt nyertem zsinórban.. nahháátt..
És Domonkos Barátunk.. Majd TE kérdezz tőlünk.. szerintem..
Üdv az újaknak! A pályákon találkozunk!
Nagypapák, és nyugdíjasok előnyben -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #17892 üzenetére
Szia Méri!
3 milla az Evo tuning fullra?!?!Az rengeteg.. Szerintem olyan 7-800k- ból meg kéne, hogy legyen.. A body-k 70k körül ez 4szer, aztán a motor,ecu-k , fék, váltó,gumi, felfüggestés, mind 10*4.. durván.. ez messze nem 3 milla -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17874 üzenetére
Lacaa!! Bexartam a gorilládtól!!Mekkora fogai vannak, és de csúnyán néézz!!
Bammeg de csúnya
Há' ha ilyen arrcal fox vezetni, vagy nem merlek megelőzni, vagy, ha tudom, h. te jössz mögöttem, minden kör wr-lesz
Soha többet nem megyek erdőbeee -
SSP33DY
aktív tag
Boldog "Csáj-e" napot Drágáim! Minden kedves PT-s Csajszinknak hosszú rózsaszálas szép napot!
-
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #17840 üzenetére
IV. nitro és csaj nélkül
-
SSP33DY
aktív tag
javítás2
volt 300% is, és sokszor volt 100%!!! Én azt mondtam(legalább is arra gondoltam..)
Broad adott 6ezret is.. de lehet h. rush volt.. rengetege mentem ott cl 1-el 6000-ért
30 körös TA-ra nagyon sokszor kaptam 18-24000 körül..
valahol vannak még talán shotjaim, majd megkeresemés a magad ellen menés asszem nem a kihívásról szól...csak az "ingyé'" RP+XP-ről.. nem?!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #17785 üzenetére
Megjött kisAAAA
Szia kisBArátom
De eltüntél! De legalább bedobtál egy tuti üzenetet!! Most fordítom, de teecciikk!!
És szerintem senki nem kapott 1.2 gigás peccset -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17782 üzenetére
Csabikáámmm
ámen!
Markyxy..z
OLVASS.. sokat sokat vissza.. minden le van írva.. És ahogy lvl. 40 leszel, és majdnem ennyi idős, már várunk is a klánbabazszszszs..
Csak ez marad.. és szerintem akár 2 naponta 1-2 explorer beleférNa mnetem.. migyá' reggel van, azt melóóóó.. meg melóó..aztán tán szobat este leszek is! PÁ
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #17774 üzenetére
Kedves Mindenki...
Jómagam októbertől-januárig CSAK explorereztem...Nem a két szép szememért vagyok mindjárt lvl 43..és nem a hihetetlen mennyiségű versenyeim miatt... Szaráig szedtem magam.. Megvettem mindent, mindenre mindent
CSAK így megy ezek után!Akik klánban vannak, azoknak "könnyű", beszéljetek össze, és nyomjatok "családi" explorert.. VAGY, ha a vasatok bírja, nyomjátok magatokban.. 3-4 acc elmegy mindenkinek a gépén (el kéne) az enyém 6 fölött behal, de az 5-öt azt stabilan bírja..
Szerintem ez maradt mindenkinek, aki tovább szeretne jutni.. "ingyé" vannak az explorer hack pack-ek 2-t be a csomagtartóba, azátn hagy szaladjon!
30-60 ezret össze lehet lopni körönként.. hétvégi rush+csaj+popper (tudom AP-s cuccok..) de így 300ezer/kör minimum.. és ha 1 nap lenyomsz 4-5 ilyen kört.. az azért mindjárt lvl 40.. és a fölött..
Jobb tanácsom, 5letem nincs..
Aki még nagyon új, vagy fogalma sincs mi az a családi..az tudja meg hamar, amíg a kibebaszott aeria ezt is ki nem golyózza.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
MarkyYy 27 #17765 üzenetére
MÉG EGY kisA
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
MarkyYy 27 #17760 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #17748 üzenetére
pénzpénzpénz.. erre hajtanak a buzik!
A LevelR a gamigoé ugye.. de sztem aeria keze oda is elér...!! tuti!A levelekkel nincs gondom (már) DE AKKOR ADJANAK BAZZ+ legyen a hétvégi rush min. 100%...alap, mint régen! (tudom Paja, csak hiba volt.. nade hónapokon keresztül??) Egy kbaxott versenypálya NE CSAK 64 RP-t+XP-t adjon bazzz (4 körös Florida;) és a pezgőzésért 1 RP..) Régen egy 30 körös TA adott 20-30ezret, minden nélkül! A "mindenki" kedvence, a Broad adott 8-10 ezret.. mostmeglófaxaseggünkbe!
Baxák meg! Elhasználom a cuccaimat, azt' leszarom megint vagy fél évre! Az lesz a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged