Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hmmm... köszi a választ
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni? 
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?