- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Poco M8 5G - majd megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hmmm... köszi a választ
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni? 
Új hozzászólás Aktív témák

- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- HBO Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Modding és elektronikai kérdések
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?