- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
marcus.fenix #134 üzenetére
Az amazonnal azért volt könnyű, mert bárki elől el lehetett könnyen ugrálni/gurulni. A többi karakter meg csak arrébb-lépett egyet, és simán bekapta a találatot. Meg azért tegyük hozzá, hogy második szinten megkapta a whirlwind-et, ami gyakorlatilag az egész játékban végig nagyon jól használható, elsőre játszva csak azt használtam vele. Kevés erőt igényel és marha nagyokat sebez, nagyon gyorsan. És igen, hosszúak a fegyverei, de pl. multiban nem tudták leverni semmivel az amazonom. Pláne nem, ha a legerősebb fegyver volt a kezében (demon spear), szegény karakterek akár -20000 hp-val fejezték be a pályafutásukat.
Jó, egyetértek, egy nyavalyás malac ne legyen azért olyan erős, sokszor egy csontváz képességeivel harcol, ez valóban vicces kissé.
Még jó, hogy nem páncélozott harci malac.
-
emmm
őstag
válasz
marcus.fenix #132 üzenetére
Igen, most beletrafáltál, a Blade of Darkness nekem nagyon régi kedvencem...és TÉNYLEG abban volt a legnehezebb a harc. Bár az amazonnal könnyű volt, végül odáig jutottam benne, hogy a játékot az elejétől kezdve mentés nélkül (!) csináltam végig vele (ha meghaltam, akkor a pálya elején az autosave-et töltöttem be mindig). Azért a többi karakterrel jóval nehezebb volt. De a barbár volt a leglátványosabb (amit te is linkeltél).
Mondjuk engem nem zavart a Risen-ben, hogy az ellenfeleknek van harci technikája. A végén úgyis 3-4 elite lizard ugrik rád, és simán levered. Viszont abban egyetértek, hogy a BoD-ben látványosabb, és már milyen régi játék...pl. egy fegyver-speckó ütést, mint ami abban volt, igen, el tudnék képzelni.
-
emmm
őstag
válasz
marcus.fenix #128 üzenetére
Csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy mikor pl. vívást tanulsz, akkor bizony elmond egy csomó tippet, éppen milyen újdonságokat tanultál. Én ezeket szépen kipróbálgattam és rendben működnek. Csak oda kell figyelni, mert csomó mindent szövegekből fogsz megtanulni/megérteni. Nekem pont az jön be, hogy nem egy 10 éves kölyök szintjén hozza a dolgokat, hanem neked kell rájönnöd. Kihívás, és mégis jó a játék. Az Oblivionban kevesebb féle támadás volt, mint itt. Ez összetettebb.
Pl. Jedi Academy-ben is volt olyan, hogy legnehezebb fokon végigvittem már vagy kétszer és még mindig tanultam valami újat a kardozásról. Ez is ilyen, attól, hogy a karaktered megtanulta a képességet, még neked kell azt kihoznod belőle. Így másodjára végigjátszva (immáron Don-nal), sokkal ügyesebb voltam és alig használtam heal potionokat, kb. jó harmadannyit fogyasztottam.Összességében egyetlen problémám a játékkal: nagyon hiányzik egy 5. chapter. Megvan a végén a Titán páncél, és gyakorlatilag az egyetlen ellenfél, aki ellen harcolhatok így, az az inkvizítor. Bőven beletehettek volna még egy részt, ahogy eljutsz a Titánig. Ahogy a Gothic II-ben volt, hogy megvan a páncél+fegyver, és mehetsz a hajóval a szigetre. Mintha a végét összecsapták volna, de ennek ellenére nagyon szívesen végigvittem újra.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
marcus.fenix #128 üzenetére
Nem értek egyet, nekem bejön ez a Gothic/Risen és a TES rendszer, a witcher é nekem túl árkádos volt, de hát ki mit szeret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest