- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Az amazonnak hosszúak voltak a fegyverei, és ezért valahogy könnyebb lett vele a játék...
Most hogy ennyit írtam róla lehet hogy elő is kotrom a Blade-etÚgy láttam van hozzá egy csomó MOD is.
Persze, nem baj a Risen-ben a technika, de azért ne legyen már minden mezei állat harcművész... ha már megtámad...
Amúgy csak szőrözés ez, mert tényleg jó játék, csak mindíg belegondolok, hogy hogyan lehetnének az RPG-k jobbak. És egy látványos, technikás harcrendszer sokat dobna rajtuk.
-
marcus.fenix
aktív tag
Én mindent elolvasok, és meghallgatok. Amikor megvettem a 2. szintű sword használatot, láttam is hogy írja hogy megkaptam a counter-parry képességet és használtam is. Egyszerűen amíg nem olvastam a neten, én csak világba kattintgattam, ami ugye lassú darabos támadásokat eredményezett, míg ha jó ütemben nyomod, akkor lehet jó gyorsan támadni. Lehet hogy ezt is írta valahol, mondjuk a karakterlapon, de én nem néztem meg.
Én azt nem értem hogy miért nem lehet egy RPG-be olyan élvezetes harcrendszert tenni mint mondjuk a Blade of Darknessbe. Na azt kijátszottam Hard-on. Ha valamihez kellett technika, akkor ahhoz a játékhoz. Ebből is látszik hogy nem a nehézséggel van bajom (ha játszottál a BoD-vel, akkor tudod) hanem inkább azzal, hogy az egész rendszer satnya, élettelen és csöppet sem látványos vagy élvezetes.
Oblivionban lehet csapni jobbról meg balról meg lehet kétféle pörgőt, és majdhogynem ki is fújt, és már ez is fejlődés a Morrowindhez képest, a Gothic szériákban meg ezek az időzített egymásba fonható támadássorok vannak, meg az idióta előre hátra urgáló ellenfelek. Komolyan siralmas, mikor a vadgyesznyó pontosan kiszámítva a támadásom ütemét hátra-hátraugrik, így kitérve a támadás elől. Hát persze hogy a vadonban minden egyes vaddisznó neked akar menni, és mellette még "harci technikája" is van neki. Azon se csodálkoznék ha egyszer valami Jackie Chan-féle pörgőrúgással próbálkozna.
-
Kelta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest