- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Segítség, a tűz titán halhatatlan !
de most komolyan nem tudom megsebezni átszalad rajta a kalapács, most én nézek be valamit vagy ez bug ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
marcus.fenix #128 üzenetére
Nem értek egyet, nekem bejön ez a Gothic/Risen és a TES rendszer, a witcher é nekem túl árkádos volt, de hát ki mit szeret
-
BemAnyó
senior tag
akrobatika minek ? nekem már három akrobatika +1 gyűrűm van, egyik a harbour city ben a Nelsontól van, vagyis tőle lopták el, Cid feleségénél találod meg neki igazgyöngyök kellenek cserébe, utána menj Nelsonhoz azzal hogy vissza akarod adni, nem fogja kérni mert rossz emlékei lesznek tőle, és neked adja, de ezért is kapsz +xp, a titnánost nem tudom mert ott még nem tartok
-
BemAnyó
senior tag
SPOILER
Találd meg a városban a Don főemberét, ehhez a városban csináld meg a Don házában a küldetést az a ház előtt ülő embere adja (family Heirloom) és utána ha megcsináltad megmondja hogy a bordélyházból lehet lemenni hozzá, (van másik titkos lejárat is az alkimista háza mögül) ha megtaláltad ö ad egy csomagot amit le kell szállítanod a Don nak meg üzenni hogy készen állnak átvenni a várost, ezt az infót meg a csomagot szállítsd le és akkor bevesz vadásznak, és 1000 aranyért megveheted a páncélt,
sok sikert,
Bem -
BemAnyó
senior tag
SPOILER
Én most a Don nál vagy 11TSZ. és elugrottam a monasterybe mert most kéne ott mellette megnézzem a még érintetetlen romokat, nah többszöri próbálkozásra bejutottam anélkül hogy besoroztak volna, simán elkapattam magam az őrrel majd megálltam az ajtónál olyan távra hogy Palas még ne érzékeljen, és nyílpuskával szétlőttem a fejét, persze ezt a mögötte álló orderes warrior észre veszi és megtámad, de egy az nem kavar nagy bajt csak úgy kell levágni hogy közben végig az ajtó közelében maradj, palas feje a tizen x edik nyílvessző után nagyon keményen néz ki, én nem igen bírtam ki röhögés nélkül ahogy nézelődik közben
Azután szépen kipakoltam az egészet, majd következőre úgy is végigcsinálom velük is, de rengeteg zsozsót meg scrolt meg egyebet lehet így beszerezni, szerintem megéri, még a wisdomom is felküldtem rendesen, bár nem használom ki, azért jól mutat a karakter lapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest